Sanovat että mulla on iso kyrpä ilotytön blogi

En viitsi kantaa mukanani erikseen mekkoa tai hametta, korkokenkiä, villakangastakkiani ja nahkakäsineitäni siihen kauppareissulle minkä teen kun lähden salilta. Kauppa on sopivasti kotimatkan varrella. Tämän vuoksi kaupassa olijat varmaankin ajattelevat minua verkkarityyppinä, vaikka muissa olosuhteissa pukeudun naisellisesti ja arvokkaasti.

Jokaisen päässähän mielikuvat ovat ihan erilaisia, joten jos joku puhuu kissasta, tarkoittaako tämä maatiasikissaa vai vaikkapa persialaista pitkäkarvaista kissaa?

Oma mielikuvani ei oikeuta minua kuitenkaan sanomaan, että kissat ovat perseestä, jos se perustuu vain mielikuvaani, eikä oikeaan faktaan. Kritiikin voi myös antaa myönteisessä sävyssä, johon huorittelu ei kuulu. Pukeutumisessa on kuitenkin otettava huomioon se, mitä haluaa.

Esimerkiksi baariin mentäessä haluatko etsiä seuraa vai vaan pitää hauskaa miehesi kanssa. Uskoisin ongelman olevan miehellesi se, että pukeudut, kuin etsisit seuraa kuten itsekin sanoit, huomiota herättävästi.

Miehesi varmaan haluaisi sinun pukeutuvan niin, että viestität vain olevasi pitämässä hauskaa. Noh, hänen mielestään kai sitten farkut ja T-paita ovat sopiva valinta. Yksi vaihtoehto tietysti voi olla, että jos asutte pienellä paikkakunnalla, niin miehesi ei itse halua sitä huomiota, jonka keräät. Jotkut eivät vain ole tottuneet siihen eivätkä kaikki siitä pidäkään.

Karu totuus on kuitenkin se, ettei kukaan meistä täällä netissä tiedä, mitä sinun miehesi päässä liikkuu. Ole rohkea ja ota asia esille: Sen jälkeen yrittäkää löytää joku kompromissi. Tärkeää on, että sinulla on hyvä ja itsevarma olo vaatteissasi ja että pystyt pitämään hauskaa miehesi kanssa. Oikein hyvää joulunaikaa, ja toivottavasti asia selviää!

No minkä ihmeen takia sitten täällä kyselet mielipiteitä, jos niillä ei ole sinulle tuon taivaallisen merkitystä? Kuka enää nykyisin käyttää nahkahousuja? Ensinnäki taidat olla yli 40 vuotias. Mikäli pukeutumistyyli on fiksu ja olet alle 30 vuotta. Toiset on aika lyhyitäkin. En yhtään polveen asti ulottuvaa. Niitten kanssa on kiva laitella kaikenlaisia turhia killuttimia ja koruja ja olla vaan oma hoopo itsensä. Elämässä pitää olla vähän hupia. Yks niistä on just nirppanokkien järkyttäminen: Ei ole vielä kukaan hävenny nii paljon ettei ois suostunut vierellä kävelemään.

En ole pubiruusu eikä minua ole silleen kohdeltukaan. Hameen pitäminen riippuu ihan miten se sopii kroppaan. Minä olen hoikka, pitkä ja pitkä jalkainen ja toistaiseksi pystyn sitä vielä surutta käyttämään.

Aion pitää niitä, niinkuin tiukkoja farkkuja, farkkutrikoita yms niinkauan kun voin. Farkkutyyppinä minua pidetäänkin mutta joskus on kyllä kiva pukeutua "juhlavampaan" tyyliinkin. Asiallisesti niinkuin aikuiset ihmiset tekee. Pitäähän hei Aira Samulinkin muuten minihameita!! Taidat olla joku huomionkipeä vanha haaska, joka ei osaa pukeutua tyylikkäästi ja jonka hillittömyyttä oma mies häpeää.

Ajatellaanko siellä kotikylässänne keskaribaarissa todellakin noin,mihin kylän miehet ja naiset kokoontuvat haalareissaan ja kumisaappaissaan iltalypsyn jälkeen? Hellittäkääs otettanne siitä sonta talikosta pikasen ja miettikää tarkkaan,eikö sittenkin nahkahousut ja se pikkumustakin ole upeita asusteita kauniin naisen yllä? Nahkis,jatka vain samaan tyyliin! Aina kun lähden ulos tuulettumaan kavereiden kanssa, niin pukeudun hyvin ja tyylikkäästi.

Onhan se mukavaa kerätä naisten katseita. Tietysti loppuillasta tulee jopa ehdotuksia, mutta se on pelin henki.

Tänäänkin täytyy mennä pikku-Jouluihin. Ja ykköstä päälle tietty! Minun nuoruudessani ei tarvittu kuin puhtaat pitkät hiukset letillä, tervasaippualta tuoksuva punaposkinen tyttö, ja kretonkimekko jonka helma hulmusi polkan tahdissa. Mikä ihme on ihmisiin mennyt. Eikö muulla enään herätä huomiota kuin paljaalla pepulla ja tisseillä, ja maalatulla naamalla. Pukeutua voit tyylikkäästi,mutta ne nahkahousut on auttamattomasti last season mallistoa,eli 90 luvulla olivat vielä muodissa.

Silläpä miehesi ei halua sinun pukeutuvan nahkahousuihin,koska hän joutuisi silloin myötähäpeään puolestasi. Kumpa naiset ymmärtäisivät ettei se vaatteiden vähyys lisää seksikkyyttä,vaan vaatteiden kantaja ja se että on silmää pukeutua tyylillä,eikä tyyliin virolainen ilotyttö Toisilla ei vaan ole silmää pukeutumiselle.

Kuules urpo,Virossa naisilla tapana pukeutua kauniisti aina ravintolaan,teatteriin tms mennessään. En tiedä,oletko käynyt Tallinnassa,ilmeisesti olet niitä idiootteja,jotka Tallinnalaisessa ravintolassa istuessaan pälyilee ympärilleen ja miettii,että onpa täällä paljon ilotyttöjä Taannoin mennessäni siellä taksilla hotelliin,kuskina oli varsin kaunis naishenkilö. Perusteluna kysymykselle hän kertoi,että suomalaismiehet hänen autossaan viimeistään metrin ajon jälkeen tiedustelivat jo toisen palvelun hintaa.

Eivät toki kaikki miehet,mutta vähintään 90 prosenttia heistä. Parempi olisi,että kyseinen osa miehistä pysyisi vain kotikylissään,eikä matkustaisi rajojen ulkopuolelle. Kun olin vuotias, kesällä naapurin lapset pakottivat minua pitämään yllään tavallisia vaatteita, tai muuten he eivät enää olisi minun ystäviä ollenkaan, koska he sanoivat minua "koviksi", eli pukeutumiseni oli toppipaita, aurinkolasit, lippis väärinpäin ja farkut shortsimaisena joskus pitkinä. Eikö kukaan saa itse päättää mitä haluaa pukeutua?

Älä anna ukkosi sanella kuinka pukeudut, itse kuulun ja siihen mieskaartiin joka hullaantuu kun Nainen on nahassa,saapikkaissa,korrrrkeissa koroissa. Nam Nam olkaa Naiset itsenäisiä ja antakaa meille miehille silmänruokaa. Myös täten ajatellen aviopari voi olla eri paria. Pukeutuuko miehesi siis farkkuun ja T-paitaan. Nyt hiukan erehdyitte sukupuolestani. Ette ole varmaan huomanneet vielä Galleriassa profiilini sukupuolesta Minä ainakin olisin ylpeä daamistani jos hän näkee vaivaa pukeutumiseen ja itsensä laittamiseen lähtiessämme yhdessä ulos.

Jos nainen ei tee mitään ulkonäkönsä eteen osoittaa se minusta sitä että hän ei arvosta minua. Jo on kumma ajatusmaailma miehelläsi.

Ja sit kun on rakkaus kunnossa ei tarvitse yhtään huolehtia ja olla mustasukkainen. Anna palaa vaan ja ole naisellinen, onhan sinulla ylpeytesi ja naisellisuutesi. Minulla ei ole tapana laittautua yökerhoon jonne menemme tanssimaan, emme esittelemään itseämme. Korkokengillä ei ole hyvä tanssia, tossuilla on. Osaan ja pukeudun niin vaadittaessa juhliin tyylillä ja korkokengillä.

Mutta että yökerhoon, noup. Jos mies vaatii tai pyytää naistaan pukutumaan seksikkäämmin tms niin minusta siinä vaiheessa nainen on miehelle vain esine, kiva näytellä muille miehille saalista. Minä pukeudun kotona sitten siihen minariin ja muihin härveleihin, lyhyempi matka sänkyyn ;-. Jokainen ihminen pukeutuu tyylillään.

Jos lähdet ulos, tottakai sinä pukeudut paremmin, kuin arkeen. Jos ja kun olet näyttävä pakkaus, niin miehesi on vain sulatettava ulkopuolelta tulevat "hyökkäykset", mitä ne sitten ovatkin! Oma puolisoni on todella kaunis nainen ja minua huvittaa miesten käytös.

Joskus kaupassakin näyttää, että silmät putoo kuopistaan julkeimmilta kyttääjiltä! Ei koskaan ole käynyt mielessäkään, että alkaisin antamaan pukeutumisohjeita puolisolleni. Hän kyllä osaa pukeutua, kauppaankin huolitellusti, juhliin ja baareihin mennessä seksikkäämmin, ei kuitenkaan koskaan provosoivasti.

Sinä pukeudut niinkuin sinusta tuntuu luontevalle. Miehesi täytyy hyväksyä tämä! Vieläkö joku omistaa nahkahousut ja kehtaa pitää niitä yleisellä paikalla? Nehän ovat olleet jo out kymmen vuotta! Siististi pitääkin pukeutua,mutta miksi aina pitää pukeutua mahdollisimman seksikkäästi tai melkeinpä enemmän ja enemmän narttumaisen pornahtavasti??

Tottakai "vierailla"miehillä kiinnostus herää silloin,ja siinä saattaa jollakulla varatulla naisella sitten karata provo ns. Tämä ei ole minun ongelmani koska mulla on itsetunto kohdillaan ja saan sitä huomiota ihan farkut paita tyylilläkin, ne lättätossut jalassa helkkarin hyvät tanssia! En edes meikkaa sen enempää kuin arkena, arkenakin vain ripsaria ja huulikiiltoa.

Hyvä iho ja nätti naama ei tarvi pakkelikerrosta ja punaa huuliin. Mulla on kauniit kasvot ja saan huomiota, iskuja ym miehiltä vaikka oma mies on mukana. En silti mollaa aloittajaa tai muitakaan pahalla suulla, vaikka kovaa tekstiä tuleekin, teitä on vaan huvittavaa katsella siellä baarissa. Ette ymmärrä oikeasti miltä horatsuilta te näytätte. On teitäkin nättejä, naamasta, mutta sellaisen kohdatessa on vaan pakko taas todeta että moni kakku päältä kaunis, EI voi olla fiksu jos pukeutuu noin!!!

Ihmekään että oma mies saa hävetä, kai se pelkää että joku työkaveri tai muu puoltuttu tulee vastaan ja näkee millainen bimbo hänen avokkinsa on. Olen ennemmin vähän tavis ja fiksu kuin laitettu ja helppo.

Ei silloin ole kyse muista miehistä vaan sinusta, hän uskoo sinun pukeutuvan tietyllä tavalla koska haluat iskeä miehiä. Kyse on luottamuksesta, hän ei luota sinuun ja on epävarma itsestään. Sinä voit hokea hänelle uudestaan ja uudestaan että syytä luottamuspulaan ei ole, mutta ei sillä mitään merkitystä ole. Vaikka pukeutuisit t-paitaan ja farkkuihin, ei hän siltikään luottaisi sinuun.

Luottamus kun ei synny vaatteista. Nätti nainen 28 Se on mieheltäsi kadoksissa,mikä tai kuka lie vienyt. Itse ainakin haluan että muutkin katsovat leidiäni ja mieluummin vielä kadeina. Ja jos yriitävät jotain ,eihän se ole tyttöni vika että hän on viehättävä. Mutta tietenkin jos uroot hänen "rinnuksilleen" tulevat kuolaamaan ollessani paikalla voi olla aiheellista huomauttaa asiasta,siis niille uroksille ,ei "martalle".

Tyttyjen illoissa osannee pitää puolensa itsekin. Ja kun uskon hänen haluavan jakaa kanssani edelleenkin vuoteemme,miksi kyyläisin hänen tekemisiään. Jos hän ei enää haluaisi olisi tuo peräänvahtaaminen ihan typerää. Et tarvitse tuollaista miestä. Jos mies on noin epävarma itsestään, niin lopeta suhde, ennen kuin huomaat olevasi pahoinpidelty mustasukkaisen miehen takia.

Nainen saa pukeutua niin kuin haluaa. Eivät vaatteet kenestäkään huoraa tee, eikä kukaan petä toista pelkästään vaatteiden takia. Jos joku haluaa toista pettää hän tekee sen kyllä ilman vaatteita kin. Normaali mies olisi vain otettu siitä, että hänen naisensa on kaunis ja kerää ihailevia katseita. Niin minä ainakin olen, eikä minun ole koskaan tarvinnut pelätä, että vaimoni pettäisi minua. Pukeudu niin kuin haluat ja nauti elämästäsi. Älä anna kenenkään alistaa sinua! Elämäsi on sinun, eikä itsetunnon puutteesta kärsivän miehesi.

Aloittajan tyyliä ei voi luonnehtia huorahtavaksi, näyttäväksi ennemminkin. Onko siinä jotain pahaa, jos haluaa kerätä katseita? Ja niitä aloittaja varmaankin haluaa kerätä vaikka on oma mies.. Tosin voi olla, että miehen karvat nostaa pystyyn se, että hän kokee sinun pukeutuvan baariin toisia miehiä varten eikä häntä. Paras itsetunnon kohottaja on se, että muut miehet kuolaa vieläkin sun perään vaikka olet varattu.

Vaikka oma ukko kehuisi maasta taivaaseen joka päivä ei se ole sama, kuin pitkä haluava katse baarissa toiselta mieheltä! Tämä tietysti ei tarkoita sitä, että heti ollaan hyppäämässä sänkyyn toisen kanssa. Mutta aloittajan on ajateltava myös toisinpäin. Kestäisitkö itse sen, että mies olisi suhteessanne se, jota baarireissuilla muut naiset kuolaavat? Voi helvetin helvetti kyllä tätä naisvihaa tälläkin sivustolla.

Viestissä kysytään, saako mies määrätä mitä nainen pukee päälleen, koska miehellä itsellään on itsetunto- ja luottamusonglemia. No kaikkihan sen nyt tajuaa, että vastaus on "EI". Jos mies kokee naisen tyylin oikeasti naista halventavaksi ja tuntee myötähäpeää liian paljastavasta vaatetuksesta, se harvemmin ilmenee vihaisena kyräilynä ja määräilynä.

Nyt vihjeenä niille ihmisille - miehille ja naisille - jotka kokevat kumppanin pukeutumisen noloksi: Se ajatustenluku kun on hiukan hankalaa. Miehellä ei ole mitään oikeutta alkaa määrätä naisen vaatetusta, ei hiirulaissuuntaan, eikä myöskään paljastavampaan suuntaan, "pukeutuisit joskus vähän seksikkäämmin, koska mä haluan".

Suosittelen ketjun aloittajalle, että istutat sen miehesi alas ja puhut sille asiallisesti, ja selität, että hänellä ei yksinkertaisesti ole oikeutta määrätä mitä puet päällesi, nyt kun ikävä kyllä eletään lukua, ja naisilla on ihan oikeuksiakin. Ja samalla voisit puhua siitä luottamusasiasta, ja sanoa miehellesi suoraan, että hänen käytöksensä tuntuu vihjaavan, että hän ei luota sinuun.

Luottamus on suhteen peruspilari, joten suosittelen selvittämään tilanteen piakkoin. Ja nyt jäädään odottamaan niitä "ootko joku katkera eläkeläislesbo miesvihaaja kun kehtaat väittää että naisella on oma tahto" -vastauksia. Suoli24, älä petä minua nyt. Aika itserakasta kehua itsensä maasta taivaisiin. Miehesi vaikuttaa pikkusieluiselta, epävarmalta nilkiltä. Heikolta, niinkuin itse sanoit. Itse olen mies, ja mitä paremmalta naiseni näyttää, ja mitä enemmän katseita kerää, niin sen parempi.

Sanoit, että hillityn seksikkäälle, ja se on oikea termi; eih'än tässä mistään viiden pennin huorista puhuta. Voi hyvää päivää, pukeudu naiseksi ja kerää katseita ja huomiota. Se on Sinun oikeutesi. Etkö voi kysyä mieheltäsi, mikä häntä vaivaa? Sairaalloista mustasukkaisuutta ja kyttämistähän se on, jos ei anna Sun mennä baareihin friendejesi kanssa. No olihan täällä sentään joku aikuinenkin langoilla. Ja luetun ymmärtäminenkin hanskassa!

Miksiköhän niitä nahkahousuja sitten myydään vaateliikkeissä jos ne ei ole muotia siinä missä muutkin housut????? Mies haluaa itselleen kauniin, edustavan, seksikkään, huolitellun jne. Mutta kun hän on sellaisen jostain onnistunut saamaan, hän haluaa ettei vaimo ole sellainen. Näin se vaan menee! Kymmenkunta vuotta sitten vaimoni pukeutui aina tyylikkäästi jopa seksikkäästi,ja se sai minut todella ylpeäksi oli kiva seurata muitten miesten katseita,jotka vältellen katsoivat vaimoni muotoja,Mutta tänä päivänä hän on syönyt itsensä aivan muodottomaksi läskikasaksi,ei huvita edes näyttäytyä hänen seurassaan,joten käyn yksin Baarissa..

Olenkin sanonut hänelle jos ei tyyli muutu,niin vaihdan nuorempaan ja hoikempaan Meillä ainakin mieheni käskee pukee naisellisesti ja pikkasen siihen suuntaan et muut miehet katsoo kateellisena. Yleensä sen huomaa tuola tanssiravintoloissa miten vientiä on kun on miesten silmissä pikkasen vietävän näkönen. Älä usko sitä miestäsi sillä yleensä ukojen silmät kääntyy sinnepäin mitä lyhempi hame.

Itse se kummiski kattelee seksikkäitä naisia, mut ei voi myöntää sitä vaan on pikkasen mustasukkanen omasta mieltymyksestään muille. Itse olen tyytyväinen kun mieheni kertoo mikä asu on minulle sopiva. Miksi miehet monesti ei haluu vaimonsa pukeutuvan katseenkestävästi vaan tuulipukumaisesti, silti ne töissä puuhu miten suomalaiset naiset pukee kuin luuta mummot.

Karkaa sen kynsistä Miehesi on mitä todennäköisimmin mustasukkainen. Hän haluaa hallita sinua. Normaali mies on ylpeä, jos vaimo tai tyttöystävä herättää myönteistä huomiota ja ihastusta muissa. Jatkossa miehesi todennäköisesti yrittää hallita sinua muutoinkin kuin määräämällä,miten sinun tulee julkisuudessa pukeuta. Mustasukkaisuus on sairaus, josta ei voi parantua.

Se on huonon itsetunnon ilmentymä. Pahimmillaan mustasukkainen yrittää hallita puolisoaan kaikessa ja kun ei onnistu, muuttuu väkivaltaiseksi. En oikein jaksa ymmärtää aikuisia omistushaluisia miehiä tai harmaita burkhanaisia Mielestäni mikään ei ole kiehtovampaa kuin päästää nainen yksin viihteelle, kiusallisen sexysti pukeutuneena ja liian korkeissa korkeissa koroissa Myöhemmin illalla kun lapset ovat jo nukkumassa, mutta itseä ei väsytä. On aika ajatella vaimoa Ja sitten painua itse nukkumaan.

Kello käy, naista ei kuulu Ja sitten joskus myöhään aamuyöstä nainen kopsuttelee kotiin Naisilla on hieman etuoikeuksia Kyllä nainen tulee aina hyvään kotiin Ongelma taitaa olla miehesi heikko itsetunto.

Käsitin että asutte pienehköllä paikkakunnalla Ja sinne sitten menet jossain nahkahousuissa pikku baariin missä muut on ne ns. Siis kyllähän myös paikasta riippuu miten sinne pukeudutaan, joten ymmärrän miehesi asenteen. Kyllä ittees taatusti k--rpisi jos äijäsi pukis ittesä viimesen päälle samaan paikkaan, suhnuttaisi päälle ökykallista tuoksua ja pörräisi baarissa kyttäämässä muita naisia, niitä 'mitättöminä' pitämiäsi hurmaavasti hymyillen.

Vaikuttaa siltä että äijälläsi on tilannetajua sua enemmän. Kannattais ehkä kuunnella sitä toistakin osapuolta. Mies nimittäin lähtee herkästi 'kuuntelevamman' naisen matkaan Aviossa on osattava antaa toiselle-kin arvoa, muuten voi hakea eropaperit ja se on sitte siinä. On osattava luopua jostakin, tehä kompromissejä ja kyllä mä mieluummin poltan vaikka seksikkäimmät vaatteeni ku kiusaisin niillä omaa rakastani julkisissa mestoissa. Sori nyt Fr, mutta puhuin kyllä koko ajan nimenomaan yökerhoista ja ravintoloista, en mistään pubeista.

Itse olen mies ja muuten mukavassa liitossa, mutta käänteinen ongelma. Puolisoni ei halua pukeutua baariin sen erikoisemmin kun muihinkaan juhliin. Farkut ovat jokapaikan vaate Jos ei kelpaa, nousee rähinä ja lähden yksin.

Olisi mahtavaa kulkea välillä "vetävän" naisen kanssa Et kerro kauanko olette seurustelleet. Siellä vissiin on tyypillinen suomalainen narsisti. Omistaa kaiken, mikä kerran on tälle suotu. Mustasukkaisuus on sairaus, tuskin siihen lääkettä on. Kuiteskin toivotan onnea, vaikka luulen, että pitemmän päälle tulee käymään aika raskaaksi. Miehesi ajattelee otsikon mukaisesti. Sinä taas haluat tulla nähdyksi. Turhaa miehesi sinua vaatii säkkiin pukeutumaan, kyllä hyvännäköinen tulee huomatuksi vaikka mikä olisi!

Sehän on vaan hyvä kun baarissa nainen on kaunista katsottavaa, silmänruokaa. Kertoo hyvästä itsetunnosta ja tyylitajusta, vaikka olisikin provosoivaa tyylillä sitäkin. Mustasukkaiset miehet on sitten se häpeä ja riesa joita saa hävetä näin kanssaihmisen roolissa. Unelmoidaan omistusoikeudesta toiseen ihmiseen, sekopäistä narsismia. Noitten äitin pikku palleroitten psyyke ei kestä ja heti savu nousee päästä.

Pidä vaan tyylitajusi ja näytä se, tuo "miehesi" saa luvan opetella olemaan ihminen ja lopettaa sen narsistina sekoilun. Kaikki homot miehet menee baariin ja sitten varattujen naisten pitää vielä pukeutua hyvin kun tietää että baari on täynnä idiootteja. Kaikki paikat on ok paitsi baarit. Kirjoitit ettet ymmärrä miestäsi ja hänen vaatimuksiaan, siinäpä se, te olette liian erilaisia joten vaihda miestä!

Minullakin oli aikoinaan nuorempana tosi mustasukkainen mies, samaa kuviota noudatti, elikä menimme yhdessä ulos jne. Lopulta minusta tuli varjo omasta itsestäni. Rakkaus ei ole toisen muuttamista vaan toisen hyväksymistä. Sinun mies ei sinua rakasta koska halua muuttaa sinua toisenlaiseksi. Asuistahan täällä puhuttiin ja jos nainen ei tajua tehdä itsestään seksikkään näköistä pukeutumisellaan ei sellainen nainen edes ole seksikäs eikä naisellinenkaan. Kotona sellaiset pitkähousuiset suoratukat ja lättänä kengissä kulkevat ovat poikkeuksetta kylmiä ja sängyssäkin elottomia.

Upeat sääret näkyviin, hieman minipituinen kaunis hame, korkosaappaat kaunistukseksi ja rinnta ylös ja ryhdikkiksi somalla paidalla tai puserolla varustettuna ja hiukset ovat pitkinä, raikkaina ja tyylikkäinä naisellisuuden kruunu. Tällaisia miehet tuijottelee ja haluaa sillä se on luonnollinen reaktio. Hiirinaisia ei haluta eikä tarvita. Sun äijälle korkokengät ja sun nahkahousut on fetissejä.

Tietenkin se häpeää itseään sen takia, ja siksi kieltää sua pukeutumasta niihin. Ei sillä ole mitään tekemistä sun ulkonäön kanssa. Nainen säkkiin ja umpihuntu päähän julkisilla paikoilla. Miksi baariin pitää pukeutua? Yökerhot on eri asia, mutta baariin? Ja eikö nahkahousut ole kasaria? Johan olet idiootin ottanut ukoksesi,tuollaisia mahtuu 13 tusinaan,olet täysi jauhopää jos annat tuollaisen itsetunnottoman peräkammarin pojan määräillä pukeutumisiasi! Ymmärrän, että kun nainen lähtee ulos, niin samoin kuin mieskin, haluaa silloin kaikkea muuta kuin "rössöttää".

No en usko, että nyt näin huonosti olisitkaan pukeutunut. Ulos mennessä sitä vaan haluaa pukeutua fiksusti, kauniisti ja ehkä naiset hieman seksikkäästikin, ymmärrän näin. Ihmiset kokevat tämän kuitenkin eri lailla, toiset haluavat ulos mennessä laittautua muutenkin kuin vain pukeutua vähän juhlavammin. Jos ulkona ei käydä joka päivä, niin onhan se tavallaan tämäkin yhtä juhlaa päästä vaikka oman miehen tai vaimon kanssa ulos ja siinä jo on syytä pukeutua vähän paremmin ja ehkä laittaa itseensäkin ehostavampaan kuntoon.

Ei siinä tarvita sen enempää taka-ajatuksia. Jos mies ei todella tykkää, että pukeudut erikseen ulos mentäessä, niin hän taitaa olla mustasukkainen niistä muiden miesten katseista, joita arvatenkin keräät. Myös miehesi itsetunto saattaa olla vähän horjunut ja näin se ei kykene tukemaan omalta osaltaa sinun vapaata pukeutumistasi ja laittautumistasi.

Toivon kuitenki, että pystyt olemaan oma itsesi, se on kuitenkin pitkän päälle hyväksi teille molemmille. No tämä on vaan minun tavallisen tallaajan mielipide! Kulkee pää pystyssä kanssani, kun pukeudun niinkuin haluan. Joskus jopa toivoisi"enemmän meikkiä" tms.

Suhteen alussa nitisi vähän mustiksena, mutta pian keskustelujen jälkeen oppi asiaan suhtautumaan oikein. Nykyisin suorastaan kannustaa kliffaan pukeutumiseen. Tosin, olen myös itse umpiuskollinen, ja julkisilla paikoilla kuljen erittäin mielelläni mieheni kanssa niin, ettei suhteemme jää kenellekään epäselväksi.

On molempien kannalta parasta, että nostat ns "kissan pöydälle" jos ei yhteisymmärrystä löydy, niin ette ole luodut toisillenne! Näin se vain on. Ei kannata hukata elämäänsä, vaan etsiä se oikea.. Nii-in, mutta miten se liittyy tähän juttuun? Itsekkin tykkään laittautua pikku seksikkäästi ulos lähtiessämme. En jaksanut lukea kaikkia kommentteja, mutta taitaa olla ne "tavalliset" ihmiset jotka kateellisina sinua mollaa. Meillä ainakin kymmenisen vuotta toiminut oikein hyvin. En vielä kolmekymppisenäkään ihan haaska ja mieheni ylpeä siitä että olen hänen naisensa.

Vasta jos joku dorka käy ihan älyttömiä ehdottelee hän ärähtää. Mieheni ei pidä tanssimisesta, joten olen suhteen alku vaiheilta asti saanut tanssiakin muiden kanssa, jopa niitä hitaita. Hän tietää että häntä rakastan ja sillä siisti!!! Varmaan katsoisin sinua jos todella olet kuvauksesi näköinen.

Voisin jopa vaimolleni kommentoida lookkiasi. Voisihan se olla sellainenkin ettet lähemmin tutustuttua loppujen loppuksi olisikaan mielestäni kiinnostava. Vaimonikin pukeutuu välillä näyttävästi ja on naisellinen ja näyttävä ilmestys. Mut hitto, niin olen minäkin. Tunnen välillä hienoisia mustasukkaisuuden häivähdyksiä, mutta kun on ikää karttunut ja on monta neitoa takana , aika on tehnyt tehtävänsä ja tietää mustasukkaisuuden olevan vain miestä ja suhdetta syövää oireilua.

Vaihda miestä, sairaanloisen mustis tuntuu olevan ja homma vaan pahenee ajan myötä ja eipä aikaakaan kun et enää saa käydä missään ja petät vaikka viipyisit kaupassa abaut 10 min. Ukko ei ole itsevarma eikä luota sinuun, siitä se kaikki johtuu. Oma muija on erittäin hyvännäköinen ja saa juosta vapaasti, no sillä ei ole tyylitajua mutenkaan joten ei niin väliä. Kaikki miehet ovat kiinnostuneita ns. Mutta jätä miehesi niin pääset ongelmasta, yksinkertaista ja helppoa. Miehesi kuuluisi olla tyytyväinen hänen "naisensa" huomiota herättävästä pukeutumisesta Toisinaan saatan sanoa omalle vaimolleni "negatiivisen" mielipiteeni hänen pukeutumisestaan,lähtiessämme viihteelle mutta hän yksin tekee päätöksen pukeutumisestaan ja siihen tyydyn.

Sun ukkos ilmeisesti pelkää menettävänsä sut toiselle tai kokee vastenmielisenä ventovieraiden ihailevat katseet. Pidä vaan kiinni omasta halustasi pukeutua niinku tykkäät jos se ei äijää miellytä,niin sit vaan suvaitsevampaa äijää tilalle SINÄ et ole huomiotaherättävä, vaan vaatteesi. Selkeesti joku milf kirjottelee ja koittaa pönkittää itsetuntoaan. Nahkahousut todellakin ovat vanhanaikaisia, ei kuules nykyään enää yhtään hotteja. Päinvastoin mauttomia elleivät tosiaankin ne ole näitä "nahkaleggareita" jotka jopa ovat tyylikkäitä.

Harakatkin nauraa jos joku astelee juhla-asussa eli pikkumustassa tai nahkahousuissa baariin: Jätä ihmeessä tuollainen mies, kohta se lyö sinua. Missä on sun punane matto, missä on su lakeijat,,, nimii ja kuvii heti,-, t sinun ja vain sinun. Annatpa tässä aikalailla ymmärtää että jos emme tajua sinun kasarityylisiä nahkahousuja niin olemme kaikki automaattisesti harmaavarpuja ja kuulumme "harmaamassaan" emmekä uskalla erottua. Itse pukeudun kutakuinkin näin viihteelle: Kaikki kuluttaisivat häntä silmillään ja naukuisivat tietämättäsi hänen peräänsä - kävisivät kehräämässä tuon tuostakin.

Ja ehkä joku kaunis kerta, pienessä nousukkaassa laitamyötäisessä, miestäsi saattaisi ruveta kiinnostamaan, salaa ja hallitusti.. Pukeudutko koskaan ihan vain miehesi mieliksi noihin seksikkäisiin vaatteisiin vai vain, kun lähdette ulos? Oma mieheni ko kerran mainitsi, että naisilla on usein hassu tapa, että pukeudutaan ja meikataan jne kunnolla ulos lähteissä mut sit kotona ja arkena pukeudutaan ns.

Kysyi miksi näin on ja jäin itsekin miettimään, etten todellakaan tiedä. Kuitenkin ulos lähteissä en lähde iskemään miehiä tms vaan mullakin oma mies aina mukana ja kiinnostus vain häntä kohtaan.

Tuon kommentin jälkeen oon kiinnittänyt huomiota siihen, et pukeudun seksikkäästi myös sillointällöin kun ollaan vaan kotona ja näin yllätän mieheni esim. Kokeilepa sinäkin, jollet jo ole. Miehes ko saattaa miettiä juur tuota mitä omanikin ja vaikkei oisi mustasukkaista tyyppini omani ei ole niin miettii miks pitää sit näyttää extrahyvältä vain siel julkisella paikalla.. Ehkäpä kokeiltuasi siis ei kiinnitä huomiota siihen, miltä näytät baarissa ko tietää ettet tee sitä iskeäkseni muita tms..

Sun miehes on mustis susta ja huono itse tunto juuri sen takia koska 0let juuri sitä mitä me haluamme. Että aivan samantekevää laittaako päällensä nahkahousut vai tuulipuvun.

Tietty kännisille ukoille kelpaa vaikka lumiukko, tai akka. Vaan kun siitä humalastakin selviää, hitsi. Minä ite olen niin älyttömän komea mies, että pitää Tallinnassa käydä naisissa, ettei aivan hukkaan menis tää komea ulkomuoto. Jos sisäinen minäsi on kohdallaan ,et tarvitse muuta "reksviittaa" ollaksesi kiinostava. Kieltämättä on kiva katsella NAISTA, joka on asiallisesti puketunut, en tarkoita,että pitäisi olla korkokengät,nahkahousut,minihame,avonainen pusero ynm.

On ymmärrettävää jos on epävarma omasta viehätysvoimasta,silloin yleensä tulee yliampumista pukeutumisen suhteen. Itse en aseta vaatimuksia naisystävälle miten pitäisi pukeutua, riittää että pukeutuu, ettei alasti mene. Ja onhan jokaisella oma mielipide ,kaikkia ei voi mielyttää,eikä pidäkkään.

Mitä te sitten haette yleensä baarista. Niin ihmetyttää baarissa istuminen kun en itse käy koskaan baarissa. Toiseksi kirjoituksesta kuultaa että miehesi on erittäin mustasukkainen. Varo häntä nimittäin se pahenee vaan iänmyötä. Voin kertoa minun ystävästä. Hänen mies lupasi että hän saa mennä tansseihin siskonsa kanssa.

Kun se ilta koitti että piti lähteä tanssimaan. Ystäväni pukeutui ja maalasi itsensä valmiiksi. Voin sanoa että hän oli kaunis nainen. Hän on nyt kuollut.

No hänen sisko tuli hakemaan häntä että lähtevät tanssimaan niin yhtäkkiä hänen mies repi vaimoltaan vaatteet päältä ja sanoi että sinä et lähde mihinkään. Häneltä jäi pieni suloinen tyttö.

Ainoastaan tarjoustalon salihousut käy hienommassakin ravintolassa. Voi kumpa sinun kaltaisia olisi enemmän. Sehän olis tosi mahtavaa jos oma eukko sais toiset miehet kuolaamaan ja silmäilisivät minua kadehtivin katsein. Mä en voi ymmärtää tollasta ukkoo, pidä vaan kiinni korkkareista, nahkahousuista ym.

Samoin alotti mun mies, ettei vain kukaan muu katselis.. Just samoista kuvioista kaikki lähti, tuloksena hakattu nainen turvakodissa: Seuraavaksi myös alkaa terrorisoimaan sun ystäviä, ensin on kaikille hurmaava ihana mies jne Ette oo tosissanne että naiset pukeutuisivat kauniisti vain muita varten?

Kyllä ainakin itseään kunnioittavat naiset pukeutuvat tasan tarkkaan itseään varten eikä miehiä varten. Ne halvat pukeutuu sit kuten halvat, mutta tässä ei nyt tunnu olevan siitä ollenkaan kyse.

Itse ainakin tunnen oloni ihanaksi kun olen laittautunut vähän eri tavalla kuin arkisin. Tai joskus arkisinkin laitan esimerkiksi hiuksia vähän nätimmin, ihan vaan itseni takia. Miehiltä saamastani huomiosta nautin kyllä - varmasti kuka tahansa tykkää kun joku jotenkin ilmaisee, että näytätpäs hyvältä. Oli se sitten vieras mies tai ystävä tai vaikka isoäiti. Ei se mulle sen enempää merkitse vaikka huomio tulisikin vieraalta mieheltä.

Ei se tarkoita sitä että olisin hypäämässä sänkyyn hänen kanssaan. En isoäitinikään kanssa, vaikka hän ihailisi uutta mekkoani. Viestisi perusteella tasan kaksi vaihtoehtoa. Jommassa kummassa vika, epäilen että molemmissa. Parit, joilla on aivot päässä ei tarvitse edes miettiä noin tyhmiä asioita.

Olet varmaan tehnytkin, mutta , pitäisikö Sinun huomioida miestäsi enemmän baarissa. Hän tietenkin tuntee itsensä huonommaksi. Voishan tilanne olla päin vastainenkin. Luonteesta tietenkin kiinni juttu.

Käyn kyllä baarissa miniin pukeutuneena mutta en "etsi kuumeisesti edes yhden yön seuraa". Siihen tarvitaan niiin paljon ennen kuin mun kaa pääsee "yhdeksi yöksi", että se ei yhdessä illassa selviä. Että tarkista kantasi ja asenteesi. Mitä virkaa on komeudella, jos korvien välissä ei liiku mitään? Onneksi pääsee Pattayalle, missä naiset on kuniita, ja niitä ei tarvitse vahtia mitenkään. Osuit aika lähelle tuossa viimeisessä lauseessa. Kun miehen - tai naisen itsetuntoon heikko, niin usein asiat jotka ovat oikeasti mitättömiä ja vilpittömiä, voivat vaikuttaa uhkaavilta.

Esimerkkinä siis vieras mies, joka hymyilee omalle naiselle baarissa. Mutta ei ymmärrä, että ainoa tapa vahvistua, on kohdata ne ja puhua asioista. Sama jatkuu joka viiikonloppu kunnes joko nainen saa tarpeekseen, tai mies suuttuu naiselle joka halasi parasta kaveriaan. Luulisi, että olisimme oppineet kahdessatuhannessa vuodessa, mutta eipä kai. Jokaisella ihmisellä on ne samat ongelmat ja epäilyt, kuin sillä perjantai-illan koomikolla, joka haastaa riitaa nakkikioskin edessä lyhtypylvään kanssa.

Mutta se, miten päämme sisällä prosessoimme nämä ajatukse ja se, miten muodostamme ajatuksemme teoiksi, tekee meistä sen ihmisen joka olemme. En tiedä, mitä vastata kirjoittajalle koska asiaan ei ole mitään yksinkertaista vastausta. Mutta parisuhde - rakkaus on sitä, että antaa toisen olla sellainen kun hän on vaikka se olisi itselle vaikeaa.

Ja se mikä ei tapa, se vahvistaa. Ehkä se vikisevä seinägorilla oppii vahvuutta ja pikkuhiljaa pelko, kateus ja epävarmuus katoaa. Voisiko olla, että kun pukeudut näyttävästi, mies ei tunne ansaitsevansa sinua? Itse olen törmännyt tällaiseen, että kyse ei varsinaisesti ole mustasukkaisuudesta vaan pelkästä alemmuuden tunteesta.

Pitäisikö teidän yhteisesti panostaa miehenkin näyttävyyteen? Tai riittäisikö, että hän tietää olevan sinun silmissäsi sitä parasta. Omasta pukeutumisestaan ei tosiaan tarvitse tinkiä ja tällaisen tien valinnalla voi olla ikäviä seurauksia. Jos et saa koskaan oikeasti laittautua ja tuntea itseäsi upeaksi, niin se olisi epäreilua sinua kohtaan ja varmasti jollain lailla vaikuttaisi omanarvon tunteeseesi. Pukeudu niinkuin mielesi tekee ja mies saa olla ylpeä Sinusta.

Pidän usein verkkosukkahousuja hameen kanssa. Jotkut kysyy miksi käytän verkkosukkia kun kerran olen naimisissa, no yksinkertaisesti siitä syystä että ajattelin myös PYSYÄ naimisissa. No naisethan niitä vaikeita on juu Jokainen pukeutuu niinku hyvältä ja tilanteeseen sopivalta tuntuu. Jo se jollekulle poika- tai tyttöystävä, anoppi, seurakuntasisar, jne ei käy;menköön peilin eteen miettimään mikä mättää. Kun minun naisystäväni on pukeutunut seksikkäästi oikeessa tilanteessa toki ja kerää katseita ja ehkä kommenttejakin, niin olen tyytyväinen.

Eihän valinta oo voinu mennä ihan ahterilleen jos kelpais muillekin. Toki tiedän et huomiosta huolimatta minä oon se joka saattelee ladyn kotiin. Jos en ois siitä ja suhteesta varma niin sit kai tilanne oiski toinen. Mut sittekin kantsii miettiä keneen lopunperin vaikutus on tarkotus tehä! Johonkuhun uppo-outoon vai yrittääkö herätellä partnerinsa mielenkiintoa uusiks.

Ainakin oma kohtaisesti voin sanoa et joka kerta ku teen jotain jola ladyn saa uudestaan "lääpälleen" niin on se torjuntavoitto suhteen arkipäiväistymiselle. Ja toki toisinkin päin, pienikin huomion osoitus voi olla iso juttu.

Niinku niissä seksikkäissä kuteissa: Joku huomaa ja laittaa merkille, jos sitä ei yleensä tapahdu. Ja jos joku siitä rupee äyväämään niin miettiköön omaa itsetuntoaan -R-. Surullista että ihmiset tarttuvat ensimmäiseksi siihen että tämä tai tuo vaate on pois muodista. Jokainen saa pukeutua ihan niin kuin itse haluavat. Yrittäkää keskustella asiasta rakentavasti ja perustellen mielipiteitänne.

Oman tiensä kulkija No kuule kerropa miten keskustellaan "rakentavasti" sellaisen kanssa, jonka ainoa vastaus ihmettelyyn ja kysymyksiin pukeutumisesta ja menoista on: Ja se on tasan tarkkaan miltei ainoa 'mielipide', joka sillä on olemassa, kun on vaimosta kysymys.

Ongelma on miehen päässä. Minä olen vaan ylpeä kun saa olla oman hyvän näköisen naisen seurassa julkisella paikalla.

Vähän niinkuin muille esittelis. Kiitos Naiset jotka pukeudutte nahkaan,sexyihin kenkiin,ihaniin kampauksiin ja meikkeihin. Olette Ilo meille Miehille, harmi jos mustisukko ei tykkää tai tuulipukuun sonnustautvat kanssasisaret.

Nahan narinaa ja korkojen kopinaa. Jos tosiaan olet niin hyvännäköien nahkahousuissas,niin vaihda alaa,vai tarviiko. Näin valitettavasti on; naisen tulisi harmaa hiiri, jotta mies voisi olla varma, että kukaan muu ei katso, ei huomaa, ei huomioi, ei mitään.

Ja kai juttuakin sen verran piisaa juhlahetkinä, että seuraa ei puutu. Jossain sukulaissynttäreillä se kerran sanoi varoitukseksi että "älä sitten riehu". Se tarkoitti; ole hiljaa, älä puhu, älä naura, älä ole olemassa Ma kun en edes kännää että oikeasti pistäisin 'kunnon' juhlat pystyyn riehaantumalla, tappelemalla tjs. Erotun massasta edelleen, niin pukeutumisella kuin muutenkin. Ja päätän takuuvarmasti itse, miten pukeudun ja olen.

Mitä sillä on 'rakkauden' kanssa tekemistä, että miehenpuoli yrittää pistää toista oman mielensä mukaiseen lokeroon, estää toista toteuttamasta omaa olemustaan ja tahtoaan? Koskea saa vain yksi!!!!!! Nyt kun nainen laittautuu, se tekee skudaa monen kaverin olemuksessa. Kuitenkin tulee vältää ns.

Kenelle te haluatte viehätyksenne osoittaa??? Ketä te tietoisesti haluatte kiihottaa? Vai miksi haluatte olla haluttavia? Ei pukeutumisella ajatella ketään "kiihotettavan". Jokainen pukeutuu oman makunsa, rahapussinsa, luonteenlaatunsa ja-sen-sellaisten juttujen pohjalta. Omaksi mielihyväkseen ja toivottavasti myös muiden. Jos mieäs ajattelee näin, niin pitäisikö 'opiskella' edes vähän jotain, että ajatukset olisivat kehittyneempiä. Itse olisin ainakin ikionnellinen jos naiseni pukeutuisi hyvin ja vielä jos muut miehet sattuisivat tykkäämään.

Kyllä tuosta ei seuraa kuin sairaanloista mustasukkaisuutta. Miehesi ei voi olla ihan täysipäinen. Jätä se hiiri, jota "mieheksi" kutsut. Mä tykkään sexyista naisista. Multa saisitkin kunnolla parrua, etkä mitään hiiren nysää, kuten äijältäs. Vastaa tähän, jos oot kiinnostunu kunnon pamputteluun. Kateelliset naiset haukkuu näyttävämpiä naisia huoriksi ja lutkiksi kilpaa epävarmojen miesten kanssa. Mitä helvettiä se tielle kuuluu mitä muilla naisilla on päällä?

Pitäkää huoli omista harmaista jutuistanne! VAihda miestä parempaan, mitä sä sillä hiirulaisella edes teet? Luovuta se toiselle hiirulaiselle, haukkukoot ja kytätkööt meitä sitten sivusta ja nuriskoot siitä kuinka meidän näyttävämpien, elämästä omalla tavallaan nauttivien "kuuluisi" pukeutua, olla ja elää jotta "oltaisiin kuten muutkin".

Suomi on totisesti takapajuisten junttien maa.. Älä missään tapauksessa vaan suostu tuohon että mies kertoo sulle miten baariin pukeudut.. Emme me miehetkään ainakaan kukaan kuka itseään vähän edes arvostaa pukeudu likaisiin työ vaatteisiin.. Ja luulisi sen jo omalle ukollesikin olevan ylpeyden aihe että oma nainen on todella kaunis ja haluttu. Ihan samalla tavalla naisetkin haluaa että hänen kumppaninsa on komea ja jopa haluttu eli tietää että ihan turvenuijaa ei ole löytynyt.

Itse muistan kun olin vaimoni ja lasten kanssa kesäisessä puistossa katsomassa blues bändiä, niin jotkut torvet lasteni kuullen puhuivat vaimoni perseestä. Valitettavasti se ei kuullostanut kivalta. Itse olin otettu mutta vaimoni ei pitänyt sitä kovinkaan hauskana. Olin hieman "sidotussa" tilassa koska lasteni nähden en halunnut herroja ojentaa.

Ohjasin toisen kaveruksista hieman huolimattomasti sivummalle ja vedin turpaan. Tämän jälkeen kaveri kertoi toiselle ja parivaljakko häipyi. Mielestäni ukkosi mulkoilut sun muut voivat johtua muusta kuin mustasukkaisuudesta, se voi katsos johtua yksinkertaisesti siitä jot ukkis rakastaa sua niin paljon jotta haluaa suojella sua kaikilta pervoilta.. Sangen erikoinen ajatusmaailma,siis jos olet nainen? Pukeudut kotona arkisesti,kun olet miehesi kanssa,mutta kun lähdette ravintolaan haluat pukeutua seksikkäästi?

Tästä herääkin kysymys,miksi haluat pukeutua seksikkäästi ainoastaan silloin,kun lähdette yhdessä baariin? Saatko nautintoa siitä,kun flirttailet muita ja käyttäytymiselläsi pahoitat kumppanisi mieltä? Minusta sinun tulisi nyt keskustella rakentavasti miehesi kanssa,mikä suhteessanne on pielessä? Jos oikeasti välittää ja rakastaa toista,silloin ei tule mieleenkään pahoittaa puolison mieltä omalla käyttäytymisellä.

Se on aivan varma asia että syyttä hänen epäilyt on herännyt ja luottamus mennyt, miksi emme tiedä. Käsi sydämmellä, kyllä tiedät ja muistat koska ja mitä. Se on aivan varma asia että syyttä hänen epäilyt ei ole herännyt ja luottamus mennyt, miksi emme tiedä. Käsi sydämmellä, kyllä tiedät ja muistat koska ja mitä on tapahtunut. Tuohan osoittaa vaan sen että miehesi tietää oman ajatusmaailmansa ja tulkitsee senmukaisesti. Jos hän pitää sinusta kauniisti pukeutuneena vain omissa oloissa, piilossa muilta silmiltä, se osoittaa sen, että kun hän näkee baarissa sellaisen naisen hänen oma mielikuvitus tekee tepposet, ja tietysti hän oivaltaa että muutkin miehet katselevat naisia juuri noin.

Mutta miksi ei antaisi muitten miesten "kuolata" naistaan, kun tietää saavansa pitää sen naisen omanaan. Luulisi olevan päinvastoin, ylpeä daamistaan. Nettideiteissä tulee ilmi se, että miehet hamuavat sexikkäästi pukeutuvia naisia, ja valittavat että oma vaimo ei käytä sellaisia asuja. Höh, sitten kun kuuntelee naisten puheita niin sanovat, että mieheni ei halua minun pukeutuvan niin sexysti, jotta toiset miehet eivä katsoisi ja haluaisi häntä.

Se on ihan suomalaisen miehen itsetunnosta kiinni, saavat sitten tyytyä niihin hiirulaisiin vaimoinaan kun itse niin tahtovat. Mutta voisitko uhmata hiukan miehesi tahtoa ja kokeilla jos vaikka tulisi toisiin ajatuksiin, kun huomaa ettei sinua viedä häneltä vaikka katsotaankin.

Toivon että voisit toteuttaa pukeutumisessasi omia halujasi. Siitä tulee niin naisellinen ja sexy olo kun tietää vaikka vain itse että alusasut ovat sexyjä. Ollaan ylpeitä naiseuestamme ja toteutetaan sitä.

Toivottavasti miehesi ostaa sinulle jotain sexyä joululahjaksi. Jos puoliso on mustasukkainen, se sairaus tulee mukaan arkeen -vaikka toinen kävisi niissä farkuissa kaupassa tai töissä. Mustasukkaisuuden takia perheväkivallasta kärsii aika monta ihmistä tälläkin hetkellä ja niin moni kuolee sen takia -turhaan. Kun pukeutuu oikein eri tilanteisiin, ei päästä syntymään normi ihmisissä väärää kuvaa itsestään.

Arki-iltana baariin voi mennä farkuissa ja olla näyttävä itsensä. Viikonloppuna ravintolaan mennään pikkumustassa. Kyse on käytöksestä ja pukukoodin hallitsemisesta. Jos kumppani on sairastunut ja hänen täytyy edelleen "vahtia", hän todennäköisesti tekee sitä muuallakin kuin kapakoissa ja ns. Mustasukkaisuuteen on olemassa terapiaa ja moniin se auttaa. Itse olen kokenut elämässäni sellaista mustasukkaisuutta, etten voinut silloin jatkaa paikassa, jossa oli miehiä töissä.

Olin raskaana ja mieheni mustasukkaisuus minusta otti vallan. Hän näki kuolaavia miehiä joka puolella, vaikka minä isoine vatsoineni, kalpeine naamoineni en todellakaan ollut ainakaan omasta mielestäni mitenkään seksikäs.

Ja minulla oli tavalliset vaatteet ylläni, peittävät ja pukevat. Tilanteesta on jo yli kymmenen vuotta ja mustasukkaisuudesta on selvitty -voimme puhua tapahtuneesta ja iloita, että mieheni omistushalu on muuttunut rakkaudeksi. Minusta naisella on oikeus mennä tyttöjen kanssa baariin, kaupungille, pukeutua kivasti -ilman miestä. Halventavasti pukeutuminen on eri asia -emme näe todellisia muotiguruja koskaan halventavasti pukeutuneena -he eivät halua halventaa naiseuttaan!

Vaan korostaa sitä kauniisti ja se on minusta seksikästä. Sehän on niin että mitä sä sieltä suustasi sanot. Mitä varakkaampi on sitä tavallisemmin pukeutuu siis hukkuu massaan ei se nyt ole jo selvä. Siis mitä enemmän on fyrkkaa sitä tavallisimmat vaatteet on ylläsi.

Näin on amerikassa ja jokapuolella missä raha liikkuu Kyllä se vaan on niin,ettei kunnon miehelle kelpaa mikään kapakkaruusu. Nainen saa pukeutua ja olla kaunis,mutten ottais kapakasta naista. Kiertopalkintoilla ei pitemänpäälle tee mitään,vanha sanonta ,ennen vahtii kopallisen kirppuja,kun kiimaisen ja menevän naisen ja pitää paikkansa.

Voihan olla, että miehesi on vain yksinkertaisesti mustasukkainen sinusta. Olisiko se mielestäsi paras vaihtoehto tai miellyttäisikö se sinua tavallaan eniten. Toisaalta mehän emme oikeasti täällä tiedä, miltä näytät tai vaikutat asussasi, joten yhtä hyvin miehesi voi olla vaivautunut sen vuoksi, että olet ylipukeutunut suhteessa paikkaan tai aikaan. Mutta voi olla niinkin, että miehesi ei ns olekaan ylpeä sinusta vaan tavallaan kuitenkin häpeää.

Huomiota ja katseita voi herättää niin monella tapaa, ehkä miehesi ei koekaan niitä niin positiivisiksi kuin itse ajattelet. Ehkä tuosta asiasta kannattaisi keskustella kunnolla ja niin, että myös kuuntelee ja antaa toisen sanoa sanottavansa.

Kuitenkin on niin, että jokainen voi pukeutua siten kuin parhaalta tuntuu, sekin pitäisi miehesi ymmärtää. Pukeutuminenkin on kantajasta kiinni, en tiedä miksi jotkut vaan näyttävät fiksuilta asussa kuin asussa; me kannamme vaatteitamme eri tavoilla, toiset arvokkaasti, toiset vähemmän.

Toisaalta voi se ongelma olla arvostelijassakin, ts kumppanissasi: Saakos miäs pukeutua ja samall tappaa? Kyllä minusta nainen ja mies saa pukeutua omiin vaattehinsa.. Putosin tossa vaiheessa, kun luin miehen olevan baaris mukana ja silti ei sais pukeutua miten lystää. Taitaa miesparalla olla heikko itsetunto Miks edes raahaat ukkoa mukanas baariin? Ite en edes haluais kanalauman messiin tai hyvin harvoin voisin vaivautua.

Ketä varten baariin pitää pukeutua näyttävästi? Toki arkikuteet haluaa jokainen heittää välillä helvetin kuuseen, mut pitääkö pukeutumisessa ampua yli.

Ite ylipukeutuneita naisia katon "voivoi lapsiparka", kun tarvii vaatteilla koreilla. Jos mut raahattaisiin baariin mukaan niin olisin jo imarreltu siitä, koska tytöt menee baariin "juoruamaan ja viettään tyttöjen iltaa", eikä seurustelemaan oman ukon kanssa. Toki mielummin hengaisin baarissa maceesti pukeutuneen kissan kanssa, koska sitten olis kiva nähä kerääkö muija katseita vai ei ja jos ei kerää niin krediittitaso on aika nollassa ja sit muijasta tulee kierrätyskissa XDDD.

Hei, ei mieheni joudu koskaan viettämään aikaansa missään kanalaumassa, koska meillä on yhteinen ystäväporukka, jossa aika lailla yhtä paljon molempaa sukupuolta.. Itsellä on hyvännäköinen kihlattu ja en kahlitse hänen pukeutumistaan.

Mites sitten tässä ketjussa Sweet Paradise on vähän niinku se one and only mesta? Ettei nyt jollain vaan olisi oma lehmä ojassa? No anyway oon menossa tsekkaan mestan ja paan kommentin, katotaan onko musta siihen. Oli huono taso kun käväisin juhannuksen tienoilla. Kävin tsekkaamassa molemmat clubit n klo Kymmenkunta daamia paikalla,pari kaljaa riitti. Taitaa olla nykyaikaa että clubien sisäänheittäjät ovat jo täällä keskustelupalstoilla meuhkaamassa.

Eli älkää uskoko kaikkeen mitä nämä vanhat äijät väittää. Ne on pahimmillaan jopa pakotettuja hankkimaan kyseisiin clubeihin lisää asiakkaita, vaikka sitten tämän foorumin kautta. Surullista mutta niin täysin totta. Valitettavasti lempiklubini Atlas oli suljettu ja kokeilin uutta Michelle nimistä paikkaa jossa pienivalikoima ja paikka erittäin kallis. Muutenkin sää pilasi koko matkan ja Praha saa toistaiseksi jäädä. Toinen tykkää äidistä ja toinen tyttärestä..

Noh itse en ole paikkaa täällä ylistellyt mutta nyt voisin jotain kertoa. Sweet paradise on siisti, edullinen, turvallinen ja hyvin organisoitu paikka mutta tytöt eivät mitään priimaa ole. Nuoria ylipainoisia ja vähän vanhempia yh äitejä. No mutta oli minulla kerran oikein mukava ilta erään vaalean nätin vuotiaan hyväperseisen daamin kanssa, ainoa miinus oli sitten se kun rintsikat tiputti pois.. Hinta ja laatu oli kuitenkin kohdallaan, oli happy hour.

Tässä threadissa en ole mielestäni mitenkään erikoisesti Sweet Paradisea mainostanut. Ja se Sweet Paradise threadikaan ei ole kyllä minun avaamani, vaikka siihen olenkin pari kertaa kirjoittanut.

On kyllä ikävää että teillä on niin huonot kokemukset Sweet Paradisesta, ja olen tietysti hyvin pahoillani jos olen ollut sellaisia suuria toiveita nostattamassa, jotka eivät sitten ole toteutuneetkaan. Ja en tietenkään ole minkään Sweet Paradisen tai muunkaan paikan palkkalistoilla. Kunpa olisinkin, voisi saada nussia vaikka ilmaiseksi: Näissä jutuissa on aina se vaara, että jos ylipäätänsä kirjoittaa jostakin asiasta tai kokemuksesta josta itse pitää, niin se ei sitten toisen ihmisen mielestä ole juuri mistään kotoisin.

Se mikä jollekkin toiselle on ainutkertaista ja unohtumatonta, onkin sitten jollekkin toiselle sitä normikauraa. On varmasti totta, että näissä seksiklubeissa naisten taso vaihtelee ihan illoittain, mutta ainakaan minä en voi sille asialle mitään. Se vaan on sellaista. Eikä Sweet Paradise ole suinkaan mikään tasokkain. On vaan edullisin ja rehellisin.

Ei tarvi maksaa turhasta. Kaikissa klubeissa kun ei ole näin. Siksi olenkin mainostanut tässä threadissa juuri näitä privaatteja, koska ainakin minua vastaan ovat tulleet juuri ilmoituksissa luvatut naiset. Privaatteja käyttävät myös tsekkiläiset ystäväni, eli kyllä niihin on luottoa.

Näitä seksiklubejahan on Prahassa pilvin ja pimein niinkuin myös näitä privaatteja. Atlas, K5 ja Michelle ovat myös minulle tuttuja. Käyn niissä yleensä sillloin, kun minulle tulee Suomesta vieraita jotka haluavat hieman katsella paikkoja.

Paksulompsaisia miehiä jotka haluavat katsella hieman stripteasea, tarjota sylissä kiehnaaville ladyille ladydrinksuja, puristella tissejä ja ehkä käydä sitten vielä illan päätteeksi yläkerrassa nusasemassa. Se ei haitaa että tyhjeneekö lompsa vai eurolla.

Tärkeintä on kuitenkin että mies viihtyy. Sitten jos Prahassa asuu tai viettää pitempiä aikoja, niin maailma näyttäytyy hyvin erilaisena. En minä jatka asuntoni vuokrasopimusta vuodella sen takia, että saan Prahassa pillua halvalla. Historian maisterina se kaupunki kiehtoo minua, ja joka reissulla olen yhtä hämmästynyt ja lumoutunut. Harrastan musiikkia ja käyn lähes joka vierailulla oopperassa, baletissa tai klassisen musiikin konsertissa.

Katselen jalkapalloa ja talvella lätkän KHL: Pidän oluen juomisesta ja viinan juomisesta. Ja tsekkiläisistä ihmisistä, joista olen saanut monia uusia ystäviä. Harvoin tulee enää riekuttua saksalaisten ja brittien keskellä niissä seksiklubien mölinässsä. Mutta jos olisin viikonloppureissulla, niin varmasti mölisisin mukana.

Olen siksi avannut tämän threadin ja yrittänyt antaa jotain vihjeitä, että jokainen sihteeriopiston toveri joka matkustaa Prahaan tietäisi jo etukäteen jotain ja saisi rahoilleen hyvän vastineen ja olisi reissuunsa tyytyväinen. Ja siinä olette kyllä tosi oikeassa että minun vihjeeni ovat sellaista viisikymppisen miehen elämää. Jos olisin edes parikymmentä vuotta nuorempi, niin varmasti pyörisin niissä Prahan hienoissa pintaliitäjien diskoissa ja yökerhoissa, ja yrittäisin iskeä jotain Euroopan huippumimmejä: Mutta tällä iällä täytyy matkustaa näin ;.

Sweet Paradisen naiset näkee nettisivulta etukäteen. Ei tosin kaikkia kasvokuvien kera, mutta aika tarkka käsitys tulee. Pakotetuista prostituoiduista olen kuullut, mutta että turskatkin: Viime kerralla kävin tsekkaamassa tosiaan tuon show parkin halpojen hintojen vuoksi , olisiko seuraavalla kerralla kenties sweet paradicen paikka ; Näitä Showparkia on Prahassa kaksi.

Toinen eli se suurempi ja kuuluisampi nimeltään Showpark Market sijaitsee suhteellisen lähellä metroasemaa nimeltä Vltavska, eli jonkin verran keskustan ulkopuolella. Tämä pienempi nimeltään Showpark Leonardo da Vinci on hyvinkin keskustassa, aika lähellä kansallismuseota, ja sitä lähin metroasema on nimeltään I. Itse olen käynyt kerran talvella siinä Showpark Marketissa ja se reissu oli minulle jonkinmoinen pettymys. Netistä katselin ilmoitusta, että siellä on 80 panohuonetta ja oletin että joka ovella odottaa nainen, mutta huoria oli paikalla vain jotain viisitoista.

Systeemihän on sellainen, että ensin ostat sisäänpääsylipun korunaa ja sitten pääset bordelliin sisään ja voit kulkea ilotalossa, juoda baarissa viinaa ja katsella stripteasea, jonka luvattiin pyörivän "non-stop". Sitten voit etsiä itsellesi jonkin sopivan naisen baarista tai jonkin panohuoneen ovelta päivystämässä ja tehdä kaupat. Silloin kun minä kävin, niin naisia oli paikalla vähän ja minua miellyttäviä vain pari. Valitsin sellaisen ihan hyvän näköisen romanialaisen brunetin ja maksoin puolesta tunnista.

Peruspano oli sitten sitä peruspanoa. Lähes kielitaidoton tyttö yritti ensin väittää että tissiliivien riisuminen ei kuulunut kontrahtiin, mutta kun meinasin ihan tuohtua niin suostui luopumaan niistä. Tisseihin ei kuitenkaan saanut koskea eikä paljon muuhunkaan.

Sildenafiilin voimalla painoin kuitenkin menemään ja tyttö inisi kiitettävästi lähes satakioisen miehen alla. Koko homma alkoi kuitenkin jo heti kohta huvittaa ja heitin leikin kesken, kun tiesin että ejakulaatio on haave vain.

Selvästikkin helpottunut tyttö pyysi sitten tippiä, ja kilttinä ihmisenä annoin korunan setelin. Ei huorana oleminen ole varmastikkaan mitään helppoa. Eli en osaa aivan hirveästi näitä showparkeja kenellekkään suositella, mutta toisaalta turistikaudella siellä voi olla enemmän naisia tarjolla. Showparkista tulee mieleen saksalaistyyliset ilotalot esim. Hampurissa, joissa nuorena interreilaajana tuli junaa odotellessa poikettua ja joissa saattoi riuska nuorimies nusasta vaikka kolmea eri naista tunnin aikana.

Ne tuntuivat silloin maailman parhailta paikoilta. Sellaiseen fiilikseen showparkit kyllä sopivat, eli voihan sitä meininkiä kukin käydä itse katsomassa. No ajelin metrolla keskustaan päin ja poskieni kuumotuksesta muistin, että koko nussiminenhan jäi vähän niinkuin kesken. Museum pysäkillä vaihdoin metrolinjan punaisesta tutuksi vihreäksi, ja työväenliikkeen miehenä ajattelin että Prahassa on ainakin metrolinjojen värit valittu ihan päin perskutarallaa.

Soitin Mazlive Studentkyyn ja nousin maanpäälle tutulla Flora metroasemalla. Kävelin sitten ne muutamat korttelit kuunnellen lumialta Röyhkän biisiä Steppaillen, ja siinä loikkiessani ajattelin myhäillen että Mazlivessa ei ole kyllä vielä panoa tarvinnut jättää kesken.

Tunti yhden tytön kanssa maksaa korunaa ja kahden korunaa ja owo sekä cim sisältyvät hintaan. Ja nimimerkille ananasbananas tiedoks,i että en ole Mazlive Studentkynkään palkkalistoilla. Haluaisin kyllä toki olla joku Mazliven pakotettu koenussija turska: Siis tää että tänne skriivailee jotkut viiskymppiset ikäloput antaa ihan väärentynee kuvan.

En voi mitenkään kuvitella panevani mistään hinnasta noita sweetparadisen noitia kun saan hesan kuppiloista nuorta kaheksantoistavuotiasta. Tää on niin sairasta tää näitten epätoivosten hiviäijien jorina että tulee ihan praha olo. Muulloin lähettelet tällaisia epätoivoisia viestejä Kaikki noin 20v sihteerit pk seudulta privatkaa: Ananasbananas on innostunut vääntämään juttua seitsemän vuoden hiljaiselon jälkeen.

Siis, tänne saisi kirjoittaa vain 35 - n. Itse olen juuri sellainen ikäloppu, muttei hiv-mies. Tapailen kyllä säännöllisesti lapsenlapsiani. On tosi ikävä että sinulle on kasvanut tuosta sweetparadisesta noin kova kynnys elämässä. Luulin jo välillä että asia on loppuun käsitelty. Kannattaako moisesta asiasta vetää herneitä nokkaan. Elämä käy sillä tavalla kohtuuttoman raskaaksi. Melkein suosittelisin että et koskaan menisi käymään Prahan Sweet Paradisessa.

Tai ylipäänsä koko Prahassa. Olen kyllä sinulle vähän kade, kun saat "hesan kuppiloista nuorta kaheksantoistavuotiasta".

Uskon kyllä että he ovat sinut älykkyydelläsi ja verbaliikallasi sitä vähintäänkin mannekiini ja missitasoa. Silloin kun itse olin parikymppinen, niin asuin ja opiskelin Oulussa ja ne samanikäiset naiset joita tapailin Rattori lupilla olivat suurimmaksi osaksi pohjoissuomalaisia opiskelijoita.

Monet toki myös eteläsuomalaisia. Mukavia, kauniita, rehtejä, reiluja ja luotettavia suomalaisia naisia. Kun kaikki kauniit naiset eivät tässä maailmassa halua välttämättä formulavarikolle, vaan jotkut haluavat kouluttautua esim. Mitä vikaa muuten on tavallisissa ihmisissä? Ehkä siksi pidän Prahassakin ihan tavallisista viehättävistä naisista, jopa niistä Sweet Paradisen ahkerista yh-äideistä jotka haluavat saada voita lastensa leivän päälle, tai niistä uutterista opiskelijoista jotka yrittävät rahoittaa opintonsa.

Työväenluokan miehelle kun huorallakin on aina jokin muukin arvo, kuin pelkästään se nussimisarvo. Siksi lupaankin, että tämä postaukseni sihteeriopistossa Granadona jää aivan viimeiseksi. Granado häviää tämän jälkeen vain merkiksi jonnekkin bittiavaruuteen. Areena on ainakin minun puolestani nyt sinulle aivan avoin.

Voit puolestani antaa nyt sellaisen "kuvan" asioista kuin haluat. Ja aivan mistä asioista haluat. Pohjattoman uteliaana ihmisenä käyn kyllä joskus katsomassa että millaisia hengentuotteita foorumille levität.

Tämä oli kyllä ihan kohtuullisen raskas heitto ja se osui ja upposi. Minulla on tyttärentytär, Ada, just kolme vee. Juhannuksena juuri mietin että aika juoksee kuin hirvi, ja Ada kasvaa ja kehittyy ihan silmissä.

Tätä tilaisuutta ihmisenä en kyllä haluaisi menettää. Mietinkin että jotain muutoksia täytyy tehdä elämään. Hyvä ananasbananas kun kaikki asiat eivät ole aina niin yksinkertaisia. Oulussa ollessani meidän välimatkamme on km ja Prahassa ollessaani sen km. Mutta nyt kun Ada on jo kolme vuotta, niin hän ei ole enää niin riippuvainen vanhemmistaan. Tulevat ensi viikolla Prahaan, ja vanhempansa lähtevät sieltä Unkariin ja jäädään Adan kanssa kahdestaan muutamaksi päiväksi.

Käydään katsomassa Zoo ja nukketeatteria ja poljetaan polkuveneellä Vltava joella ja syödään puistoissa jäätelöä. Rakkaat ihmiset ovat aina sydämessäsi, vaikka joskus onkin välimatkaa. Tulevaisuudessa olen enempi Adan kanssa. Siksi lopetankin Granadona olemiseni tähän ja toivotan ananasbananakselle ja kaikille muille sihteeriopistolaisille hyvää kesän jatkoa: Äläs nyt kuitenkaan viitsi kadota bittiavaruuteen.

Tovereita tarvitaan tälläkin forkalla. Ei me noilla hedelmäkavereilla pärjätä. Vaikka en työväenluokan mies olekaan niin pakko on todeta, että juuri Granadon kaltaisia persoonia täällä tarvitaan. Ananaksia ja Banaaneja mahtuu 13 tusinaan Granadoja on vain yksi. Jos poistut niin näiden huuhaaheikkien osuus vain kasvaa. Edellisten kanssa samaa mieltä. Granadon teksteistä on ollut paljon iloa varsinkin kun suunnitelmissa on lähteä syksyllä Prahaan piitkää viikonloppua viettämään: Hyvä päätös se on tuokin mutta olet enemmän kuin tervetullut takaisin.

Me tarvitaan sinun kaltaisia kanssakulkijoita. Ei kai tämä forkkailu nyt niin paljon aikaa vie? Hyvää kesää myös sinulle ja Adalle. Granado on kirjoittajana erinomainen ja hänen kirjoituksiaan on ollut todella suuri ilo lukea.

Mukaansatempaisevaa, hienosti kuvailevaa tekstiä ja samalla kuitenkin informatiivista. Harmi, jos Granado nyt lopettaa. Mutta tulen varmasti kaivamaan hänen tekstinsä ja vinkkinsä esiin, kun Prahaan joskus tieni vie. Toivon kuitenkin, että uuttakin tekstiä tulee.

Hattu pois päästä ja kiitti Granado! Kiitos tästä ketjusta ja kaikista Prahaan liittyvistä viesteistäsi Granado. Komppaan muita; älä jätä meitä. Hedelmätrolleja riittää joka foorumilla.. Itse rekisteröidyn aivan uutena käyttäjänä juuri Prahan vuoksi. Olen siellä ensimmäisellä kunnon ulkomaanreissulla käynyt ja rakastuin kaupunkiin heti. En silloin tutustunut kaupungin kaikkiin puoliin ; , koska olin nuorempi ja perheen kanssa liikkeellä, mutta kokemusta on asiasta kertynyt Tallinnasta, Wienistä ja Kööpenhaminasta.

Lisäksi olen jälkeen ehtinyt sooloilemaan Berliinissä, Las Vegasissa ja Bratislavassa. En malta odottaa, koska nyt lähden Prahaan yksin ja kokeneempana sooloilijana. Aion jatkaa tutustumista paikalliseen uhkapelikulttuuriin livepokeri , ruokakulttuuriin ja nähtävyyksiin, mutta hankkia kokemuksia varsinkin hupakoista uusi sana mulle ennen foorumille eksymistä: Ajattelin tässä lähiaikoina kysellä sinulta, Granado, joistain Prahaan liittyvistä asioista, mutta nyt vastaukset saattavat jäädä saamatta..

Tykkään suunnitella ulkomaanmatkoja oikein kunnolla, joten monikin asia on ja tulee mieltä askarruttamaan. Ja toisaalta, mitä reaktioita saa, jos menee asiakkaana asiasta kysymään ennen bisnestoimintaa?

Minä tiedän vastauksen tähän, mutta Granado voi täydentää. Ainakin osassa paikoissa on säännöllinen lääkärintarkastus. Ymmärräthän kuitenkin, että edellinen asiakas on voinut tartuttaa taudin, eikä tarkastus sinällään takaa mitään. Hyvä tietää, ja ymmärrän kyllä koska maalaisjärki kulkee lähes aina mukana ;.

Lukeutuvatkohan useimmat noista Granadon luettelemista paikoista näihin säännöllistä lääkärintarkastusta tekeviin paikkoihin? Kysyvä ei tietenkään tieltä eksy ja saatan laittaa johonkin paikkaan mailiakin, kun vierailua suunnittelen.

Miten Piparimies kokeneena kaverina uskot hupakoiden reagoivan, jos asiasta kysyy maksettaessa? Tottahan on, että jos riskejä pelkää, niin kotia pitää jäädä, mutta aion vain tehdä asiat riskejä minimoiden.

Ja toisaalta voihan sitä halutessaan tehdä vaikka mitä sellaista, missä ei tartuntavaaroja käytännössä ole.

Nyt tarvittaisiin sitä Granadoa. Vastauksesta en sitten tiedä;. Maililla kysyttäessä taas vastauksen jo arvaankin.. Se varmasti tulee, mutta kuinka totta ne aina ovatkaan. Ja tämän nyt en tarkoita mitenkään liittyvän tšekkiläisiin, päinvastoin, mutta noin yleensä. Kaikille ehkä parempi, ettei paikan päällä turhia kysele, vaan tarpeen tullen kertoo mitä ja miten haluaa, eikä hätäile. Prahasta on varoiteltu aina tv-ohjelmia myöten. Taksikuskit tarjoavat naisia ja vievät klubiin josta pääse korstojen ilmestyttyä paikalle oluen juotuaan ehjänä ulos vain maksamalla e tai ehkä pienempikin summa käy jos enempää ei ole.

Kannattaa siis olla varovainen vaikka Praha on muuten hieno kaupunki jos kulttuurista tykkää. Kuten olen maininnut, kaksi ystävääni on saanut tyrmäystippoja lasiinsa Prahassa. Heidät tuntien epäilen vähän vikaa olleen heissä itsessään.

Kumpikin tapaus sattui viime vuosikymmenellä. Olen itse käynyt useamman kerran viime aikoina. Liikkunut niin yöllä kuin päivälläkin. Mitään pelottavaa en ole nähnyt.

Taksikuskien klubeja kannattaa välttää kaikkialla. Toveri Granadon privoissa riskiä ei ole sen enempää kuin tunnetuissa matkaoppaiden mainitsemissa klubeissakaan. Enpä ole myöskään kuullut kenelläään olleen ongelmia mandariiniomenan inhoamassa Sweet Paradisessa. Prahalla oli paha maine aikoinaan. Myönnän nyt itsekin olleeni vielä pari vuotta sitten vanhojen mielikuvien vanki. Praha on kuin mikä tahansa länsimainen kaupunki.

Tietty varovaisuus on järkevää, sinällään Praha on erittäin turvallinen kaupunki. PekkaKoo, jos tuo viestisi oli edes osittain minulle suunnattu, niin älä huoli.

Köpiksessä lähdin "ostosmatkalle" klo 12 ja tulin takaisin hotellille klo Kävelyä tuli reilu 10 km ja tulomatkalla näin mm. Maksullisia palveluita käytän vain selvinpäin. Ensimmäistä krapulaa en aio viettää Prahassa. En aio käyttää sellaisia palveluita, joihin alkoholin ostaminen jotenkin liittyy, koska ei ole niin ei ole pakko tehdä. Prahan entistä mainetta en tietenkään itse edes tunnista, koska olen siellä käynyt vuotiaana ekan kerran ja silloin yksinkertaisesti rakastuin kaupunkiin, ja oloni oli koko ajan turvallinen.

Olinkin silloin kyllä normaali turisti, joka kulki Granadon mainitsemia turistien reittejä ja suurin vaara itselleni oli taskuvarkaat. Silloin eivät taskuvarkaat varastelleet, mutta toisin kävi Köpiksen Ørstedsparken-puistossa, jossa juutalaiset romanialaiset pääsivät jo taskulle Kiitokset myös täältä Granadolle. Hienoa luettavaa Prahaan matkaavalle.

Pitää ehkä käydä kokeilemassa jotain mestaa jos reissulla sopiva väli ja halu iskee, ja yleensähän se iskee. Onkos sooloilijalla kertoa jotain vinkkejä missä voi pelata pokeria? Osaakos pipari tai joku muu suositella jotain hierontapaikkoja Prahasta? Monesti viihdyn itse paremmin niissä kuin perus iloisissa taloissa. Hierontapaikat ei ole minun juttu. Täältä kuitenkin löytynee jotain http: Hänen katoamisensa oli hyvä esimerkki siitä mihin tyhjänpäiväinen vittuilu johtaa. Granadon jutut kun oli aika informatiivisia.

Vajaan sadan euron turnauksen, johon osallistui reilu 50 henkeä, loppui kohdaltani bubblen lähettyvillä, kun puskin A7os vs. Oli kuitenkin 8 bb pusku sb: Käteispeleissäkin muistaakseni oli helppo pärjätä, jos hieman on peliä pelannut. Otin hotellin kolmeksi ekaksi yöksi 7 yön reissu tämän kasinon lähettyviltä, jotta pääsen helposti pelaamaan vaikka yötä päivää. Totta kai Prahassa muutakin aion tehdä: Muita pikkukasinoita ja muutamia isompia sieltä löytyy kunhan vain googlettaa tai katsoo vinkkiä vaikka täältä: Granado näyttää tekevän kuten uhkasi, eli käy kyllä foorumilla, mutta ei enää kirjoittele: Toivon tosissaan, että mielesi muuttuu ja hälläväliä pidät trolleista ja tulet takaisin kirjoittelemaan.

Useampikin työväen luokan mies sinua varmasti kaipailee takaisin.. Oma matka lähestyy mukavaa vauhtia. Olen vieraillut melko usein sex. Aioin mennä Prahassa mm. Parhaimmillaan sellainen olisi varmasti aivan supermahtavaa. Lähes varmaa ei ole kuin se, että kinkyhommiksi menee; Top Privatissa. Numerokin jo maililla kysytty ja ladyn pitäisi olla tuolloin töissä. Sitten kiinnostaa "normihieronta" jossain hyvän hinta-laatu-suhteen omaavassa paikassa. Noin 50 eurolla olen mielelläni tunnin hyvässä ja sanalla sanoen vapauttavassa hieronnassa.

Sitten mielen mukaan jotain muuta mukavaa. Valikoimaa on kieltämättä todella paljon. Ja rahastakaan tämä harrastus ei Prahassa eikä oman tämän hetken rahatilanteen takia jää kiinni. Omat kriteerit vaan ovat hieman erikoiset. Mieluiten suht lyhyt, v. Pitää vielä suunnitella, koska siitä minä pidän: Vikkejä olisi haussa tytöstä hotelliin. Nyt meinaan taita iskeä niin kiire aikataulu matkalla, että kiertelemään ei taida ennättää. Mutta jotain hupia sitä pitää saada. Eli mistä kannattaa tilata tyttö hotelliin?

Toivomuksiakin löytyy, ei narkki, puhuu lontoota, suutelee Ensi viikolla edessä järjestyksessään toinen hupakointireissuni Prahaan. Tarkoituksena kokeilla sikäläinen Sauna Club ja käydä läpi jo ensimmäisellä reissulla löytyneet privaatit. Jollakin Casinolla ajattelin myös poiketa.

Jos joku kanssa turska sattuu olemaan samoilla kulmilla ja haluaa käväistä esim. Näissä isommissa privateissa, jotka olen tässä threadissa aikaisemmin maininnut, tyttöjen "työsuhde-etuun" kuuluu työterveyshuolto. Eli kyllä tätä gyynekologista tutkimusta tehdään säännöllisesti.

Näin on minulle ainakin kerrottu. Ja jos käytät suuseksissäkin kondomia, niin kyllä se seksitautien tartuntavaara on mielestäni häviävän pieni. Varmaan samaa luokkaa kuin seksisuhteissa ihan siviilissäkin. Tietysti melkein aina joku voittaa lotossakin, ja niinkuin Piparimies jo kirjoitti, niin maksetussa seksissähän ei koskaan voi tietää mitä tautia juuri edellinen asiakas on hepissään kantanut.

Se sama "vaara" pätee tietysti siviiliseksinkin satunnaisten kumppanien suhteen. Privateissa viehättävien prahattarien kanssa ilkosillaan pelehtiminen on kuitenkin niin hauskaa ja mieltä ylentävää puuhaa, että kyllä sitä kannattaaa harrastaa. Hyvän tsekkiläisen oluen juomisen ohella jokaisen turskan ehdoton nautinto Prahassa.

Mielestäni suurin vaara sairastumiseen on kuitenkin se, että vilustuu koska on liian kauan "housut kintuissa" ja ikkuna on jäänyt auki.

Tosin Prahassa on vielä nyt kesäkelit ja pimeät lämpimät Keski-Euroopan yöt. Ja privateissa on kyllä yleensä koneellisesti ilmastoidut lemmenhuoneet, eli ei uutterankaan köyrijän tarvitse hiki otsalla rakkautta tehdä. Muuten olen löytänyt yhden uuden hyvän ja viihtyisän privaatin varmaan ainakin sata vielä käymättä läpi nimeltä BeBoss www. Se sijaitsee aivan metroasema Namesti Mirun vieressä ja tytöt ovat kyllä kauniita ja palvelu hyvää. Tunti kustantaa muistaakseni korunaa ja puolikas korunaa, eli sen suunnilleen 60 ja 40 euroa.

Oma suosikkini tytöistä on Kamila, tyttö jolla huikeat suurilla nännipihoilla varustetut D-kupin tissit. Granado kun on armoitettu tissifriikki: Kiitti vastauksesta ja terveisiä Prahasta!

Ellet siis ole täällä itsekin, heh. Kuten myös voin nyt tuoreeltaan itsekin suositella isorintaista naista luomut , nimittäin Kristýnaa Top Privátista.

Nyt ei silmät enää pysy auki, mutta näin lyhyesti: Perjantaina välipäivä turskahommista ja aktiivipäivä kuntosalihommissa: Lisää kirjoitan kun seuraavaa mahollisuus tulee, mutta tästä reissun ekasta kokemuksesta tuossahan tulikin jo melkein kaikki oleellinen.

Aivan upea paikka tämä Praha, on näkökulma mikä tahansa! Mukava kuulla että viihdyt Prahassa ja olet saanut jo hyviä kokemuksia.

Olen nyt Suomessa työntouhussa, muuten olisi voitu pistäytyä vaikka Cafe Louvressa haistelemassa Euroopan tuulahduksia. On muuten ehdottomasti käymisen arvoinen kahvila ja suklaakakku on aivan erinomaista.

Joka reissulla täytyy käydä arvokkaassa Cafe Louvressa katselemassa kauniita prahalaisia naisia. Oli myös Albert Einsteinin ja Frans Kafkan kantapaikka. Nämä SM- jutut eivät ole minun juttuni, mutta niitäkin Prahassa kyllä köytyy. Kun menet netissä http: Sitä kun napsautat, niin näiden salonkien esittelyjä alkaa löytymään.

Kun näpsäytät salongin nimen kohdalta, niin löytyy pitempi esittely ja yhteystidot. Tuo show location on mapy on kyllä erinomaisen hyvä, kun siitä näkee sitten niin hyvin paikan osoitekoordinaatit. En tiedä, mutta jotenkin nämä SM-jutut kiinnostavat itseäni silloin tällöin. Huomenna tänään voisi kyllä kokeilla jotain perinteisempää. Ensin vähän hierontaa kaipaisin kipeille lihaksille, ja sitten klassista. Cafe Louvreen olen törmännyt mm. Siellä vierailu ei vielä ollut "must do"-listalla, mutta sinnehän sen voisi lisätä: Jack En ole tyttöjä asunnolleni tilannut, kun nimenomaan tykkään kulkea ja kierrellä eri paikkoja.

Mutta varmaan sekin päivä vielä koittaa. Turvautuisin silloinkin kyllä näihin Prahan erinomaisiin privaatteihin, eli tilaisin jonkun hyväksi kokemani ladyn sieltä viihdyttämään itseäni. Lähes kaikki privaattien tytöt tekevät myös outcall keikkoja, eli tulevat hotelliin tai kämpille. Mutta huomaa että outcall keikan hinta on yleensä noin kaksinkertainen verrattuna vierailuun privaatissa.

Tosin sekään ei Suomen korkeisiin hintoihin tottuneelle ole kallista lystiä. Eli jälleen kerran avaisin netistä tämän http: Huomaat kohta, että suurin osa näistä escort tytöistä on samoja kuin incall tytöt, mutta on niitäkin jotka eivät esim.

Kokemuksesta voin sanoa että näiden privaateissa työskentelevien tyttöjen kuvat ja muut tiedot ovat melkoisella varmuudella aidot. Olen tavannut privaateissa noin naista, eikä vielä ole sattunut vastaan yhtään feikkikuvilla liikkuvaa. En tarkoita tällä tietenkään sitä, että jonkin vain outcall keikkoja tekevän escort- toimiston tytön kuvat ja tiedot olisivat väärät.

Luulisin että feikkejä ei ole sielläkään liikkeellä, minulla ei vaan ole niistä tytöistä omaa kokemusta.

Miten sitten löydät tästä runsaudesta mieleisesi tytön? Jos klikkaat sivuston punaisen palkin alapuolella olevan Default sortingin auki, niin siitä voit rajoittaa hakua esim tyttöjen iän, painon tai vaikkapa rintojen koon mukaan.

Näin löydät helpommin sen mitä olet etsimässä. Ketä sitten sinulle suosittelisin? No voin tietenkin jonkun oman suosikkini mainitakkin, sillä ehdolla että et tule sitten valittamaan huonoista vihjeistä. Privaatin Golden Eye www.

Pitkät kastanjanruskeat hiukset ja minun silmiini lähes täydellinen vartalo. Hienoilla nro 4 tisseillä varustettu brunetti. GFE ja suuteleminen taitaapi kuulua kaikkien prahalaisten sihteerikköjen palvelu valikoimaan. Englannin kielen taito on tytöillä yleensä hyvä, mutta on vastaan tullut heikompaakin lontoota. Kristynkan kanssa jutellaan yleensä kaikesta maan ja taivaan välillä. Voin melkein luvata että narkkaria ei ainakaan näissä privaattien tytöissä vastaan kävele.

Privat Golden Eyen nettiosoitteeseen tuli yksi piste liikaa ja Edit ei enää toimi. Oikea osoite on www. Nyt se sitten korjaantukin. Hotelli vaihtui ja halusin päästä hierontaan, joten selasin mapysta lähimmät paikat läpi. Koska olen niin nirso, valintani kohdistui ~2 kilometrin päässä sijainneeseen hierontasalonkiin: Eli periaatteessa, koska sinne piti ratikalla mennä, niin ois voinu mennä melkein mihin tahansa muuallekin.

Ilandra samannimisessä hierontasalongissa hieroi ihanasti: Ei Prahan halvin, mutta halpa vrt. Suomeen tai edes Tallinnaan, jossa kävin ekaa kertaa minkäänlaisessa hieronnassa syksyllä Nyt ilman yläosaa ja aivan erilaisella työmotivaatiolla ja tekniikalla. Tekis mieli kertoa härskihköt yksityiskohdat kummastakin hieronnasta, mutta sanotaanko vain, että eipä eilen taaskaan hieroja osannut tähdätä kutia oikeaan paikkaan, ja koska kuti oli kova, saattoi vähän hiuksillekin roiskua: Kerroin kyllä milloin kuti lähtee, mutta eipä hieroja osannut "valmistautua": Tälle reissulle vielä käyn ainakin yhdessä privaatissa, miksen kahdessakin, jos oikein innostun.

Nyt pitäis etsiä aamupalaa jostain, koska vielä en ole sitä ehtinyt syödä.. Cafe Louvreen vois lähteä jos ei olis näin kova nälkä, sinne ehkä huomenna.

Suuri kiitos Pohjoisen sooloilijalle mielenkiintoisista Prahan rapsoista. Huomaan että olenkin elänyt Prahassa aika konservatiivista elämää seksitarjonnan suhteen, kun olen kulkenut vain näissä privateissa. Olen ollut jo niistä niin tohkeissani, että en ole ymmärtänyt laajentaa perspektiiviä. Ainakin tällaisessa eroottisessa hieronnassa täytyy kyllä heti seuraavalla reissulla mennä käymään.

No järjestin minä kuitenkin elokuussa vierailulle tulleelle hyvälle oululaiselle toverilleni ikimuistoisen syntymäpäivänsä yllätyksen.

Sovin privaatti Golden Eyen kanssa synttäripartyista joihin kuului saunomista, porealtaassa lillumista, syömistä, maljojen kohottelua ja naisten kanssa touhuamista. Meillä oli käytössä saunaosasto ja kaksi lemmenhuonetta sekä viihdyttäjinä Sofie ja Kristynka. Kuohuviini, olut, Becherovka, alkoholittomat virvokkeet, tapas- tyyliset naposteltavat ja tietenkin synttärikakku jossa oli eroottishenkinen koristelu antoivat pontta lemmentyölle.

Välillä pidimme taukoa ja pelasimme porukalla nopilla jazzia. Veljellisesti vaihdoimme puolivälissä turneeta morsiammia. Kyllä hyvät toverit vievät parhaiten pois tunteen tuhannen vuoden yksinäisyydestä.

Koko viiden tunnin sessio maksoi vähän yli euroa ja sitten tyttöjen tipit päälle. Cafe Louvre on muuten mainio paikka syödä myös aamiaista. Aamiaisekseen voi valita englantilaisen, ranskalaisen, amerikkalaisen tai tsekkiläisen version. Aamiaista syödessä on mukava lukea englantilaisia lehtiä. Jopa Granado kyllästyy joskus lueskelemaan kämpillään niitä iänikuisia vanhoja Tiedonantajia, joissa Neuvostoliiton hajoamisestakaan ei vielä puhuta mitään. Toinen legendaarinen kahvila on Montmartre.

Tämä viihtyisä ja tunnelmallinen kahvila sijaitsee Vanhan kaupungin syrjäisellä kadulla Retezova 7 turistimassoilta piilossa. Ehkä kuuluisin Prahan kahviloista on vuonna perustettu Slavia Smetanovo nabrezi 2.

Siellä ovat aikaansa viettäneet lähes kaikki Prahan merkkihenkilöt säveltäjä Smetanasta lähtien. Näkymä ikkunoista on hieno. Kilpaa kimaltavat Vltava- joki sekä Kansallisteatterin kultakoristeet. Se on kyllä yksi maailman hienoimmista ja aidoimmista oluttuvista, joissa olen käynyt. Osoite on Husova Pilsner Urguell on siellä erikoisen hyvää. Kun Bill Clinton halusi valtioivierailullaan Prahassa vuonna käydä oikeassa tsekkiläisessä oluttuvassa, niin Vaclav Havel vei hänet juuri Kultaiseen Tiikeriin.

Siitä ovat muistoina valokuvat, joissa hyväntuuliset Clinton ja Havel juovat olutta oluttuvan kanta-asiakkaiden kanssa joidenka koiratkin koirat pääsevät Prahassa kaikkialle minne isäntänsäkkin ottavat Amerikan presidentin vierailun vastaan tyynen rauhallisesti, niin kuin niillä on tapana vieras vastaan ottaa.

Clintonhan kunnostautui seuraavana vuonna turskahommissa aloittaessaan seksisuhteen Valkoisen Talon harjoittelijan Monica Lewinskyn kanssa. Monica otti poskeen OWOna ja Bill oli amerikkalaisten räsästen ja henrikssonien kanssa sitten tosi pinteessä.

Kunnnon heppu ja hyvä USA: Toinen lähes välttämätön oluenystävän vierailukohde on maailman vanhin panimoravintola U Fleku. Panimo aloitti samassa rakennuksessa toimintansa jo luvulla ja ravintola avattiin vuonna Tässä valtavassa ravintolassa on useita saleja, tupia, olutpuutarha ja kabareeteatteri. Paikka on ikävä kyllä nykyään melko turistinen, mutta olut on siellä aivan taivaallisen hyvää, vaikka onkin Prahan hintatason mukaan hieman hintavaa.

Panimon oma tumma olut on kyllä jumalten juoma. U Flekun osoite on Kremencova Jos haluaa vähän boheemimpaa ja vielä rennonpaa tunnelmaa, niin sitten voi ajella metrolla vaikka Zizkoviin. Mukava pub jossa on kiva puutarha ja tarjolla edullista ruokaa ja olutta. Asiakkaina on pääasiassa opiskelijoita ja taiteilijoita. Osoite on U Bozich Bojovniku 3. Tänään kokeilin jotain uutta turskan urallani, mutta siitä myöhemmin. Tänään kävin aamupalalla, eli muiden silmissä lounaalla, Cafe Loungessa.

Menin ratikalla 9 Cafe Louvren ohi, ja päätin silti pysyä ratikassa mennäkseni suunnitelmani mukaisesti. Ehdin vielä käydä siellä, jos vain seudulle ajaudun. Cafe Lounge oli OK. Pidin tunnelmasta, sisustuksesta ja ruoasta. U Tří růží löytyi omalta ravintolalistaltani, U Zlateho Tygra ei.

Sinnekin tosi vielä ehtisi mutta ei joka paikkaan, koska reissua pari hassua päivää jäljellä. U Flekussa olen käynyt aiemmalla Prahan reissulla ja U Vystrelenko Oka on omalle ravintolalistalle merkittynä, mutta käymättä. Huomenna voisin siellä käydä päivällisellä, koska sen tässä melko lähellä. Lähellä on myös Restaurace Zalezitost Biskupcova Kävin siellä eilen syömässä elämäni parhaan pihvin ja juomassa elämäni parhaan oluen Chulmecký Vít. En todellakaan ole oluen ystävä, mutta tuota olisin voinut juoda vaikka useampia.

Jos tuo paikka, joka on muuten juuri erään turistikartan ulkopuolella, idässä, on Granadolta käymättä, niin eikun kokeilemaan. Paras pihvi gr maksoi korunaa. Ateria alkukeitolla juomineen ja tippeineen tasan korunaa. Oletko Granado shoppailun ystävä? En minäkään, mutta suosittelenpa silti myös Fashion Center Outler Arenaa. Kävin siellä aiemmin pikaostoksilla, kun minut oltiin sinne keskustan liikkeestä ohjattu ostamaan yhtiä tiettyjä urheiluvälineitä, joita etsin.

Itse menen sinne huomenna heti aamupäivästä, joten siitäkin syystä en ehdi joka kahvilaan ja ravintolaan mihin haluaisin. Ja jottei mene liian jaaritteluksi, ja pääsen nukkumaan, niin tämän päivän foorumiaiheinen kokemus tulee tässä: Laitoin klo 12 tekstaria Tajne Milenkyyn myös "Secret mistresses" , että voisiko 18v.

Carmen alkaa minua klo ? Vastaus oli, että tottakai voi. Ja osoite tuli samalla. Ja perushinnat sekä ehdottamani ekstran hinta. Olin ajoissa paikalla ja Carmen tuli pienen kyselemisen jälkeen hakemaan minut portilta. Minulle selvisi heti, että hän oli melko kokematon, ujohko ja heikko englannissa. Ulkonäöllisesti juurikin tsekkiläisen vuotiaan tytön näköinen.

Ei paras ihon kunto kasvoissa, mutta nuorekas vartalo kauneilla B-kupin rinnoilla. Sovittiin aluksi ekstroista, ja ei niistä sen enempää: Carmenilla oli hyvä tekniikka suihinotossa, handjobissa ja normipanossa.

Ekstrajuttu oli vähän niin ja näin: Hyvällä motivaatiolla hän oli hommassa mukana, mutta kunto meinasi välillä tyttörukalla loppua. Noh, tulihan tuo itsellenkin jopa hiki. Loppu hyvin, kaikki hyvin, ja minä olin se joka huolehti kellosta ja Carmen ei siis ollut niin minuutin päälle -tyyppinen.

Hänestä varmaan olisi saanut sitä GFE-tunnetta irti, kun itse vain olisi niin halunnut. Koska olen vasta "urani" alkutaipaleella, niin oma tekemiseni on mekaanista ja sellainen hellyys ja koskettelu puuttuu, u know.

Siksikin minulle turskana kypsemmät hupakot ovat kehittävämpiä, koska he osaavat ohjata paremmin kuin nämä 3 kuukautta hupakkona työskennelleet.

Mitä tänään opin, niin ainakin nämä kolme asiaa: Onnistui myös lauantaina hieronnan sopimisessa. Nää vuotiaat voisi jäädä turskan ulkopuoliseen elämään. Ei ollut tuo yks juttu mun juttu vaikka olinkin asiasta niin varma. Varasin myös tänään klo 12 tekstarilla Top Privatista Klaudien tunniksi keskiviikoksi. Sieltä tuli iloinen vastaus kuin vakioasiakkaalle ja tarkkaan ottaen näin suora lainaus: Yes ofcourse,you caal one more 2 hours before. Have a nice day: En ihan tajunnut viestiä, mutta laitoin, että ok, kiitos.

Ei ole heidän operaattorilla siksi kutsuvat ihan tuo englanti paras kieli toivottavasti. Ei ollut puhelimessa, eikä ollut tekstatessa. Pääasia on kuitenkin, että varaus onnistui. Klaudie oli siis se ainoa nimi, joka mun mielessä pyöri, kun lentokone laskeutui Prahaan viime viikolla. Silloin ei torstainan hänen tapaaminen onnistunut, koska ei ollut töissä aiempaan suunnitelmaan poiketen.

Aivan mahtavastihan Kristýna piti minun kanssa hauskaa silloin, mutta pitää nyt vielä käydä Klaudie kokeilemassa kun mahku on. BTW, olikohan Kristýna maininnut minusta jotain operaattorille, koska tuollaista vastausta en olisi häneltä odottanut..? Erittäin hyvää rapsaa Pohjoisen Sooloilijalta, kiitän Jossain vaiheessa kai koittaa aika jolloin useimpien foorumin lukijoiden, ei kaikkien, on aika alkaa rapsaamaan kokemuksistaan ja yrittää rikastuttaa foorumia kun alkuopit on tältä turskan tärkeimmältä palstalta ammennettu.

Pari vuotta hupakointia on jo takana koto-Suomessa mutta jospa aloittaisi tuon tekemisiensä raportoinnin ulkomailta. Tällä hetkellä siis palveluspaikkana elinvoimainen Praha johon jo keväällä ensimmäinen hupakointireissuni suuntautui.

Tänään maanantaina liitelin iltalennolla raikkaassa sadesäässä rakkaasen Prahaan, onneksi sateet jäivät Helsinkiin. Mielessä pakotti tarve koittaa kehuttua ja haukuttua Sweet Paradisea täysin värittömien lasien lävitse.

Koneen laskeuduttua kiireellä check-in hotelliin josta hankkimaan murua rinnan alle. Normaalisti en suosi turistipaikkoja mutta kun hotelli sattuu sijaitsemaan aivan keskustassa niin löysin ruokapaikkani suoraan Astronomisen Kellon alta. Pakko se on myöntää että vaikka oletkin turistiravintolassa ja maksat setistä verrattain enemmän kuin laidempana Prahaa niin onhan se hieno tunne olla syömässä Tsekkiläisiä herkkuja iltavalaistulla Vanhan Kaupungin Aukiolla.

Josta pääsemme sitten muihin herkkuihin. Matkan ensimmäinen kohde siis Sweet Paradise. Kova jätkä ottaa kello Tosin tässäkin tapauksessa kokeneitten karjujen neuvot tulivat tarpeeseen. Ensimmäinen taksikuski pyysi 10min kyydistä korunaa joten toivottelin hyvät yöt ja painelin tieheni.

Seuraava taksi sitten olikin ProfiTaxi joka on niitä suurimpia yrityksiä. Kuski arvioi hinnaksi korunaa ja kuinka ollakaan kun rattaat kalahti Sweet Paradisen portille niin mittari näytti korunaa. Joten katso mihin taksiin nouset. Itse Paradise oli siisti ja viihtyisä. Kukaan ei uinut samantien liiveihin ja ehdotellut kalleinta poreamme huonetta viikoksi.

Rauhassa sai ottaa pari olutta ennen kuin kehoitti baarineitiä kutsumaan tytöt esittäytymään. Maanantai-iltana jälkeen puolen yön tyttöjä oli noin 15 ja asiakkaita näitä jakamassa alle kymmenen. Ja tytöt olivat kaikkea muuta kuin rupsuja yh-matameja. Alkaen parista kymmenestä ikävuodesta, tytöt olivat nuoria, hyvännäköisiä ja seksikkäitä. Yhtäkään huonoa ei joukossa ollut. Lopulta valitsin lyhyen hoikahkon mimmin jolla oli isot tissit, joka sattuu se kaunein "luonteenpiirre" naisessa olemaan.

Valitsin normaalin huoneen puoleksi tunniksi koska nukkuumaanmenoaika lähestyi vääjäämättä. Vaikkakin huone oli vain normaali niin se silti yllätti viihtyisyydellään ja elegantillaan eli ainakaan lavastuksista onnistuneet panohommat eivät jää kiinni. Erikseen pyytelemättä tyttö hyppäsi mukaan suihkuun ja antoi sellaisen saippuakäsittelyn että pesun jälkeen ei paljoa tarvinnut veitikkaa herätellä.

OWO ei palveluun kuulunut mutta eipä sitä jäänyt kaipaamaankaan. Suuhoito oli ihan perus mutta alla oli sen verran hyvät pohjat että oli pakko lyödä jarru päälle.

Hetki tytön kertakaikkista hyväilyä, huppu päälle ja hommiin. Eipä tarvinnut tyttöa paljoa ohjailla kun tuntui kemiat kolahtavan sen verran yhteen. Vaikea oli uskoa että ikää vasta 21v. Tällaisen herkun ääreen kun reissullaan pääsee niin eihän sitä äkkiä malta lopettaakaan.

Monien asentojen jälkeen uimarit voimalla kumin perukoille, hetki henkeä ja pesulle. Yliajalle meni että napsahti ja mielessäni kirosin jarruttelua josta koituisi lisälaskua. Baaritiskillä kuitenkin baarineiti toivotti hyvät jatkot ja luonnollisesti toivoi pikaisia näkemisiä. Taksia ei tarvinnut tilailla vaan talon oma kuski kiikutti leiripaikalle korunaa vastaan. Jos jotain miinuksia haluaa löytää niin niille jotka haluaa löytävänsä paikan jossa haluaa katsella tyttöjä tanssimassa ennen patjoille hakeutumista niin ei kannata vaivautua.

Illassa on vain kaksi tanssityttöä ja muut ovat vain huoneeseen viemistä varten. Huomenna olisi tarkoitus käydä hierojalla joka pisti ensimmäisen kerran silmään escort. Tavoitteena on että joka paivälle jotain uutta Kiitos paljon hyvistä ravintolavinkeistä ja vinkeistä ostoksien teosta.

Annat kyllä hienoja vinkkejä hyvistä naiskokemuksistakin. Lähden Prahaan seuraavalla kerralla taas hieman uusin silmin. Mukavinta kuitenkin on se, että postauksistasi huomaan, että nuorimies todellakin viihtyy Prahassa ja nauttii olemisestaan. On Praha niin hieno kaupunki, että kyllä sitä haluaa jakaa kaikille muillekkin. En ole kyllä tosiaaankaan itse mikään himoshoppailija, mutta olen tietysti kierrellyt paikkoja. Parasta ja kalleinta shoppailuseutua on Namesti aukio ja siitä lähtevä Na Prikope- kävelykatu.

Sieltä löytyvät nekin merkkiliikkeet, joista Suomessa kokoomusnuoret vasta haaveilevat. Vanhankaupungin aukion laidalta lähtevällä Parizska- kadulla on sitten Louis Vuitton ja Prada, joihinka ei työväenliikkeen mies ole edes uskaltanut mennä sisään. Namesti Republika- aukio siinä aivan ydinkeskustasssa on mukava paikka.

Siinä on keskeinen metroasema ja mukava pieni tori ja suuria ostoskeskuksia. Palladium on hieno ostoskeskus jossa on noin liikettä ja runsaasti ravintoloita ja baareja. Sitten siinä on suuri Kotva- ostoskeskus, jonka alla on supermarket Albert elintarvikkeille. Asun siinä aika lähellä ja teen siellä ruokaostokseni.

Republika aukio on muutenkin ihan mukavan pieni ja intiimi. Siinä torilla torilla on kioski, josta ostan aina postikortit ja julkisenliikenteen liput. Ja sitten jos alkaa yhtään hiukoa, niin siinä on hyviä makkarakojuja, joista saa aivan erinomaisia tsekkiläisiä villisian- tai saksanhirvimakkaroita. Ne tarjoillaan pahvilautasella, jossa on pari leipäsiivua ja sinappia ja sitten tämä makkara, jolla kyllä pikkunälkä lähtee.

Makkarat eivät ole sitten mitään jauhoa, vaan täyttä lihaa ja mausteita. Vappupäivänä sattui sellainen mukavan piristävä "välikohtaus", tällä tasavaltalaisten aukiolla, kun oltiin menossa viereiseen hienoon Prahan kaupungintaloon kaupunginorkesterin vappukonserttiin, jossa solistina oli Karita Mattila.

Niin Republica aukiolla esiintyi tällaiselta siirtolavalta joku todella huikea anarkistipunkbändi, joka Granadoa niin kiehtoi. Huomasin kyllä että tyttäreni tarttui voimakkaammin ohjaten käsivarteeni ja niin sitä vanhaa punkkaria ja punikkia vietiin. Ehdin juuri ja juuri lähettää mielessäni vapputerveiset DeeDeelle, kun astuimme sisään barokkipalatsiin. Karita Mattilan esiintyminen oli kyllä aivan huikea. Suuren konserttisalin yleisö osoitti ainakin kymmenen minuuttia esityksen jälkeen suosiotaan solistille.

Nokioita, Susijengejä, Huuhkajoita, Leijonia tulee ja menee, mutta kyllä tällaiset maailmanluokan laulajat, kuten Karita Mattila, ilmentävät sitä suomalaisten suurta sydäntä ja ainutlaatuisuutta herkkyyttä joka on meidän voimavaramme. Suurista taiteilijoistaan Suomi kuitenkin maailmalla tunnetaan.

Sitä arvoa eivät porvarien pörssikurssit ja indexit juuri hetkauta. Historian maisterina olen suuri kirjafriikki ja muutenkin. Namesti aukion varrella on Prahan paras ja suurin kirjakuppa Neoluxor. Siellä olen tehnyt monia hyviä löytöjä. Se on tosi kiva paikka muutenkin kaikkine monine pikku butiikkeineen ja kahviloineen. Yksi on kyllä pakko nähdä myös aina, eli Lucerna- ostoskeskus.

Se on tsekkien suuresti rakastaman presidentti Havelin perheen omistama ostos- ja kulttuurikeskus aivan keskustassa. Sijaitsee siinä aivan ydinkeskustassa Namesti- aukion vieressä Vodickova kadulla. Viihtyisä paikka kaikkine kauppoineen ja kivoine kahviloineen. Se ylösalisin katosta oleva David Cernyn tekemä hevospatsas on minulle aivan must. En tiedä mitä Cerny patsaallaan tarkoittaa, mutta minulle se on suuri pacifistinen kannanotto kaikkien mannerheimilaisten sotapäälliköiden kouhkaamista ja heidän ihannoimistaan vastaan.

Paras paikka ostaa pieniä mukavia matkamuistoja ja tuliaisia on Havelskan markkinakatu. Sekin on aivan ydinkeskustassa. Na Prikopen ja Vaclavske Namestin kulmasta on sinne matkaa noin 50 metriä. Siellä on sitten pitkät matkat kojuja, joissa on tarjolla hienoja käsityötuotteita ja ihan edulliseen hintaan. Itse ostelen sieltä marionettinukkkeja, käsinukkeja, puuleluja, tsekkiläisiä makeisia Ja itselleni jotain muistoiksi esim puna-armeijan aitoja tovereiden hiellä kyllästettyjä karvalakkeja: Suuri kiitos meidän kaikkien Prahan ystävien puolesta.

Tai ainakin omasta puolestani. Oli kyllä hienolla tyylillä ja antaumuksella kirjoitettua tekstiä. Tuntuvat nämä Prahan miehet kaikki olevan jotain vähintäänkin oman elämänsä Kafkoja.

.. Pari päivää on ollut yhtä humua pitkin Prahan vanhaa kaupunkia, baareja, casinoita ja ilon paikkoja. Omasta pukeutumisestaan ei tosiaan tarvitse tinkiä ja tällaisen tien valinnalla voi olla ikäviä seurauksia. Joka reissulla täytyy käydä arvokkaassa Cafe Louvressa katselemassa kauniita prahalaisia naisia. Itse pidän nahkahousuista, mutta en niistä legginseistä, niitä kun näkee jokaisen tusinablondin yllä. Mutta huora en ole tai siis 'rakkauden' ammattilainen nätimmin sanottuna.

Sanovat että mulla on iso kyrpä ilotytön blogi

Kannattaisko pukeutua miehen mieliksi arkena? Turpajuusto, nyt meni kyllä vähän naurettavaksi tuo. Naisen tehtävänä on siis miellyttää miehensä visuaalista silmää? Kun on juhlat, pukeudutaan arkisesti ettei kukaan muu kiinnitä huomiota, ja arkena sitten kiireessä pynttäydytään?

Naiselle tuottaa ihan mukavasti iloa silloin tällöin vähän pynttäytyä, mukava juhlafiilishän siitä tulee. Tämän ilon haluaisit riistää? No jaa, taidat olla tylsistynyt provo joka tapauksessa. Ei voi olla totta-nimimerkille: Et itse voi olla tosissasi? Et taida tajuta muodista oikeastaan yhtään mitään.

Nahkahousuthan on tällä hetkellä niin massamuodissa kuin olla vain voi. En tiedä oletko mies vai nainen, mutta mielikuviini piirtyi hyvin selkeä kuva omasta tyylistäsi: Minun mieheni on kovasti ylpeä siitä kun kerään katseita muiltakin miehiltä. Hänen mielestään minä voisin pukeutua rohkeamminkin. Me myös liikumme aina yhdessä baareissa. Miehet ovat kuitenkin aina lojaaleja toisillensa eivätkä yritä niin avoimesti iskeä varattua naista.

Katseita vain ja ehkä drinkki tai kaksi tulee pöytään. Naisten kohdalla ei sama lojaalisuus kyllä toimi. Naiset eivät juurikaan noteeraa minua yrittäessään iskeä miestäni baareissa. Olen toisaalta tottunut siihen jo. Minä"tällään" itse mieheni esittelykelpoiseksi iltarientoihin lähtiessämme. Hän itse ei ole peiliin katsovaa tyyppiä mutta eipä hänen sitä varmaan ole koskaan tarvinnut liiemmin sitä tehdäkkään.

Miehen seksikkyys on just sitä että on hyvän näköinen vaikka kumisaappaissa yökerhossa tietämättä itse sitä. Jos olet baarissa käynyt pari vuotta, et tiedä kaikkea miehistä! Olisipa noin kuin kirjoitit, voisin arvostaa ihmisiä, erit. Tuntuu kuitenkin siltä, että kukaan ei ole ollut niin kiinnostunut seurastani kuin just silloin kun minusta tuli varattu ja siitä eteenpäin.

Onneksi asutaan "jumalan selän takana" ja joskus harvoin syömässä käydään. Duuniakin teen omassa rauhassani. Ihan äskettäin oltiin syömässä ja mieheni kaveri siinä oitis lääppimässä vähänkin kun mieheni silmä vältti.

Pitäisi ottaa se puheeksi miehen kans, mutta siitä tulee ihan turhaa huolta taas. Eipä siinä mitään tapahtunut sen kummempaa, mutta ehkä mieheni pitäisi miettiä sitä, kenelle tarjoaa apuaan ja kenen kans on kaveria. Hän on tosiaan aina lehahtamassa apuun kuin jumalan enkeli jos vähänkin jollain on tarvis siihen.

Mutta että se siitä lauseesta: Oletpa saanut mielenkiintoista palautetta Itselläni heräsi kysymys, että miksi haluamme muutta toista? Miksi ihastumme johonkin, mutta kun olemme jonkin aikaa olleet yhdessä, alamme muuttamaan tätä ihmistä omanlaiseksemme. Emmekö ihastuneetkaan siihen ihmiseen itseensä, vaan kuvaan ja alamme sitten muuttamaan toista mieleseksemme, kun kuva ja todellisuus eivät kohdanneetkaan.

Tämä toimii ihan samalla lailla toisinpäin, kun katselee pariskuntia yhdessä vaateostoksilla. Vaimo valitsee itseään miellyttävät vetimet miehelle, vaikka mies näyttäisi kuinka hoopolta niissä ja mies yrittää latistaa naisensa naiseutta 'pidä vain flanelliyökkäriä' Miksi? Keihen yrität tehdä vaikutuksen, ja miksi? Näitä motiiveja voi kaivaa aika syvälle, sillä motiivien alta löytyy muita motiiveja, ja voi olla, että kaikki niistä ei loppujen lopuksi olekaan aivan viattomia.

Ja vaikka ovat motiivisi olisivatkin puhtaita, muut voivat tulkita ne silti aivan väärin. Otetaan esimerkiksi jokin tuntematon pelimies, joka näkee teidät.

Sinä olet selvästi laittautunut, miehesi ei. Miehesi hermostuneisuus näkyy kireytenä, joka voi antaa pelimiehelle lisävahvistusta siihen, että teidän välinne eivät olekaan kunnossa, ja että etsit jotain nykyistä parempaa tai edes piristävää poikkeusta. Pelimies alkaa tunkemaan seuraanne. Mitä oman miehesi pitäisi tehdä? Leikkiä suojelevaa ritaria, ja tehdä pelimiehelle selväksi että daami ei ole vapailla markkinoilla? Vaiko antaa sinun hoitaa tilanne yksin, ja kerätä muiden halveksunta kun naisen piti ihan itse käännyttää kilpakosija kun miehestä ei siihen ollut?

Tässä on vain yksi mahdollinen kuvio, mitä miehesi saattaa pelätä. Muitakin on, mutta kaikki kietoutuvat sen ympärille, että vaikka sinun mielestäsi näyttävä pukeutuminen on "viatonta", siellä baarissa on monia miehiä ja naisia, joiden mielestä se ei sitä koskaan ole.

He eivät tunne teitä, he vaan näkevät naisen joka on pukeutunut näyttävästi, toisin sanoen "viettelevästi" ja tulee baariin varautuneen miehensä kanssa. Miehessäsi on siis sekä itsevarmuuden puutetta, ja ehkä omistushaluakin, mutta sen lisäksi kyse on myös käyttäytymiskoodeista. Et voi yksipuolisesti julistautua niistä irti, ja olettaa, että muut automaattisesti tunnistaisivat tarkoituksenmukaisen irtiottosi ja pitäisivät sinua jotenkin poikkeustapauksena.

Käyttäytymiskoodit nimenomaan ovat hukassa, jos juhliakin pitää arkivaatteissa, ettei vain herättäisi kenenkään huomiota. Noin ylivarovaiselle ihmiselle taitaisi olla parempi, jos ei koskaan poistuisi kotoaan - jokuhan voi tulkita aina väärin Sekä tietysti "hillitysti seksikkäistä" vaatteista kuten nahkahousuista.

Suomalainen pukeutumiskulttuuri on ikävä kyllä "älkää huomatko minua, en ole edes olemassa". Jo piipahtaminen Tukholmaan tai Tallinnaan näyttää kuinka suuressa maailmassa pukeudutaan. Pariisi ja Lontoo ovat parhaita kaupunkeja huomata kuinka erilaista naisten pukeutuminen voi olla ja naisellinen, seksikäs pukeutuminen on hyväksyttävää.

Pukeutuminen kertoo persoonasta, säkkiin ei kannata pukeutua eikä kateellisten naisten panettelua huorahtavasta tyylistä kuunnella. Epävarmat ihmiset tykkäävät aina näykkiä toisia ihmisiä, itsevarmemmat eivät välitä mitä muilla on päällä koska heidän itsetuntonsa kestää toisten tyylit. Mitä se kenellekään muulle kuuluu mitä kullakin on päällä tai miten toinen elää? Pukeudu kuinka haluat, jos miehesi ei sitä kestä, ehkä sinun kannattaisi vielä katsella ympärille josko löytäisi paremman meihen, jolla olisi parempi itsetunto ja joka ehkä olisi samantyylinen kuin sinä.

Minun mieheni rakastaa naisellisuuttani ja seksikkyyttäni korsetteja ja nahkasaappaita myöden. Olemme näyttävä pari, emmekä todellakaan mitään harmaata massaa. Kenelle sitä seksittyyttä haluat esitellä, keneltä haluat hyväksyviä katseita?

Olen miehesi kanssa samaa mieltä. Vaikka väri olisi ällö ja malli kamala ja näyttäisit se päällä hoopolta? Eikö jokaisella ole oikeus olla sellainen kuin on, ilman, että jonkun muun pitää sanella mitä ylleen laittaa? Vain siksi, että miellyttäisi. Entä jos siinä valitsemassasi vaatteessa ei ole hyvä olla? Haluaisitko naisesi käyttävän mieluummin sitä, kuin sitä mitä hän oikeasti haluaa?

Tyyliin, että laittaisin päälleni jotain mitä vaimoni ehdottomasti ei halua minun pitävän. Sitä suuremmalla syyllä, mikäli olemme menossa jonnekin yhdessä. Me olemme pari, emme mikään kahden yksilön porukka, joka ei toisen mielipiteestä piittaa. Itselleni ei tulisi mieleenkään sanoa miehelleni, joka rakastaa kamalaa karvahattuaan varsinkin näillä keleillä, että et laita päähäsi sitä, jos kanssani liikut.

Eikä hän neuvo minun pukeutumistani. Tää on huvittava, voi että, nauroiin aivan kipeenä. Tästä tuli sellainen mielikuva, ihan hassu mielikuva kahdesta ihmisestä, jotka jotenkin vastoin tahtoaan ovat yhdessä. Entäs jos tämä nainen haluaisi näyttää hyvältä vaikkapa miehensä vuoksi? Ei kai nyt sentään?? Pukeutumisessa olisi hyvä ottaa huomioon tilaisuus, toiset ihmiset ja itsensä. Näiden kolmen kompromissi on paras ratkaisu.

Kuka nyt pukeutuu juhlaan arkivaatteisiin, hän herättäisi huomiota mauttomuudellaan. Jos taas pukeutuu toisten mielipiteiden mukaan, huomioi kyllä toiset vaan tunteeko oman olonsa epämukavaksi ja jos korostaa vain itseään muista välittämättä, on ajattelematon ja voi loukata toisia. Jonkun pukeutumiseen panostavan arkivaate voi aivan hyvin olla jonkun hiirulaisen juhlavaate.

Juhlan tekee se, että pukeutuu sinne toisin kuin arkena. Pääasia että ei nolaa muita itsensä saa nolata vapaasti ja pukeutuminen täyttää sen tarkoituksen jonka on itse sille asettanut. Minulle housut eivät ole koskaan juhlavaate, koska käytän niitä aina arkisin. Tämä sääntö ei lue missään aakkoskirjassa, mutta silti se on toimiva ohje. Kyllä se vaatteen kantaja tekee sen seksikkyyden eikä vaate.

Tyrkkymäinen pukeutuminen antaa itsestään halvan helpon kuvan ja en ainakaan itse ylpeilis sellaisella naisystävällä vaan enemmin tuntisin häpeää sen ja omasta puolesta. Tyylikkäästi tai hyvän maun rajoissa näyttävästi pukeutuvan naisen veisin mieluusti ihan mihin vaan. Naisen keimaillessa muiden miesten katseille kertoo taas siitä et on turhan huomion kipeä omaan makuuni, mutta jos nainen ei ole kiinnostunut toisten miesten katseiden kalastelusta niin hyvä näin.

Vieraat miehethän saa katsoa toisia naisia tai jos sitä ei kestä niin on ehkä parempi pysyä kotona eli naisen käytös taitaa ratkaista omalla kohdallani enemmin kuin se pukeutuminen. Oman kroppansa tunteville, ei huomion kipeille ja itsevarmoille naisille suuri kyllä! Suomalainen perusmies tahtoo vierelleen naisen, joka ei herätä huomiota, koska suomi-miehen itsetunto ei kestä sitä että joku muukin osoittaa kiinnostusta hänen naistaan kohtaan.

Nämä harmaahiirulaisnaiset haukkuvat kateellisina kauniit ja massasta erottuvat naiset huoriksi, koska he pelkäävät omien miestensä kuolaavan näiden perään tämä johtuu naisten huonosta itsetunnosta, kun aletaan epäillä omaa riittävyyttä.

Suurin osa näistä miehistä kutenkin rakastaa oikeasti omia naisiaan eivätkä massasta erottuvat kaunottaret ole mitään uhkatekijöitä. Turhaan siis pelätään ja peloissaan haukutaan muita.

Mies, joka on valmis lähtemään kuvankauniin tuntemattoman matkaan ensinäkemältä ja valmis hylkäämään oman rakkaansa, ei ole naisensa arvoinen vaan saakin mennä. Eikä tällaisia miehiä oikeasti ole niin paljoa kuin luullaan, vaan naiset huonoine itsetuntoineen vaan kuvittelevat, että joku hyvännäköinen "lutka" joka on oikeasti ihan yhtä kiltti ja hyvä ihminen kuin he itsekin vie heiltä heidän miehensä, jos mies sattuu vilkaisemaan häntä kohti.

Tottakai jokainen viklaisee, jos ohi kulkee ihminen joka jollain tapaa herättää huomion. Kiltit miehet uskovat naisiaan kaikessa, myös siinä, kun he baari-illan jälkeen haukkuvat jonkun näkemänsä kauniin naisen huoraksi koska kokevat tämän uhkana.

Tämän jälkeen tämä kiltti mies on ihan varma, että kyseinen nainen on oikeasti huora ja alkaa sättimään itsekin kaikkia massasta erottuvia.

Tiedoksi kaikille, että pidän kovasti kropastani ja naamastani, ja mielestäni näytän hyvältä vaatteissa, jotka kuvastavat hyvinkin rock-henkistä tyyliäni. Se on minun tyylini, enkä ala sitä muiden ihmisten luulemisten takia muuttamaan kiltin koulutytön neule ja farkut-linjalle. En tahdo mitenkään erityisesti esitellä itseäni muille, enkä tahdo kerätä perääni kuolaavia pelimiehiä.

Niitä tulee vastaan kaikilla naisilla joskus. On vaan tehtävä selväksi ettei sellaisilla ole mitään toivoa. Joku valitti, että käyttäytyisin baarissa siten, että viestisin näille pelimiehille olevani mahdollisesti saatavilla.

No, täytyy olla ihan hiton tyhmä äijä jos luulee, että omaa kultaansa jatkuvasti pussaileva ja halaileva ja hänen kanssaan illan hitaat tanssiva nainen voisi haluta jotain muuta. Minulle on ihan sama, mitä joku minulle tuntematon nainen tai mies ajattelee tyylistäni, koska se ei minua saa muuttumaan. Näytän muuten niissäkin hyvältä, ja mieheni tykkää kun en pukeudu verkkari-ylisuuret vaatteet-tyyliin kotonakaan.

Mitenkä satuitkin kääntämään saamasi asiallisen kritiikin siten, että kritiikin esittäjät ovat mustasukkaisia naisia tai huonoitsetuntoisia miehiä ja sinussa itsessäsi ei ole mitään vikaan.

Suurin osa näistäkin vastaajista kuuluu todennäköisesti tähän perus-harmaasen massaryhmään, joka ei tykkää poikkeustapauksista ja kokee heidät uhkana.

Muutama vastaaja oli ymmärtänyt pointtini ja kommentoi asiallisesti, luulen että he ovat kaikki itsekin jollain tapaa massasta poikkeavia ja tajuavat minua siksi. Oma mieheni on selvästi kuuluva tähän massaryhmään, joka ei tahdo millään tapaa herättää huomiota. Siksi hän ei tahtoisi minunkaan. Hän kuitenkin rakastaa minua ja on mitä ihanin kumppani, joten en ole laittamassa häntä vaihtoon. Millä perusteella sinä tai kukaan täällä esim.

En ole pyytänyt kritiikkiä, enkä aio asiatonta sellaista sulattaa. Aivan varmasti olet itse yksi näistä massanaisista jotka kateellisena katsovat baarissa sellaisia, jotka uskaltavat pukeutua eri tavalla kuin he itse. Suomessa ei sallita sitä, että joku on hyvännäköinen tai erilainen, vaan vaaditaan peittämään kauniit ominaisuudet ettei muiden tarvitsisi kadehtia.

Sama koskee suhtautumista virolais- tai venäläisnaisiin. Enkä muuten ole väittänyt, että minussa ei ole mitään vikaa, halusin vaan kumota nämä huorakommentit ja väitökset provosoivasta pukeutumisesta, koska ne eivät pidä paikkaansa. Minussa on varmasti moniakin vikoja, mutta ne eivät kuulu tähän keskusteluun. Minusta on ihanaa, että ihmiset tuovat esille persoonallisuutensa ja värikkyytensä pukeutumisellaan ja näyttävällä olemuksellaan.

Ei todellakaan tarvitse hukkua massaan, mutta valitettavasti tällöin joutuu sulattamaan kaiken sen paskan, mikä hiirulaisilta tulee niskaan.

Muilta et saanut haluamaasi vastinetta, joten koit heidät asiattomiksi. Jos on noin suppeat ajatusmaailmat kuin useimmilla täällä tuntuu olevan, ei kannata juuri päätään vaivata.

Eläköön ja hurraa niille, jotka uskaltavat olla omia itsejään miehen tai jonkun muun mielipiteistä huolimatta. Eihän meistä kukaan pysty koskaan kaikkia kuitenkaan miellyttämään ja onneksi silti meille kaikille kuitenkin seuraa riittää. Melkein kaikki muut alkoivat heti määritellä, millainen ihminen olen.

Enkä pyytänyt moralisointia tai määritelmää, miten minun pitäisi pukeutua. Harva vastasi ainoastaan siihen, mitä kysyin, vaan alkoi saarnata huoraamisesta ja ties mistä. Olen aina pukeutunut naisellisesti, omistan parit pitkät housut, en juuri koskaan pidä niitä. Minä kuljen korkkareissa ja hameessa vaikka pakkasella jos siltä tuntuuu. Pukeudun näin koska se olennainen osa persoonaani.

Minulle ei tule mieleen mennä arvostelemaan näitä tuulipuku lyylejä, vaikkakin asu kuuluu lenkkipolulle eikä kaupunki asuksi. Mieheni arvostaa pukeutumistani ja häntä imartelee muiden kiinnostus, en koe olevani kauppatavaraa ja osaan pitää puoleni. Pitäiskö meidänkin pukeutua säkkiin niin kuin tuolla jossain? Herätkää kateelliset ja lähtekää lenkille jotta voisitte ensi kesänä pukeutua mekkoon , jätä verkat sinne salille jonne ne kuuluu.

Jos lähden salille, lähden sinne treenivaatteissa. En viitsi kantaa mukanani erikseen mekkoa tai hametta, korkokenkiä, villakangastakkiani ja nahkakäsineitäni siihen kauppareissulle minkä teen kun lähden salilta.

Kauppa on sopivasti kotimatkan varrella. Tämän vuoksi kaupassa olijat varmaankin ajattelevat minua verkkarityyppinä, vaikka muissa olosuhteissa pukeudun naisellisesti ja arvokkaasti.

Jokaisen päässähän mielikuvat ovat ihan erilaisia, joten jos joku puhuu kissasta, tarkoittaako tämä maatiasikissaa vai vaikkapa persialaista pitkäkarvaista kissaa? Oma mielikuvani ei oikeuta minua kuitenkaan sanomaan, että kissat ovat perseestä, jos se perustuu vain mielikuvaani, eikä oikeaan faktaan. Kritiikin voi myös antaa myönteisessä sävyssä, johon huorittelu ei kuulu. Pukeutumisessa on kuitenkin otettava huomioon se, mitä haluaa. Esimerkiksi baariin mentäessä haluatko etsiä seuraa vai vaan pitää hauskaa miehesi kanssa.

Uskoisin ongelman olevan miehellesi se, että pukeudut, kuin etsisit seuraa kuten itsekin sanoit, huomiota herättävästi. Miehesi varmaan haluaisi sinun pukeutuvan niin, että viestität vain olevasi pitämässä hauskaa.

Noh, hänen mielestään kai sitten farkut ja T-paita ovat sopiva valinta. Yksi vaihtoehto tietysti voi olla, että jos asutte pienellä paikkakunnalla, niin miehesi ei itse halua sitä huomiota, jonka keräät. Jotkut eivät vain ole tottuneet siihen eivätkä kaikki siitä pidäkään. Karu totuus on kuitenkin se, ettei kukaan meistä täällä netissä tiedä, mitä sinun miehesi päässä liikkuu. Ole rohkea ja ota asia esille: Sen jälkeen yrittäkää löytää joku kompromissi. Tärkeää on, että sinulla on hyvä ja itsevarma olo vaatteissasi ja että pystyt pitämään hauskaa miehesi kanssa.

Oikein hyvää joulunaikaa, ja toivottavasti asia selviää! No minkä ihmeen takia sitten täällä kyselet mielipiteitä, jos niillä ei ole sinulle tuon taivaallisen merkitystä? Kuka enää nykyisin käyttää nahkahousuja? Ensinnäki taidat olla yli 40 vuotias. Mikäli pukeutumistyyli on fiksu ja olet alle 30 vuotta.

Toiset on aika lyhyitäkin. En yhtään polveen asti ulottuvaa. Niitten kanssa on kiva laitella kaikenlaisia turhia killuttimia ja koruja ja olla vaan oma hoopo itsensä. Elämässä pitää olla vähän hupia. Yks niistä on just nirppanokkien järkyttäminen: Ei ole vielä kukaan hävenny nii paljon ettei ois suostunut vierellä kävelemään. En ole pubiruusu eikä minua ole silleen kohdeltukaan. Hameen pitäminen riippuu ihan miten se sopii kroppaan. Minä olen hoikka, pitkä ja pitkä jalkainen ja toistaiseksi pystyn sitä vielä surutta käyttämään.

Aion pitää niitä, niinkuin tiukkoja farkkuja, farkkutrikoita yms niinkauan kun voin. Farkkutyyppinä minua pidetäänkin mutta joskus on kyllä kiva pukeutua "juhlavampaan" tyyliinkin. Asiallisesti niinkuin aikuiset ihmiset tekee.

Pitäähän hei Aira Samulinkin muuten minihameita!! Taidat olla joku huomionkipeä vanha haaska, joka ei osaa pukeutua tyylikkäästi ja jonka hillittömyyttä oma mies häpeää.

Ajatellaanko siellä kotikylässänne keskaribaarissa todellakin noin,mihin kylän miehet ja naiset kokoontuvat haalareissaan ja kumisaappaissaan iltalypsyn jälkeen?

Hellittäkääs otettanne siitä sonta talikosta pikasen ja miettikää tarkkaan,eikö sittenkin nahkahousut ja se pikkumustakin ole upeita asusteita kauniin naisen yllä? Nahkis,jatka vain samaan tyyliin! Aina kun lähden ulos tuulettumaan kavereiden kanssa, niin pukeudun hyvin ja tyylikkäästi.

Onhan se mukavaa kerätä naisten katseita. Tietysti loppuillasta tulee jopa ehdotuksia, mutta se on pelin henki. Tänäänkin täytyy mennä pikku-Jouluihin. Ja ykköstä päälle tietty! Minun nuoruudessani ei tarvittu kuin puhtaat pitkät hiukset letillä, tervasaippualta tuoksuva punaposkinen tyttö, ja kretonkimekko jonka helma hulmusi polkan tahdissa. Mikä ihme on ihmisiin mennyt. Eikö muulla enään herätä huomiota kuin paljaalla pepulla ja tisseillä, ja maalatulla naamalla. Pukeutua voit tyylikkäästi,mutta ne nahkahousut on auttamattomasti last season mallistoa,eli 90 luvulla olivat vielä muodissa.

Silläpä miehesi ei halua sinun pukeutuvan nahkahousuihin,koska hän joutuisi silloin myötähäpeään puolestasi. Kumpa naiset ymmärtäisivät ettei se vaatteiden vähyys lisää seksikkyyttä,vaan vaatteiden kantaja ja se että on silmää pukeutua tyylillä,eikä tyyliin virolainen ilotyttö Toisilla ei vaan ole silmää pukeutumiselle. Kuules urpo,Virossa naisilla tapana pukeutua kauniisti aina ravintolaan,teatteriin tms mennessään.

En tiedä,oletko käynyt Tallinnassa,ilmeisesti olet niitä idiootteja,jotka Tallinnalaisessa ravintolassa istuessaan pälyilee ympärilleen ja miettii,että onpa täällä paljon ilotyttöjä Taannoin mennessäni siellä taksilla hotelliin,kuskina oli varsin kaunis naishenkilö. Perusteluna kysymykselle hän kertoi,että suomalaismiehet hänen autossaan viimeistään metrin ajon jälkeen tiedustelivat jo toisen palvelun hintaa.

Eivät toki kaikki miehet,mutta vähintään 90 prosenttia heistä. Parempi olisi,että kyseinen osa miehistä pysyisi vain kotikylissään,eikä matkustaisi rajojen ulkopuolelle. Kun olin vuotias, kesällä naapurin lapset pakottivat minua pitämään yllään tavallisia vaatteita, tai muuten he eivät enää olisi minun ystäviä ollenkaan, koska he sanoivat minua "koviksi", eli pukeutumiseni oli toppipaita, aurinkolasit, lippis väärinpäin ja farkut shortsimaisena joskus pitkinä.

Eikö kukaan saa itse päättää mitä haluaa pukeutua? Älä anna ukkosi sanella kuinka pukeudut, itse kuulun ja siihen mieskaartiin joka hullaantuu kun Nainen on nahassa,saapikkaissa,korrrrkeissa koroissa. Nam Nam olkaa Naiset itsenäisiä ja antakaa meille miehille silmänruokaa. Myös täten ajatellen aviopari voi olla eri paria. Pukeutuuko miehesi siis farkkuun ja T-paitaan. Nyt hiukan erehdyitte sukupuolestani. Ette ole varmaan huomanneet vielä Galleriassa profiilini sukupuolesta Minä ainakin olisin ylpeä daamistani jos hän näkee vaivaa pukeutumiseen ja itsensä laittamiseen lähtiessämme yhdessä ulos.

Jos nainen ei tee mitään ulkonäkönsä eteen osoittaa se minusta sitä että hän ei arvosta minua. Jo on kumma ajatusmaailma miehelläsi. Ja sit kun on rakkaus kunnossa ei tarvitse yhtään huolehtia ja olla mustasukkainen. Anna palaa vaan ja ole naisellinen, onhan sinulla ylpeytesi ja naisellisuutesi. Minulla ei ole tapana laittautua yökerhoon jonne menemme tanssimaan, emme esittelemään itseämme.

Korkokengillä ei ole hyvä tanssia, tossuilla on. Osaan ja pukeudun niin vaadittaessa juhliin tyylillä ja korkokengillä. Mutta että yökerhoon, noup. Jos mies vaatii tai pyytää naistaan pukutumaan seksikkäämmin tms niin minusta siinä vaiheessa nainen on miehelle vain esine, kiva näytellä muille miehille saalista.

Minä pukeudun kotona sitten siihen minariin ja muihin härveleihin, lyhyempi matka sänkyyn ;-. Jokainen ihminen pukeutuu tyylillään. Jos lähdet ulos, tottakai sinä pukeudut paremmin, kuin arkeen. Jos ja kun olet näyttävä pakkaus, niin miehesi on vain sulatettava ulkopuolelta tulevat "hyökkäykset", mitä ne sitten ovatkin! Oma puolisoni on todella kaunis nainen ja minua huvittaa miesten käytös.

Joskus kaupassakin näyttää, että silmät putoo kuopistaan julkeimmilta kyttääjiltä! Ei koskaan ole käynyt mielessäkään, että alkaisin antamaan pukeutumisohjeita puolisolleni. Hän kyllä osaa pukeutua, kauppaankin huolitellusti, juhliin ja baareihin mennessä seksikkäämmin, ei kuitenkaan koskaan provosoivasti.

Sinä pukeudut niinkuin sinusta tuntuu luontevalle. Miehesi täytyy hyväksyä tämä! Vieläkö joku omistaa nahkahousut ja kehtaa pitää niitä yleisellä paikalla? Nehän ovat olleet jo out kymmen vuotta! Siististi pitääkin pukeutua,mutta miksi aina pitää pukeutua mahdollisimman seksikkäästi tai melkeinpä enemmän ja enemmän narttumaisen pornahtavasti??

Tottakai "vierailla"miehillä kiinnostus herää silloin,ja siinä saattaa jollakulla varatulla naisella sitten karata provo ns. Tämä ei ole minun ongelmani koska mulla on itsetunto kohdillaan ja saan sitä huomiota ihan farkut paita tyylilläkin, ne lättätossut jalassa helkkarin hyvät tanssia! En edes meikkaa sen enempää kuin arkena, arkenakin vain ripsaria ja huulikiiltoa. Hyvä iho ja nätti naama ei tarvi pakkelikerrosta ja punaa huuliin. Mulla on kauniit kasvot ja saan huomiota, iskuja ym miehiltä vaikka oma mies on mukana.

En silti mollaa aloittajaa tai muitakaan pahalla suulla, vaikka kovaa tekstiä tuleekin, teitä on vaan huvittavaa katsella siellä baarissa. Ette ymmärrä oikeasti miltä horatsuilta te näytätte. On teitäkin nättejä, naamasta, mutta sellaisen kohdatessa on vaan pakko taas todeta että moni kakku päältä kaunis, EI voi olla fiksu jos pukeutuu noin!!! Ihmekään että oma mies saa hävetä, kai se pelkää että joku työkaveri tai muu puoltuttu tulee vastaan ja näkee millainen bimbo hänen avokkinsa on.

Olen ennemmin vähän tavis ja fiksu kuin laitettu ja helppo. Ei silloin ole kyse muista miehistä vaan sinusta, hän uskoo sinun pukeutuvan tietyllä tavalla koska haluat iskeä miehiä. Kyse on luottamuksesta, hän ei luota sinuun ja on epävarma itsestään.

Sinä voit hokea hänelle uudestaan ja uudestaan että syytä luottamuspulaan ei ole, mutta ei sillä mitään merkitystä ole. Vaikka pukeutuisit t-paitaan ja farkkuihin, ei hän siltikään luottaisi sinuun.

Luottamus kun ei synny vaatteista. Nätti nainen 28 Se on mieheltäsi kadoksissa,mikä tai kuka lie vienyt. Itse ainakin haluan että muutkin katsovat leidiäni ja mieluummin vielä kadeina. Ja jos yriitävät jotain ,eihän se ole tyttöni vika että hän on viehättävä. Mutta tietenkin jos uroot hänen "rinnuksilleen" tulevat kuolaamaan ollessani paikalla voi olla aiheellista huomauttaa asiasta,siis niille uroksille ,ei "martalle".

Tyttyjen illoissa osannee pitää puolensa itsekin. Ja kun uskon hänen haluavan jakaa kanssani edelleenkin vuoteemme,miksi kyyläisin hänen tekemisiään. Jos hän ei enää haluaisi olisi tuo peräänvahtaaminen ihan typerää. Et tarvitse tuollaista miestä.

Jos mies on noin epävarma itsestään, niin lopeta suhde, ennen kuin huomaat olevasi pahoinpidelty mustasukkaisen miehen takia. Nainen saa pukeutua niin kuin haluaa. Eivät vaatteet kenestäkään huoraa tee, eikä kukaan petä toista pelkästään vaatteiden takia. Jos joku haluaa toista pettää hän tekee sen kyllä ilman vaatteita kin. Normaali mies olisi vain otettu siitä, että hänen naisensa on kaunis ja kerää ihailevia katseita. Niin minä ainakin olen, eikä minun ole koskaan tarvinnut pelätä, että vaimoni pettäisi minua.

Pukeudu niin kuin haluat ja nauti elämästäsi. Älä anna kenenkään alistaa sinua! Elämäsi on sinun, eikä itsetunnon puutteesta kärsivän miehesi. Aloittajan tyyliä ei voi luonnehtia huorahtavaksi, näyttäväksi ennemminkin. Onko siinä jotain pahaa, jos haluaa kerätä katseita? Ja niitä aloittaja varmaankin haluaa kerätä vaikka on oma mies.. Tosin voi olla, että miehen karvat nostaa pystyyn se, että hän kokee sinun pukeutuvan baariin toisia miehiä varten eikä häntä. Paras itsetunnon kohottaja on se, että muut miehet kuolaa vieläkin sun perään vaikka olet varattu.

Vaikka oma ukko kehuisi maasta taivaaseen joka päivä ei se ole sama, kuin pitkä haluava katse baarissa toiselta mieheltä! Tämä tietysti ei tarkoita sitä, että heti ollaan hyppäämässä sänkyyn toisen kanssa.

Mutta aloittajan on ajateltava myös toisinpäin. Kestäisitkö itse sen, että mies olisi suhteessanne se, jota baarireissuilla muut naiset kuolaavat? Voi helvetin helvetti kyllä tätä naisvihaa tälläkin sivustolla. Viestissä kysytään, saako mies määrätä mitä nainen pukee päälleen, koska miehellä itsellään on itsetunto- ja luottamusonglemia.

No kaikkihan sen nyt tajuaa, että vastaus on "EI". Jos mies kokee naisen tyylin oikeasti naista halventavaksi ja tuntee myötähäpeää liian paljastavasta vaatetuksesta, se harvemmin ilmenee vihaisena kyräilynä ja määräilynä.

Nyt vihjeenä niille ihmisille - miehille ja naisille - jotka kokevat kumppanin pukeutumisen noloksi: Se ajatustenluku kun on hiukan hankalaa.

Miehellä ei ole mitään oikeutta alkaa määrätä naisen vaatetusta, ei hiirulaissuuntaan, eikä myöskään paljastavampaan suuntaan, "pukeutuisit joskus vähän seksikkäämmin, koska mä haluan". Suosittelen ketjun aloittajalle, että istutat sen miehesi alas ja puhut sille asiallisesti, ja selität, että hänellä ei yksinkertaisesti ole oikeutta määrätä mitä puet päällesi, nyt kun ikävä kyllä eletään lukua, ja naisilla on ihan oikeuksiakin. Ja samalla voisit puhua siitä luottamusasiasta, ja sanoa miehellesi suoraan, että hänen käytöksensä tuntuu vihjaavan, että hän ei luota sinuun.

Luottamus on suhteen peruspilari, joten suosittelen selvittämään tilanteen piakkoin. Ja nyt jäädään odottamaan niitä "ootko joku katkera eläkeläislesbo miesvihaaja kun kehtaat väittää että naisella on oma tahto" -vastauksia. Suoli24, älä petä minua nyt. Aika itserakasta kehua itsensä maasta taivaisiin. Miehesi vaikuttaa pikkusieluiselta, epävarmalta nilkiltä.

Heikolta, niinkuin itse sanoit. Itse olen mies, ja mitä paremmalta naiseni näyttää, ja mitä enemmän katseita kerää, niin sen parempi. Sanoit, että hillityn seksikkäälle, ja se on oikea termi; eih'än tässä mistään viiden pennin huorista puhuta. Voi hyvää päivää, pukeudu naiseksi ja kerää katseita ja huomiota.

Se on Sinun oikeutesi. Etkö voi kysyä mieheltäsi, mikä häntä vaivaa? Sairaalloista mustasukkaisuutta ja kyttämistähän se on, jos ei anna Sun mennä baareihin friendejesi kanssa. No olihan täällä sentään joku aikuinenkin langoilla. Ja luetun ymmärtäminenkin hanskassa! Miksiköhän niitä nahkahousuja sitten myydään vaateliikkeissä jos ne ei ole muotia siinä missä muutkin housut????? Mies haluaa itselleen kauniin, edustavan, seksikkään, huolitellun jne.

Mutta kun hän on sellaisen jostain onnistunut saamaan, hän haluaa ettei vaimo ole sellainen. Näin se vaan menee! Kymmenkunta vuotta sitten vaimoni pukeutui aina tyylikkäästi jopa seksikkäästi,ja se sai minut todella ylpeäksi oli kiva seurata muitten miesten katseita,jotka vältellen katsoivat vaimoni muotoja,Mutta tänä päivänä hän on syönyt itsensä aivan muodottomaksi läskikasaksi,ei huvita edes näyttäytyä hänen seurassaan,joten käyn yksin Baarissa..

Olenkin sanonut hänelle jos ei tyyli muutu,niin vaihdan nuorempaan ja hoikempaan Meillä ainakin mieheni käskee pukee naisellisesti ja pikkasen siihen suuntaan et muut miehet katsoo kateellisena.

Yleensä sen huomaa tuola tanssiravintoloissa miten vientiä on kun on miesten silmissä pikkasen vietävän näkönen.

Älä usko sitä miestäsi sillä yleensä ukojen silmät kääntyy sinnepäin mitä lyhempi hame. Itse se kummiski kattelee seksikkäitä naisia, mut ei voi myöntää sitä vaan on pikkasen mustasukkanen omasta mieltymyksestään muille.

Itse olen tyytyväinen kun mieheni kertoo mikä asu on minulle sopiva. Miksi miehet monesti ei haluu vaimonsa pukeutuvan katseenkestävästi vaan tuulipukumaisesti, silti ne töissä puuhu miten suomalaiset naiset pukee kuin luuta mummot. Karkaa sen kynsistä Miehesi on mitä todennäköisimmin mustasukkainen. Hän haluaa hallita sinua. Normaali mies on ylpeä, jos vaimo tai tyttöystävä herättää myönteistä huomiota ja ihastusta muissa.

Jatkossa miehesi todennäköisesti yrittää hallita sinua muutoinkin kuin määräämällä,miten sinun tulee julkisuudessa pukeuta. Mustasukkaisuus on sairaus, josta ei voi parantua. Se on huonon itsetunnon ilmentymä. Pahimmillaan mustasukkainen yrittää hallita puolisoaan kaikessa ja kun ei onnistu, muuttuu väkivaltaiseksi.

En oikein jaksa ymmärtää aikuisia omistushaluisia miehiä tai harmaita burkhanaisia Mielestäni mikään ei ole kiehtovampaa kuin päästää nainen yksin viihteelle, kiusallisen sexysti pukeutuneena ja liian korkeissa korkeissa koroissa Myöhemmin illalla kun lapset ovat jo nukkumassa, mutta itseä ei väsytä.

On aika ajatella vaimoa Ja sitten painua itse nukkumaan. Kello käy, naista ei kuulu Ja sitten joskus myöhään aamuyöstä nainen kopsuttelee kotiin Naisilla on hieman etuoikeuksia Kyllä nainen tulee aina hyvään kotiin Ongelma taitaa olla miehesi heikko itsetunto. Käsitin että asutte pienehköllä paikkakunnalla Ja sinne sitten menet jossain nahkahousuissa pikku baariin missä muut on ne ns.

Siis kyllähän myös paikasta riippuu miten sinne pukeudutaan, joten ymmärrän miehesi asenteen. Kyllä ittees taatusti k--rpisi jos äijäsi pukis ittesä viimesen päälle samaan paikkaan, suhnuttaisi päälle ökykallista tuoksua ja pörräisi baarissa kyttäämässä muita naisia, niitä 'mitättöminä' pitämiäsi hurmaavasti hymyillen.

Vaikuttaa siltä että äijälläsi on tilannetajua sua enemmän. Kannattais ehkä kuunnella sitä toistakin osapuolta. Mies nimittäin lähtee herkästi 'kuuntelevamman' naisen matkaan Aviossa on osattava antaa toiselle-kin arvoa, muuten voi hakea eropaperit ja se on sitte siinä. On osattava luopua jostakin, tehä kompromissejä ja kyllä mä mieluummin poltan vaikka seksikkäimmät vaatteeni ku kiusaisin niillä omaa rakastani julkisissa mestoissa.

Sori nyt Fr, mutta puhuin kyllä koko ajan nimenomaan yökerhoista ja ravintoloista, en mistään pubeista. Itse olen mies ja muuten mukavassa liitossa, mutta käänteinen ongelma. Puolisoni ei halua pukeutua baariin sen erikoisemmin kun muihinkaan juhliin.

Farkut ovat jokapaikan vaate Jos ei kelpaa, nousee rähinä ja lähden yksin. Olisi mahtavaa kulkea välillä "vetävän" naisen kanssa Et kerro kauanko olette seurustelleet. Siellä vissiin on tyypillinen suomalainen narsisti. Omistaa kaiken, mikä kerran on tälle suotu. Mustasukkaisuus on sairaus, tuskin siihen lääkettä on.

Kuiteskin toivotan onnea, vaikka luulen, että pitemmän päälle tulee käymään aika raskaaksi. Miehesi ajattelee otsikon mukaisesti. Sinä taas haluat tulla nähdyksi. Turhaa miehesi sinua vaatii säkkiin pukeutumaan, kyllä hyvännäköinen tulee huomatuksi vaikka mikä olisi! Sehän on vaan hyvä kun baarissa nainen on kaunista katsottavaa, silmänruokaa. Kertoo hyvästä itsetunnosta ja tyylitajusta, vaikka olisikin provosoivaa tyylillä sitäkin. Mustasukkaiset miehet on sitten se häpeä ja riesa joita saa hävetä näin kanssaihmisen roolissa.

Unelmoidaan omistusoikeudesta toiseen ihmiseen, sekopäistä narsismia. Noitten äitin pikku palleroitten psyyke ei kestä ja heti savu nousee päästä. Pidä vaan tyylitajusi ja näytä se, tuo "miehesi" saa luvan opetella olemaan ihminen ja lopettaa sen narsistina sekoilun. Kaikki homot miehet menee baariin ja sitten varattujen naisten pitää vielä pukeutua hyvin kun tietää että baari on täynnä idiootteja.

Kaikki paikat on ok paitsi baarit. Kirjoitit ettet ymmärrä miestäsi ja hänen vaatimuksiaan, siinäpä se, te olette liian erilaisia joten vaihda miestä! Minullakin oli aikoinaan nuorempana tosi mustasukkainen mies, samaa kuviota noudatti, elikä menimme yhdessä ulos jne. Lopulta minusta tuli varjo omasta itsestäni. Rakkaus ei ole toisen muuttamista vaan toisen hyväksymistä.

Sinun mies ei sinua rakasta koska halua muuttaa sinua toisenlaiseksi. Asuistahan täällä puhuttiin ja jos nainen ei tajua tehdä itsestään seksikkään näköistä pukeutumisellaan ei sellainen nainen edes ole seksikäs eikä naisellinenkaan. Kotona sellaiset pitkähousuiset suoratukat ja lättänä kengissä kulkevat ovat poikkeuksetta kylmiä ja sängyssäkin elottomia. Upeat sääret näkyviin, hieman minipituinen kaunis hame, korkosaappaat kaunistukseksi ja rinnta ylös ja ryhdikkiksi somalla paidalla tai puserolla varustettuna ja hiukset ovat pitkinä, raikkaina ja tyylikkäinä naisellisuuden kruunu.

Tällaisia miehet tuijottelee ja haluaa sillä se on luonnollinen reaktio. Hiirinaisia ei haluta eikä tarvita. Sun äijälle korkokengät ja sun nahkahousut on fetissejä. Tietenkin se häpeää itseään sen takia, ja siksi kieltää sua pukeutumasta niihin. Ei sillä ole mitään tekemistä sun ulkonäön kanssa.

Nainen säkkiin ja umpihuntu päähän julkisilla paikoilla. Miksi baariin pitää pukeutua? Yökerhot on eri asia, mutta baariin? Ja eikö nahkahousut ole kasaria?

Johan olet idiootin ottanut ukoksesi,tuollaisia mahtuu 13 tusinaan,olet täysi jauhopää jos annat tuollaisen itsetunnottoman peräkammarin pojan määräillä pukeutumisiasi! Ymmärrän, että kun nainen lähtee ulos, niin samoin kuin mieskin, haluaa silloin kaikkea muuta kuin "rössöttää".

No en usko, että nyt näin huonosti olisitkaan pukeutunut. Ulos mennessä sitä vaan haluaa pukeutua fiksusti, kauniisti ja ehkä naiset hieman seksikkäästikin, ymmärrän näin. Ihmiset kokevat tämän kuitenkin eri lailla, toiset haluavat ulos mennessä laittautua muutenkin kuin vain pukeutua vähän juhlavammin.

Jos ulkona ei käydä joka päivä, niin onhan se tavallaan tämäkin yhtä juhlaa päästä vaikka oman miehen tai vaimon kanssa ulos ja siinä jo on syytä pukeutua vähän paremmin ja ehkä laittaa itseensäkin ehostavampaan kuntoon. Ei siinä tarvita sen enempää taka-ajatuksia. Jos mies ei todella tykkää, että pukeudut erikseen ulos mentäessä, niin hän taitaa olla mustasukkainen niistä muiden miesten katseista, joita arvatenkin keräät.

Myös miehesi itsetunto saattaa olla vähän horjunut ja näin se ei kykene tukemaan omalta osaltaa sinun vapaata pukeutumistasi ja laittautumistasi.

Toivon kuitenki, että pystyt olemaan oma itsesi, se on kuitenkin pitkän päälle hyväksi teille molemmille. No tämä on vaan minun tavallisen tallaajan mielipide! Kulkee pää pystyssä kanssani, kun pukeudun niinkuin haluan. Joskus jopa toivoisi"enemmän meikkiä" tms. Suhteen alussa nitisi vähän mustiksena, mutta pian keskustelujen jälkeen oppi asiaan suhtautumaan oikein.

Nykyisin suorastaan kannustaa kliffaan pukeutumiseen. Tosin, olen myös itse umpiuskollinen, ja julkisilla paikoilla kuljen erittäin mielelläni mieheni kanssa niin, ettei suhteemme jää kenellekään epäselväksi.

On molempien kannalta parasta, että nostat ns "kissan pöydälle" jos ei yhteisymmärrystä löydy, niin ette ole luodut toisillenne!

Näin se vain on. Ei kannata hukata elämäänsä, vaan etsiä se oikea.. Nii-in, mutta miten se liittyy tähän juttuun? Itsekkin tykkään laittautua pikku seksikkäästi ulos lähtiessämme. En jaksanut lukea kaikkia kommentteja, mutta taitaa olla ne "tavalliset" ihmiset jotka kateellisina sinua mollaa.

Meillä ainakin kymmenisen vuotta toiminut oikein hyvin. En vielä kolmekymppisenäkään ihan haaska ja mieheni ylpeä siitä että olen hänen naisensa.

Vasta jos joku dorka käy ihan älyttömiä ehdottelee hän ärähtää. Mieheni ei pidä tanssimisesta, joten olen suhteen alku vaiheilta asti saanut tanssiakin muiden kanssa, jopa niitä hitaita. Hän tietää että häntä rakastan ja sillä siisti!!! Varmaan katsoisin sinua jos todella olet kuvauksesi näköinen. Voisin jopa vaimolleni kommentoida lookkiasi. Voisihan se olla sellainenkin ettet lähemmin tutustuttua loppujen loppuksi olisikaan mielestäni kiinnostava.

Vaimonikin pukeutuu välillä näyttävästi ja on naisellinen ja näyttävä ilmestys. Mut hitto, niin olen minäkin. Tunnen välillä hienoisia mustasukkaisuuden häivähdyksiä, mutta kun on ikää karttunut ja on monta neitoa takana , aika on tehnyt tehtävänsä ja tietää mustasukkaisuuden olevan vain miestä ja suhdetta syövää oireilua.

Vaihda miestä, sairaanloisen mustis tuntuu olevan ja homma vaan pahenee ajan myötä ja eipä aikaakaan kun et enää saa käydä missään ja petät vaikka viipyisit kaupassa abaut 10 min. Ukko ei ole itsevarma eikä luota sinuun, siitä se kaikki johtuu. Oma muija on erittäin hyvännäköinen ja saa juosta vapaasti, no sillä ei ole tyylitajua mutenkaan joten ei niin väliä. Kaikki miehet ovat kiinnostuneita ns. Mutta jätä miehesi niin pääset ongelmasta, yksinkertaista ja helppoa. Miehesi kuuluisi olla tyytyväinen hänen "naisensa" huomiota herättävästä pukeutumisesta Toisinaan saatan sanoa omalle vaimolleni "negatiivisen" mielipiteeni hänen pukeutumisestaan,lähtiessämme viihteelle mutta hän yksin tekee päätöksen pukeutumisestaan ja siihen tyydyn.

Sun ukkos ilmeisesti pelkää menettävänsä sut toiselle tai kokee vastenmielisenä ventovieraiden ihailevat katseet. Pidä vaan kiinni omasta halustasi pukeutua niinku tykkäät jos se ei äijää miellytä,niin sit vaan suvaitsevampaa äijää tilalle SINÄ et ole huomiotaherättävä, vaan vaatteesi. Selkeesti joku milf kirjottelee ja koittaa pönkittää itsetuntoaan. Nahkahousut todellakin ovat vanhanaikaisia, ei kuules nykyään enää yhtään hotteja.

Päinvastoin mauttomia elleivät tosiaankin ne ole näitä "nahkaleggareita" jotka jopa ovat tyylikkäitä. Harakatkin nauraa jos joku astelee juhla-asussa eli pikkumustassa tai nahkahousuissa baariin: Jätä ihmeessä tuollainen mies, kohta se lyö sinua.

Missä on sun punane matto, missä on su lakeijat,,, nimii ja kuvii heti,-, t sinun ja vain sinun. Annatpa tässä aikalailla ymmärtää että jos emme tajua sinun kasarityylisiä nahkahousuja niin olemme kaikki automaattisesti harmaavarpuja ja kuulumme "harmaamassaan" emmekä uskalla erottua.

Itse pukeudun kutakuinkin näin viihteelle: Kaikki kuluttaisivat häntä silmillään ja naukuisivat tietämättäsi hänen peräänsä - kävisivät kehräämässä tuon tuostakin.

Ja ehkä joku kaunis kerta, pienessä nousukkaassa laitamyötäisessä, miestäsi saattaisi ruveta kiinnostamaan, salaa ja hallitusti.. Pukeudutko koskaan ihan vain miehesi mieliksi noihin seksikkäisiin vaatteisiin vai vain, kun lähdette ulos? Oma mieheni ko kerran mainitsi, että naisilla on usein hassu tapa, että pukeudutaan ja meikataan jne kunnolla ulos lähteissä mut sit kotona ja arkena pukeudutaan ns.

Kysyi miksi näin on ja jäin itsekin miettimään, etten todellakaan tiedä. Kuitenkin ulos lähteissä en lähde iskemään miehiä tms vaan mullakin oma mies aina mukana ja kiinnostus vain häntä kohtaan. Tuon kommentin jälkeen oon kiinnittänyt huomiota siihen, et pukeudun seksikkäästi myös sillointällöin kun ollaan vaan kotona ja näin yllätän mieheni esim.

Kokeilepa sinäkin, jollet jo ole. Miehes ko saattaa miettiä juur tuota mitä omanikin ja vaikkei oisi mustasukkaista tyyppini omani ei ole niin miettii miks pitää sit näyttää extrahyvältä vain siel julkisella paikalla.. Ehkäpä kokeiltuasi siis ei kiinnitä huomiota siihen, miltä näytät baarissa ko tietää ettet tee sitä iskeäkseni muita tms..

Sun miehes on mustis susta ja huono itse tunto juuri sen takia koska 0let juuri sitä mitä me haluamme. Että aivan samantekevää laittaako päällensä nahkahousut vai tuulipuvun.

Tietty kännisille ukoille kelpaa vaikka lumiukko, tai akka. Vaan kun siitä humalastakin selviää, hitsi. Minä ite olen niin älyttömän komea mies, että pitää Tallinnassa käydä naisissa, ettei aivan hukkaan menis tää komea ulkomuoto. Jos sisäinen minäsi on kohdallaan ,et tarvitse muuta "reksviittaa" ollaksesi kiinostava. Kieltämättä on kiva katsella NAISTA, joka on asiallisesti puketunut, en tarkoita,että pitäisi olla korkokengät,nahkahousut,minihame,avonainen pusero ynm.

On ymmärrettävää jos on epävarma omasta viehätysvoimasta,silloin yleensä tulee yliampumista pukeutumisen suhteen. Itse en aseta vaatimuksia naisystävälle miten pitäisi pukeutua, riittää että pukeutuu, ettei alasti mene. Ja onhan jokaisella oma mielipide ,kaikkia ei voi mielyttää,eikä pidäkkään.

Mitä te sitten haette yleensä baarista. Niin ihmetyttää baarissa istuminen kun en itse käy koskaan baarissa. Toiseksi kirjoituksesta kuultaa että miehesi on erittäin mustasukkainen. Varo häntä nimittäin se pahenee vaan iänmyötä. Voin kertoa minun ystävästä. Hänen mies lupasi että hän saa mennä tansseihin siskonsa kanssa. Kun se ilta koitti että piti lähteä tanssimaan. Ystäväni pukeutui ja maalasi itsensä valmiiksi.

Voin sanoa että hän oli kaunis nainen. Hän on nyt kuollut. No hänen sisko tuli hakemaan häntä että lähtevät tanssimaan niin yhtäkkiä hänen mies repi vaimoltaan vaatteet päältä ja sanoi että sinä et lähde mihinkään. Häneltä jäi pieni suloinen tyttö. Ainoastaan tarjoustalon salihousut käy hienommassakin ravintolassa. Voi kumpa sinun kaltaisia olisi enemmän. Sehän olis tosi mahtavaa jos oma eukko sais toiset miehet kuolaamaan ja silmäilisivät minua kadehtivin katsein.

Mä en voi ymmärtää tollasta ukkoo, pidä vaan kiinni korkkareista, nahkahousuista ym. Samoin alotti mun mies, ettei vain kukaan muu katselis.. Just samoista kuvioista kaikki lähti, tuloksena hakattu nainen turvakodissa: Seuraavaksi myös alkaa terrorisoimaan sun ystäviä, ensin on kaikille hurmaava ihana mies jne Ette oo tosissanne että naiset pukeutuisivat kauniisti vain muita varten?

Kyllä ainakin itseään kunnioittavat naiset pukeutuvat tasan tarkkaan itseään varten eikä miehiä varten. Ne halvat pukeutuu sit kuten halvat, mutta tässä ei nyt tunnu olevan siitä ollenkaan kyse. Itse ainakin tunnen oloni ihanaksi kun olen laittautunut vähän eri tavalla kuin arkisin. Tai joskus arkisinkin laitan esimerkiksi hiuksia vähän nätimmin, ihan vaan itseni takia. Miehiltä saamastani huomiosta nautin kyllä - varmasti kuka tahansa tykkää kun joku jotenkin ilmaisee, että näytätpäs hyvältä.

Oli se sitten vieras mies tai ystävä tai vaikka isoäiti. Ei se mulle sen enempää merkitse vaikka huomio tulisikin vieraalta mieheltä.

Ei se tarkoita sitä että olisin hypäämässä sänkyyn hänen kanssaan. En isoäitinikään kanssa, vaikka hän ihailisi uutta mekkoani. Viestisi perusteella tasan kaksi vaihtoehtoa. Jommassa kummassa vika, epäilen että molemmissa. Parit, joilla on aivot päässä ei tarvitse edes miettiä noin tyhmiä asioita.

Olet varmaan tehnytkin, mutta , pitäisikö Sinun huomioida miestäsi enemmän baarissa. Hän tietenkin tuntee itsensä huonommaksi. Voishan tilanne olla päin vastainenkin.

Luonteesta tietenkin kiinni juttu. Käyn kyllä baarissa miniin pukeutuneena mutta en "etsi kuumeisesti edes yhden yön seuraa". Siihen tarvitaan niiin paljon ennen kuin mun kaa pääsee "yhdeksi yöksi", että se ei yhdessä illassa selviä. Että tarkista kantasi ja asenteesi. Mitä virkaa on komeudella, jos korvien välissä ei liiku mitään?

Onneksi pääsee Pattayalle, missä naiset on kuniita, ja niitä ei tarvitse vahtia mitenkään. Osuit aika lähelle tuossa viimeisessä lauseessa. Kun miehen - tai naisen itsetuntoon heikko, niin usein asiat jotka ovat oikeasti mitättömiä ja vilpittömiä, voivat vaikuttaa uhkaavilta. Esimerkkinä siis vieras mies, joka hymyilee omalle naiselle baarissa. Mutta ei ymmärrä, että ainoa tapa vahvistua, on kohdata ne ja puhua asioista. Sama jatkuu joka viiikonloppu kunnes joko nainen saa tarpeekseen, tai mies suuttuu naiselle joka halasi parasta kaveriaan.

Luulisi, että olisimme oppineet kahdessatuhannessa vuodessa, mutta eipä kai. Jokaisella ihmisellä on ne samat ongelmat ja epäilyt, kuin sillä perjantai-illan koomikolla, joka haastaa riitaa nakkikioskin edessä lyhtypylvään kanssa. Mutta se, miten päämme sisällä prosessoimme nämä ajatukse ja se, miten muodostamme ajatuksemme teoiksi, tekee meistä sen ihmisen joka olemme.

En tiedä, mitä vastata kirjoittajalle koska asiaan ei ole mitään yksinkertaista vastausta. Mutta parisuhde - rakkaus on sitä, että antaa toisen olla sellainen kun hän on vaikka se olisi itselle vaikeaa. Ja se mikä ei tapa, se vahvistaa. Ehkä se vikisevä seinägorilla oppii vahvuutta ja pikkuhiljaa pelko, kateus ja epävarmuus katoaa. Tisseihin ei kuitenkaan saanut koskea eikä paljon muuhunkaan.

Sildenafiilin voimalla painoin kuitenkin menemään ja tyttö inisi kiitettävästi lähes satakioisen miehen alla. Koko homma alkoi kuitenkin jo heti kohta huvittaa ja heitin leikin kesken, kun tiesin että ejakulaatio on haave vain. Selvästikkin helpottunut tyttö pyysi sitten tippiä, ja kilttinä ihmisenä annoin korunan setelin. Ei huorana oleminen ole varmastikkaan mitään helppoa. Eli en osaa aivan hirveästi näitä showparkeja kenellekkään suositella, mutta toisaalta turistikaudella siellä voi olla enemmän naisia tarjolla.

Showparkista tulee mieleen saksalaistyyliset ilotalot esim. Hampurissa, joissa nuorena interreilaajana tuli junaa odotellessa poikettua ja joissa saattoi riuska nuorimies nusasta vaikka kolmea eri naista tunnin aikana.

Ne tuntuivat silloin maailman parhailta paikoilta. Sellaiseen fiilikseen showparkit kyllä sopivat, eli voihan sitä meininkiä kukin käydä itse katsomassa. No ajelin metrolla keskustaan päin ja poskieni kuumotuksesta muistin, että koko nussiminenhan jäi vähän niinkuin kesken.

Museum pysäkillä vaihdoin metrolinjan punaisesta tutuksi vihreäksi, ja työväenliikkeen miehenä ajattelin että Prahassa on ainakin metrolinjojen värit valittu ihan päin perskutarallaa.

Soitin Mazlive Studentkyyn ja nousin maanpäälle tutulla Flora metroasemalla. Kävelin sitten ne muutamat korttelit kuunnellen lumialta Röyhkän biisiä Steppaillen, ja siinä loikkiessani ajattelin myhäillen että Mazlivessa ei ole kyllä vielä panoa tarvinnut jättää kesken. Tunti yhden tytön kanssa maksaa korunaa ja kahden korunaa ja owo sekä cim sisältyvät hintaan. Ja nimimerkille ananasbananas tiedoks,i että en ole Mazlive Studentkynkään palkkalistoilla.

Haluaisin kyllä toki olla joku Mazliven pakotettu koenussija turska: Siis tää että tänne skriivailee jotkut viiskymppiset ikäloput antaa ihan väärentynee kuvan. En voi mitenkään kuvitella panevani mistään hinnasta noita sweetparadisen noitia kun saan hesan kuppiloista nuorta kaheksantoistavuotiasta. Tää on niin sairasta tää näitten epätoivosten hiviäijien jorina että tulee ihan praha olo.

Muulloin lähettelet tällaisia epätoivoisia viestejä Kaikki noin 20v sihteerit pk seudulta privatkaa: Ananasbananas on innostunut vääntämään juttua seitsemän vuoden hiljaiselon jälkeen. Siis, tänne saisi kirjoittaa vain 35 - n. Itse olen juuri sellainen ikäloppu, muttei hiv-mies. Tapailen kyllä säännöllisesti lapsenlapsiani. On tosi ikävä että sinulle on kasvanut tuosta sweetparadisesta noin kova kynnys elämässä. Luulin jo välillä että asia on loppuun käsitelty.

Kannattaako moisesta asiasta vetää herneitä nokkaan. Elämä käy sillä tavalla kohtuuttoman raskaaksi. Melkein suosittelisin että et koskaan menisi käymään Prahan Sweet Paradisessa. Tai ylipäänsä koko Prahassa.

Olen kyllä sinulle vähän kade, kun saat "hesan kuppiloista nuorta kaheksantoistavuotiasta". Uskon kyllä että he ovat sinut älykkyydelläsi ja verbaliikallasi sitä vähintäänkin mannekiini ja missitasoa. Silloin kun itse olin parikymppinen, niin asuin ja opiskelin Oulussa ja ne samanikäiset naiset joita tapailin Rattori lupilla olivat suurimmaksi osaksi pohjoissuomalaisia opiskelijoita.

Monet toki myös eteläsuomalaisia. Mukavia, kauniita, rehtejä, reiluja ja luotettavia suomalaisia naisia. Kun kaikki kauniit naiset eivät tässä maailmassa halua välttämättä formulavarikolle, vaan jotkut haluavat kouluttautua esim. Mitä vikaa muuten on tavallisissa ihmisissä?

Ehkä siksi pidän Prahassakin ihan tavallisista viehättävistä naisista, jopa niistä Sweet Paradisen ahkerista yh-äideistä jotka haluavat saada voita lastensa leivän päälle, tai niistä uutterista opiskelijoista jotka yrittävät rahoittaa opintonsa. Työväenluokan miehelle kun huorallakin on aina jokin muukin arvo, kuin pelkästään se nussimisarvo.

Siksi lupaankin, että tämä postaukseni sihteeriopistossa Granadona jää aivan viimeiseksi. Granado häviää tämän jälkeen vain merkiksi jonnekkin bittiavaruuteen. Areena on ainakin minun puolestani nyt sinulle aivan avoin. Voit puolestani antaa nyt sellaisen "kuvan" asioista kuin haluat.

Ja aivan mistä asioista haluat. Pohjattoman uteliaana ihmisenä käyn kyllä joskus katsomassa että millaisia hengentuotteita foorumille levität. Tämä oli kyllä ihan kohtuullisen raskas heitto ja se osui ja upposi.

Minulla on tyttärentytär, Ada, just kolme vee. Juhannuksena juuri mietin että aika juoksee kuin hirvi, ja Ada kasvaa ja kehittyy ihan silmissä. Tätä tilaisuutta ihmisenä en kyllä haluaisi menettää. Mietinkin että jotain muutoksia täytyy tehdä elämään. Hyvä ananasbananas kun kaikki asiat eivät ole aina niin yksinkertaisia. Oulussa ollessani meidän välimatkamme on km ja Prahassa ollessaani sen km.

Mutta nyt kun Ada on jo kolme vuotta, niin hän ei ole enää niin riippuvainen vanhemmistaan. Tulevat ensi viikolla Prahaan, ja vanhempansa lähtevät sieltä Unkariin ja jäädään Adan kanssa kahdestaan muutamaksi päiväksi.

Käydään katsomassa Zoo ja nukketeatteria ja poljetaan polkuveneellä Vltava joella ja syödään puistoissa jäätelöä. Rakkaat ihmiset ovat aina sydämessäsi, vaikka joskus onkin välimatkaa.

Tulevaisuudessa olen enempi Adan kanssa. Siksi lopetankin Granadona olemiseni tähän ja toivotan ananasbananakselle ja kaikille muille sihteeriopistolaisille hyvää kesän jatkoa: Äläs nyt kuitenkaan viitsi kadota bittiavaruuteen. Tovereita tarvitaan tälläkin forkalla. Ei me noilla hedelmäkavereilla pärjätä. Vaikka en työväenluokan mies olekaan niin pakko on todeta, että juuri Granadon kaltaisia persoonia täällä tarvitaan.

Ananaksia ja Banaaneja mahtuu 13 tusinaan Granadoja on vain yksi. Jos poistut niin näiden huuhaaheikkien osuus vain kasvaa. Edellisten kanssa samaa mieltä. Granadon teksteistä on ollut paljon iloa varsinkin kun suunnitelmissa on lähteä syksyllä Prahaan piitkää viikonloppua viettämään: Hyvä päätös se on tuokin mutta olet enemmän kuin tervetullut takaisin. Me tarvitaan sinun kaltaisia kanssakulkijoita. Ei kai tämä forkkailu nyt niin paljon aikaa vie?

Hyvää kesää myös sinulle ja Adalle. Granado on kirjoittajana erinomainen ja hänen kirjoituksiaan on ollut todella suuri ilo lukea. Mukaansatempaisevaa, hienosti kuvailevaa tekstiä ja samalla kuitenkin informatiivista. Harmi, jos Granado nyt lopettaa.

Mutta tulen varmasti kaivamaan hänen tekstinsä ja vinkkinsä esiin, kun Prahaan joskus tieni vie. Toivon kuitenkin, että uuttakin tekstiä tulee. Hattu pois päästä ja kiitti Granado! Kiitos tästä ketjusta ja kaikista Prahaan liittyvistä viesteistäsi Granado.

Komppaan muita; älä jätä meitä. Hedelmätrolleja riittää joka foorumilla.. Itse rekisteröidyn aivan uutena käyttäjänä juuri Prahan vuoksi. Olen siellä ensimmäisellä kunnon ulkomaanreissulla käynyt ja rakastuin kaupunkiin heti. En silloin tutustunut kaupungin kaikkiin puoliin ; , koska olin nuorempi ja perheen kanssa liikkeellä, mutta kokemusta on asiasta kertynyt Tallinnasta, Wienistä ja Kööpenhaminasta.

Lisäksi olen jälkeen ehtinyt sooloilemaan Berliinissä, Las Vegasissa ja Bratislavassa. En malta odottaa, koska nyt lähden Prahaan yksin ja kokeneempana sooloilijana. Aion jatkaa tutustumista paikalliseen uhkapelikulttuuriin livepokeri , ruokakulttuuriin ja nähtävyyksiin, mutta hankkia kokemuksia varsinkin hupakoista uusi sana mulle ennen foorumille eksymistä: Ajattelin tässä lähiaikoina kysellä sinulta, Granado, joistain Prahaan liittyvistä asioista, mutta nyt vastaukset saattavat jäädä saamatta..

Tykkään suunnitella ulkomaanmatkoja oikein kunnolla, joten monikin asia on ja tulee mieltä askarruttamaan. Ja toisaalta, mitä reaktioita saa, jos menee asiakkaana asiasta kysymään ennen bisnestoimintaa? Minä tiedän vastauksen tähän, mutta Granado voi täydentää. Ainakin osassa paikoissa on säännöllinen lääkärintarkastus. Ymmärräthän kuitenkin, että edellinen asiakas on voinut tartuttaa taudin, eikä tarkastus sinällään takaa mitään.

Hyvä tietää, ja ymmärrän kyllä koska maalaisjärki kulkee lähes aina mukana ;. Lukeutuvatkohan useimmat noista Granadon luettelemista paikoista näihin säännöllistä lääkärintarkastusta tekeviin paikkoihin? Kysyvä ei tietenkään tieltä eksy ja saatan laittaa johonkin paikkaan mailiakin, kun vierailua suunnittelen. Miten Piparimies kokeneena kaverina uskot hupakoiden reagoivan, jos asiasta kysyy maksettaessa?

Tottahan on, että jos riskejä pelkää, niin kotia pitää jäädä, mutta aion vain tehdä asiat riskejä minimoiden. Ja toisaalta voihan sitä halutessaan tehdä vaikka mitä sellaista, missä ei tartuntavaaroja käytännössä ole. Nyt tarvittaisiin sitä Granadoa. Vastauksesta en sitten tiedä;. Maililla kysyttäessä taas vastauksen jo arvaankin.. Se varmasti tulee, mutta kuinka totta ne aina ovatkaan. Ja tämän nyt en tarkoita mitenkään liittyvän tšekkiläisiin, päinvastoin, mutta noin yleensä.

Kaikille ehkä parempi, ettei paikan päällä turhia kysele, vaan tarpeen tullen kertoo mitä ja miten haluaa, eikä hätäile. Prahasta on varoiteltu aina tv-ohjelmia myöten. Taksikuskit tarjoavat naisia ja vievät klubiin josta pääse korstojen ilmestyttyä paikalle oluen juotuaan ehjänä ulos vain maksamalla e tai ehkä pienempikin summa käy jos enempää ei ole. Kannattaa siis olla varovainen vaikka Praha on muuten hieno kaupunki jos kulttuurista tykkää. Kuten olen maininnut, kaksi ystävääni on saanut tyrmäystippoja lasiinsa Prahassa.

Heidät tuntien epäilen vähän vikaa olleen heissä itsessään. Kumpikin tapaus sattui viime vuosikymmenellä. Olen itse käynyt useamman kerran viime aikoina. Liikkunut niin yöllä kuin päivälläkin. Mitään pelottavaa en ole nähnyt. Taksikuskien klubeja kannattaa välttää kaikkialla. Toveri Granadon privoissa riskiä ei ole sen enempää kuin tunnetuissa matkaoppaiden mainitsemissa klubeissakaan.

Enpä ole myöskään kuullut kenelläään olleen ongelmia mandariiniomenan inhoamassa Sweet Paradisessa. Prahalla oli paha maine aikoinaan. Myönnän nyt itsekin olleeni vielä pari vuotta sitten vanhojen mielikuvien vanki.

Praha on kuin mikä tahansa länsimainen kaupunki. Tietty varovaisuus on järkevää, sinällään Praha on erittäin turvallinen kaupunki. PekkaKoo, jos tuo viestisi oli edes osittain minulle suunnattu, niin älä huoli. Köpiksessä lähdin "ostosmatkalle" klo 12 ja tulin takaisin hotellille klo Kävelyä tuli reilu 10 km ja tulomatkalla näin mm.

Maksullisia palveluita käytän vain selvinpäin. Ensimmäistä krapulaa en aio viettää Prahassa. En aio käyttää sellaisia palveluita, joihin alkoholin ostaminen jotenkin liittyy, koska ei ole niin ei ole pakko tehdä.

Prahan entistä mainetta en tietenkään itse edes tunnista, koska olen siellä käynyt vuotiaana ekan kerran ja silloin yksinkertaisesti rakastuin kaupunkiin, ja oloni oli koko ajan turvallinen. Olinkin silloin kyllä normaali turisti, joka kulki Granadon mainitsemia turistien reittejä ja suurin vaara itselleni oli taskuvarkaat.

Silloin eivät taskuvarkaat varastelleet, mutta toisin kävi Köpiksen Ørstedsparken-puistossa, jossa juutalaiset romanialaiset pääsivät jo taskulle Kiitokset myös täältä Granadolle. Hienoa luettavaa Prahaan matkaavalle. Pitää ehkä käydä kokeilemassa jotain mestaa jos reissulla sopiva väli ja halu iskee, ja yleensähän se iskee. Onkos sooloilijalla kertoa jotain vinkkejä missä voi pelata pokeria?

Osaakos pipari tai joku muu suositella jotain hierontapaikkoja Prahasta? Monesti viihdyn itse paremmin niissä kuin perus iloisissa taloissa. Hierontapaikat ei ole minun juttu. Täältä kuitenkin löytynee jotain http: Hänen katoamisensa oli hyvä esimerkki siitä mihin tyhjänpäiväinen vittuilu johtaa. Granadon jutut kun oli aika informatiivisia. Vajaan sadan euron turnauksen, johon osallistui reilu 50 henkeä, loppui kohdaltani bubblen lähettyvillä, kun puskin A7os vs.

Oli kuitenkin 8 bb pusku sb: Käteispeleissäkin muistaakseni oli helppo pärjätä, jos hieman on peliä pelannut. Otin hotellin kolmeksi ekaksi yöksi 7 yön reissu tämän kasinon lähettyviltä, jotta pääsen helposti pelaamaan vaikka yötä päivää.

Totta kai Prahassa muutakin aion tehdä: Muita pikkukasinoita ja muutamia isompia sieltä löytyy kunhan vain googlettaa tai katsoo vinkkiä vaikka täältä: Granado näyttää tekevän kuten uhkasi, eli käy kyllä foorumilla, mutta ei enää kirjoittele: Toivon tosissaan, että mielesi muuttuu ja hälläväliä pidät trolleista ja tulet takaisin kirjoittelemaan.

Useampikin työväen luokan mies sinua varmasti kaipailee takaisin.. Oma matka lähestyy mukavaa vauhtia. Olen vieraillut melko usein sex. Aioin mennä Prahassa mm. Parhaimmillaan sellainen olisi varmasti aivan supermahtavaa. Lähes varmaa ei ole kuin se, että kinkyhommiksi menee; Top Privatissa. Numerokin jo maililla kysytty ja ladyn pitäisi olla tuolloin töissä. Sitten kiinnostaa "normihieronta" jossain hyvän hinta-laatu-suhteen omaavassa paikassa.

Noin 50 eurolla olen mielelläni tunnin hyvässä ja sanalla sanoen vapauttavassa hieronnassa. Sitten mielen mukaan jotain muuta mukavaa. Valikoimaa on kieltämättä todella paljon. Ja rahastakaan tämä harrastus ei Prahassa eikä oman tämän hetken rahatilanteen takia jää kiinni.

Omat kriteerit vaan ovat hieman erikoiset. Mieluiten suht lyhyt, v. Pitää vielä suunnitella, koska siitä minä pidän: Vikkejä olisi haussa tytöstä hotelliin.

Nyt meinaan taita iskeä niin kiire aikataulu matkalla, että kiertelemään ei taida ennättää. Mutta jotain hupia sitä pitää saada. Eli mistä kannattaa tilata tyttö hotelliin? Toivomuksiakin löytyy, ei narkki, puhuu lontoota, suutelee Ensi viikolla edessä järjestyksessään toinen hupakointireissuni Prahaan. Tarkoituksena kokeilla sikäläinen Sauna Club ja käydä läpi jo ensimmäisellä reissulla löytyneet privaatit. Jollakin Casinolla ajattelin myös poiketa. Jos joku kanssa turska sattuu olemaan samoilla kulmilla ja haluaa käväistä esim.

Näissä isommissa privateissa, jotka olen tässä threadissa aikaisemmin maininnut, tyttöjen "työsuhde-etuun" kuuluu työterveyshuolto. Eli kyllä tätä gyynekologista tutkimusta tehdään säännöllisesti. Näin on minulle ainakin kerrottu. Ja jos käytät suuseksissäkin kondomia, niin kyllä se seksitautien tartuntavaara on mielestäni häviävän pieni. Varmaan samaa luokkaa kuin seksisuhteissa ihan siviilissäkin.

Tietysti melkein aina joku voittaa lotossakin, ja niinkuin Piparimies jo kirjoitti, niin maksetussa seksissähän ei koskaan voi tietää mitä tautia juuri edellinen asiakas on hepissään kantanut. Se sama "vaara" pätee tietysti siviiliseksinkin satunnaisten kumppanien suhteen. Privateissa viehättävien prahattarien kanssa ilkosillaan pelehtiminen on kuitenkin niin hauskaa ja mieltä ylentävää puuhaa, että kyllä sitä kannattaaa harrastaa.

Hyvän tsekkiläisen oluen juomisen ohella jokaisen turskan ehdoton nautinto Prahassa. Mielestäni suurin vaara sairastumiseen on kuitenkin se, että vilustuu koska on liian kauan "housut kintuissa" ja ikkuna on jäänyt auki. Tosin Prahassa on vielä nyt kesäkelit ja pimeät lämpimät Keski-Euroopan yöt. Ja privateissa on kyllä yleensä koneellisesti ilmastoidut lemmenhuoneet, eli ei uutterankaan köyrijän tarvitse hiki otsalla rakkautta tehdä.

Muuten olen löytänyt yhden uuden hyvän ja viihtyisän privaatin varmaan ainakin sata vielä käymättä läpi nimeltä BeBoss www. Se sijaitsee aivan metroasema Namesti Mirun vieressä ja tytöt ovat kyllä kauniita ja palvelu hyvää.

Tunti kustantaa muistaakseni korunaa ja puolikas korunaa, eli sen suunnilleen 60 ja 40 euroa. Oma suosikkini tytöistä on Kamila, tyttö jolla huikeat suurilla nännipihoilla varustetut D-kupin tissit.

Granado kun on armoitettu tissifriikki: Kiitti vastauksesta ja terveisiä Prahasta! Ellet siis ole täällä itsekin, heh. Kuten myös voin nyt tuoreeltaan itsekin suositella isorintaista naista luomut , nimittäin Kristýnaa Top Privátista.

Nyt ei silmät enää pysy auki, mutta näin lyhyesti: Perjantaina välipäivä turskahommista ja aktiivipäivä kuntosalihommissa: Lisää kirjoitan kun seuraavaa mahollisuus tulee, mutta tästä reissun ekasta kokemuksesta tuossahan tulikin jo melkein kaikki oleellinen. Aivan upea paikka tämä Praha, on näkökulma mikä tahansa!

Mukava kuulla että viihdyt Prahassa ja olet saanut jo hyviä kokemuksia. Olen nyt Suomessa työntouhussa, muuten olisi voitu pistäytyä vaikka Cafe Louvressa haistelemassa Euroopan tuulahduksia. On muuten ehdottomasti käymisen arvoinen kahvila ja suklaakakku on aivan erinomaista. Joka reissulla täytyy käydä arvokkaassa Cafe Louvressa katselemassa kauniita prahalaisia naisia. Oli myös Albert Einsteinin ja Frans Kafkan kantapaikka. Nämä SM- jutut eivät ole minun juttuni, mutta niitäkin Prahassa kyllä köytyy.

Kun menet netissä http: Sitä kun napsautat, niin näiden salonkien esittelyjä alkaa löytymään. Kun näpsäytät salongin nimen kohdalta, niin löytyy pitempi esittely ja yhteystidot. Tuo show location on mapy on kyllä erinomaisen hyvä, kun siitä näkee sitten niin hyvin paikan osoitekoordinaatit.

En tiedä, mutta jotenkin nämä SM-jutut kiinnostavat itseäni silloin tällöin. Huomenna tänään voisi kyllä kokeilla jotain perinteisempää. Ensin vähän hierontaa kaipaisin kipeille lihaksille, ja sitten klassista. Cafe Louvreen olen törmännyt mm. Siellä vierailu ei vielä ollut "must do"-listalla, mutta sinnehän sen voisi lisätä: Jack En ole tyttöjä asunnolleni tilannut, kun nimenomaan tykkään kulkea ja kierrellä eri paikkoja.

Mutta varmaan sekin päivä vielä koittaa. Turvautuisin silloinkin kyllä näihin Prahan erinomaisiin privaatteihin, eli tilaisin jonkun hyväksi kokemani ladyn sieltä viihdyttämään itseäni. Lähes kaikki privaattien tytöt tekevät myös outcall keikkoja, eli tulevat hotelliin tai kämpille.

Mutta huomaa että outcall keikan hinta on yleensä noin kaksinkertainen verrattuna vierailuun privaatissa. Tosin sekään ei Suomen korkeisiin hintoihin tottuneelle ole kallista lystiä. Eli jälleen kerran avaisin netistä tämän http: Huomaat kohta, että suurin osa näistä escort tytöistä on samoja kuin incall tytöt, mutta on niitäkin jotka eivät esim.

Kokemuksesta voin sanoa että näiden privaateissa työskentelevien tyttöjen kuvat ja muut tiedot ovat melkoisella varmuudella aidot. Olen tavannut privaateissa noin naista, eikä vielä ole sattunut vastaan yhtään feikkikuvilla liikkuvaa. En tarkoita tällä tietenkään sitä, että jonkin vain outcall keikkoja tekevän escort- toimiston tytön kuvat ja tiedot olisivat väärät. Luulisin että feikkejä ei ole sielläkään liikkeellä, minulla ei vaan ole niistä tytöistä omaa kokemusta.

Miten sitten löydät tästä runsaudesta mieleisesi tytön? Jos klikkaat sivuston punaisen palkin alapuolella olevan Default sortingin auki, niin siitä voit rajoittaa hakua esim tyttöjen iän, painon tai vaikkapa rintojen koon mukaan. Näin löydät helpommin sen mitä olet etsimässä. Ketä sitten sinulle suosittelisin? No voin tietenkin jonkun oman suosikkini mainitakkin, sillä ehdolla että et tule sitten valittamaan huonoista vihjeistä.

Privaatin Golden Eye www. Pitkät kastanjanruskeat hiukset ja minun silmiini lähes täydellinen vartalo. Hienoilla nro 4 tisseillä varustettu brunetti. GFE ja suuteleminen taitaapi kuulua kaikkien prahalaisten sihteerikköjen palvelu valikoimaan.

Englannin kielen taito on tytöillä yleensä hyvä, mutta on vastaan tullut heikompaakin lontoota. Kristynkan kanssa jutellaan yleensä kaikesta maan ja taivaan välillä. Voin melkein luvata että narkkaria ei ainakaan näissä privaattien tytöissä vastaan kävele.

Privat Golden Eyen nettiosoitteeseen tuli yksi piste liikaa ja Edit ei enää toimi. Oikea osoite on www. Nyt se sitten korjaantukin. Hotelli vaihtui ja halusin päästä hierontaan, joten selasin mapysta lähimmät paikat läpi. Koska olen niin nirso, valintani kohdistui ~2 kilometrin päässä sijainneeseen hierontasalonkiin: Eli periaatteessa, koska sinne piti ratikalla mennä, niin ois voinu mennä melkein mihin tahansa muuallekin.

Ilandra samannimisessä hierontasalongissa hieroi ihanasti: Ei Prahan halvin, mutta halpa vrt. Suomeen tai edes Tallinnaan, jossa kävin ekaa kertaa minkäänlaisessa hieronnassa syksyllä Nyt ilman yläosaa ja aivan erilaisella työmotivaatiolla ja tekniikalla. Tekis mieli kertoa härskihköt yksityiskohdat kummastakin hieronnasta, mutta sanotaanko vain, että eipä eilen taaskaan hieroja osannut tähdätä kutia oikeaan paikkaan, ja koska kuti oli kova, saattoi vähän hiuksillekin roiskua: Kerroin kyllä milloin kuti lähtee, mutta eipä hieroja osannut "valmistautua": Tälle reissulle vielä käyn ainakin yhdessä privaatissa, miksen kahdessakin, jos oikein innostun.

Nyt pitäis etsiä aamupalaa jostain, koska vielä en ole sitä ehtinyt syödä.. Cafe Louvreen vois lähteä jos ei olis näin kova nälkä, sinne ehkä huomenna. Suuri kiitos Pohjoisen sooloilijalle mielenkiintoisista Prahan rapsoista. Huomaan että olenkin elänyt Prahassa aika konservatiivista elämää seksitarjonnan suhteen, kun olen kulkenut vain näissä privateissa. Olen ollut jo niistä niin tohkeissani, että en ole ymmärtänyt laajentaa perspektiiviä.

Ainakin tällaisessa eroottisessa hieronnassa täytyy kyllä heti seuraavalla reissulla mennä käymään. No järjestin minä kuitenkin elokuussa vierailulle tulleelle hyvälle oululaiselle toverilleni ikimuistoisen syntymäpäivänsä yllätyksen.

Sovin privaatti Golden Eyen kanssa synttäripartyista joihin kuului saunomista, porealtaassa lillumista, syömistä, maljojen kohottelua ja naisten kanssa touhuamista. Meillä oli käytössä saunaosasto ja kaksi lemmenhuonetta sekä viihdyttäjinä Sofie ja Kristynka. Kuohuviini, olut, Becherovka, alkoholittomat virvokkeet, tapas- tyyliset naposteltavat ja tietenkin synttärikakku jossa oli eroottishenkinen koristelu antoivat pontta lemmentyölle.

Välillä pidimme taukoa ja pelasimme porukalla nopilla jazzia. Veljellisesti vaihdoimme puolivälissä turneeta morsiammia. Kyllä hyvät toverit vievät parhaiten pois tunteen tuhannen vuoden yksinäisyydestä.

Koko viiden tunnin sessio maksoi vähän yli euroa ja sitten tyttöjen tipit päälle. Cafe Louvre on muuten mainio paikka syödä myös aamiaista. Aamiaisekseen voi valita englantilaisen, ranskalaisen, amerikkalaisen tai tsekkiläisen version. Aamiaista syödessä on mukava lukea englantilaisia lehtiä. Jopa Granado kyllästyy joskus lueskelemaan kämpillään niitä iänikuisia vanhoja Tiedonantajia, joissa Neuvostoliiton hajoamisestakaan ei vielä puhuta mitään.

Toinen legendaarinen kahvila on Montmartre. Tämä viihtyisä ja tunnelmallinen kahvila sijaitsee Vanhan kaupungin syrjäisellä kadulla Retezova 7 turistimassoilta piilossa. Ehkä kuuluisin Prahan kahviloista on vuonna perustettu Slavia Smetanovo nabrezi 2. Siellä ovat aikaansa viettäneet lähes kaikki Prahan merkkihenkilöt säveltäjä Smetanasta lähtien. Näkymä ikkunoista on hieno.

Kilpaa kimaltavat Vltava- joki sekä Kansallisteatterin kultakoristeet. Se on kyllä yksi maailman hienoimmista ja aidoimmista oluttuvista, joissa olen käynyt. Osoite on Husova Pilsner Urguell on siellä erikoisen hyvää.

Kun Bill Clinton halusi valtioivierailullaan Prahassa vuonna käydä oikeassa tsekkiläisessä oluttuvassa, niin Vaclav Havel vei hänet juuri Kultaiseen Tiikeriin. Siitä ovat muistoina valokuvat, joissa hyväntuuliset Clinton ja Havel juovat olutta oluttuvan kanta-asiakkaiden kanssa joidenka koiratkin koirat pääsevät Prahassa kaikkialle minne isäntänsäkkin ottavat Amerikan presidentin vierailun vastaan tyynen rauhallisesti, niin kuin niillä on tapana vieras vastaan ottaa.

Clintonhan kunnostautui seuraavana vuonna turskahommissa aloittaessaan seksisuhteen Valkoisen Talon harjoittelijan Monica Lewinskyn kanssa. Monica otti poskeen OWOna ja Bill oli amerikkalaisten räsästen ja henrikssonien kanssa sitten tosi pinteessä. Kunnnon heppu ja hyvä USA: Toinen lähes välttämätön oluenystävän vierailukohde on maailman vanhin panimoravintola U Fleku. Panimo aloitti samassa rakennuksessa toimintansa jo luvulla ja ravintola avattiin vuonna Tässä valtavassa ravintolassa on useita saleja, tupia, olutpuutarha ja kabareeteatteri.

Paikka on ikävä kyllä nykyään melko turistinen, mutta olut on siellä aivan taivaallisen hyvää, vaikka onkin Prahan hintatason mukaan hieman hintavaa. Panimon oma tumma olut on kyllä jumalten juoma. U Flekun osoite on Kremencova Jos haluaa vähän boheemimpaa ja vielä rennonpaa tunnelmaa, niin sitten voi ajella metrolla vaikka Zizkoviin. Mukava pub jossa on kiva puutarha ja tarjolla edullista ruokaa ja olutta.

Asiakkaina on pääasiassa opiskelijoita ja taiteilijoita. Osoite on U Bozich Bojovniku 3. Tänään kokeilin jotain uutta turskan urallani, mutta siitä myöhemmin. Tänään kävin aamupalalla, eli muiden silmissä lounaalla, Cafe Loungessa. Menin ratikalla 9 Cafe Louvren ohi, ja päätin silti pysyä ratikassa mennäkseni suunnitelmani mukaisesti. Ehdin vielä käydä siellä, jos vain seudulle ajaudun. Cafe Lounge oli OK. Pidin tunnelmasta, sisustuksesta ja ruoasta.

U Tří růží löytyi omalta ravintolalistaltani, U Zlateho Tygra ei. Sinnekin tosi vielä ehtisi mutta ei joka paikkaan, koska reissua pari hassua päivää jäljellä. U Flekussa olen käynyt aiemmalla Prahan reissulla ja U Vystrelenko Oka on omalle ravintolalistalle merkittynä, mutta käymättä. Huomenna voisin siellä käydä päivällisellä, koska sen tässä melko lähellä.

Lähellä on myös Restaurace Zalezitost Biskupcova Kävin siellä eilen syömässä elämäni parhaan pihvin ja juomassa elämäni parhaan oluen Chulmecký Vít. En todellakaan ole oluen ystävä, mutta tuota olisin voinut juoda vaikka useampia. Jos tuo paikka, joka on muuten juuri erään turistikartan ulkopuolella, idässä, on Granadolta käymättä, niin eikun kokeilemaan.

Paras pihvi gr maksoi korunaa. Ateria alkukeitolla juomineen ja tippeineen tasan korunaa. Oletko Granado shoppailun ystävä? En minäkään, mutta suosittelenpa silti myös Fashion Center Outler Arenaa. Kävin siellä aiemmin pikaostoksilla, kun minut oltiin sinne keskustan liikkeestä ohjattu ostamaan yhtiä tiettyjä urheiluvälineitä, joita etsin. Itse menen sinne huomenna heti aamupäivästä, joten siitäkin syystä en ehdi joka kahvilaan ja ravintolaan mihin haluaisin.

Ja jottei mene liian jaaritteluksi, ja pääsen nukkumaan, niin tämän päivän foorumiaiheinen kokemus tulee tässä: Laitoin klo 12 tekstaria Tajne Milenkyyn myös "Secret mistresses" , että voisiko 18v. Carmen alkaa minua klo ? Vastaus oli, että tottakai voi. Ja osoite tuli samalla. Ja perushinnat sekä ehdottamani ekstran hinta. Olin ajoissa paikalla ja Carmen tuli pienen kyselemisen jälkeen hakemaan minut portilta.

Minulle selvisi heti, että hän oli melko kokematon, ujohko ja heikko englannissa. Ulkonäöllisesti juurikin tsekkiläisen vuotiaan tytön näköinen. Ei paras ihon kunto kasvoissa, mutta nuorekas vartalo kauneilla B-kupin rinnoilla. Sovittiin aluksi ekstroista, ja ei niistä sen enempää: Carmenilla oli hyvä tekniikka suihinotossa, handjobissa ja normipanossa. Ekstrajuttu oli vähän niin ja näin: Hyvällä motivaatiolla hän oli hommassa mukana, mutta kunto meinasi välillä tyttörukalla loppua.

Noh, tulihan tuo itsellenkin jopa hiki. Loppu hyvin, kaikki hyvin, ja minä olin se joka huolehti kellosta ja Carmen ei siis ollut niin minuutin päälle -tyyppinen. Hänestä varmaan olisi saanut sitä GFE-tunnetta irti, kun itse vain olisi niin halunnut. Koska olen vasta "urani" alkutaipaleella, niin oma tekemiseni on mekaanista ja sellainen hellyys ja koskettelu puuttuu, u know.

Siksikin minulle turskana kypsemmät hupakot ovat kehittävämpiä, koska he osaavat ohjata paremmin kuin nämä 3 kuukautta hupakkona työskennelleet. Mitä tänään opin, niin ainakin nämä kolme asiaa: Onnistui myös lauantaina hieronnan sopimisessa. Nää vuotiaat voisi jäädä turskan ulkopuoliseen elämään. Ei ollut tuo yks juttu mun juttu vaikka olinkin asiasta niin varma.

Varasin myös tänään klo 12 tekstarilla Top Privatista Klaudien tunniksi keskiviikoksi. Sieltä tuli iloinen vastaus kuin vakioasiakkaalle ja tarkkaan ottaen näin suora lainaus: Yes ofcourse,you caal one more 2 hours before. Have a nice day: En ihan tajunnut viestiä, mutta laitoin, että ok, kiitos. Ei ole heidän operaattorilla siksi kutsuvat ihan tuo englanti paras kieli toivottavasti.

Ei ollut puhelimessa, eikä ollut tekstatessa. Pääasia on kuitenkin, että varaus onnistui. Klaudie oli siis se ainoa nimi, joka mun mielessä pyöri, kun lentokone laskeutui Prahaan viime viikolla.

Silloin ei torstainan hänen tapaaminen onnistunut, koska ei ollut töissä aiempaan suunnitelmaan poiketen. Aivan mahtavastihan Kristýna piti minun kanssa hauskaa silloin, mutta pitää nyt vielä käydä Klaudie kokeilemassa kun mahku on. BTW, olikohan Kristýna maininnut minusta jotain operaattorille, koska tuollaista vastausta en olisi häneltä odottanut..? Erittäin hyvää rapsaa Pohjoisen Sooloilijalta, kiitän Jossain vaiheessa kai koittaa aika jolloin useimpien foorumin lukijoiden, ei kaikkien, on aika alkaa rapsaamaan kokemuksistaan ja yrittää rikastuttaa foorumia kun alkuopit on tältä turskan tärkeimmältä palstalta ammennettu.

Pari vuotta hupakointia on jo takana koto-Suomessa mutta jospa aloittaisi tuon tekemisiensä raportoinnin ulkomailta. Tällä hetkellä siis palveluspaikkana elinvoimainen Praha johon jo keväällä ensimmäinen hupakointireissuni suuntautui.

Tänään maanantaina liitelin iltalennolla raikkaassa sadesäässä rakkaasen Prahaan, onneksi sateet jäivät Helsinkiin. Mielessä pakotti tarve koittaa kehuttua ja haukuttua Sweet Paradisea täysin värittömien lasien lävitse. Koneen laskeuduttua kiireellä check-in hotelliin josta hankkimaan murua rinnan alle.

Normaalisti en suosi turistipaikkoja mutta kun hotelli sattuu sijaitsemaan aivan keskustassa niin löysin ruokapaikkani suoraan Astronomisen Kellon alta. Pakko se on myöntää että vaikka oletkin turistiravintolassa ja maksat setistä verrattain enemmän kuin laidempana Prahaa niin onhan se hieno tunne olla syömässä Tsekkiläisiä herkkuja iltavalaistulla Vanhan Kaupungin Aukiolla. Josta pääsemme sitten muihin herkkuihin. Matkan ensimmäinen kohde siis Sweet Paradise. Kova jätkä ottaa kello Tosin tässäkin tapauksessa kokeneitten karjujen neuvot tulivat tarpeeseen.

Ensimmäinen taksikuski pyysi 10min kyydistä korunaa joten toivottelin hyvät yöt ja painelin tieheni. Seuraava taksi sitten olikin ProfiTaxi joka on niitä suurimpia yrityksiä. Kuski arvioi hinnaksi korunaa ja kuinka ollakaan kun rattaat kalahti Sweet Paradisen portille niin mittari näytti korunaa.

Joten katso mihin taksiin nouset. Itse Paradise oli siisti ja viihtyisä. Kukaan ei uinut samantien liiveihin ja ehdotellut kalleinta poreamme huonetta viikoksi. Rauhassa sai ottaa pari olutta ennen kuin kehoitti baarineitiä kutsumaan tytöt esittäytymään. Maanantai-iltana jälkeen puolen yön tyttöjä oli noin 15 ja asiakkaita näitä jakamassa alle kymmenen.

Ja tytöt olivat kaikkea muuta kuin rupsuja yh-matameja. Alkaen parista kymmenestä ikävuodesta, tytöt olivat nuoria, hyvännäköisiä ja seksikkäitä. Yhtäkään huonoa ei joukossa ollut.

Lopulta valitsin lyhyen hoikahkon mimmin jolla oli isot tissit, joka sattuu se kaunein "luonteenpiirre" naisessa olemaan. Valitsin normaalin huoneen puoleksi tunniksi koska nukkuumaanmenoaika lähestyi vääjäämättä. Vaikkakin huone oli vain normaali niin se silti yllätti viihtyisyydellään ja elegantillaan eli ainakaan lavastuksista onnistuneet panohommat eivät jää kiinni. Erikseen pyytelemättä tyttö hyppäsi mukaan suihkuun ja antoi sellaisen saippuakäsittelyn että pesun jälkeen ei paljoa tarvinnut veitikkaa herätellä.

OWO ei palveluun kuulunut mutta eipä sitä jäänyt kaipaamaankaan. Suuhoito oli ihan perus mutta alla oli sen verran hyvät pohjat että oli pakko lyödä jarru päälle. Hetki tytön kertakaikkista hyväilyä, huppu päälle ja hommiin. Eipä tarvinnut tyttöa paljoa ohjailla kun tuntui kemiat kolahtavan sen verran yhteen. Vaikea oli uskoa että ikää vasta 21v. Tällaisen herkun ääreen kun reissullaan pääsee niin eihän sitä äkkiä malta lopettaakaan.

Monien asentojen jälkeen uimarit voimalla kumin perukoille, hetki henkeä ja pesulle. Yliajalle meni että napsahti ja mielessäni kirosin jarruttelua josta koituisi lisälaskua.

Baaritiskillä kuitenkin baarineiti toivotti hyvät jatkot ja luonnollisesti toivoi pikaisia näkemisiä. Taksia ei tarvinnut tilailla vaan talon oma kuski kiikutti leiripaikalle korunaa vastaan. Jos jotain miinuksia haluaa löytää niin niille jotka haluaa löytävänsä paikan jossa haluaa katsella tyttöjä tanssimassa ennen patjoille hakeutumista niin ei kannata vaivautua.

Illassa on vain kaksi tanssityttöä ja muut ovat vain huoneeseen viemistä varten. Huomenna olisi tarkoitus käydä hierojalla joka pisti ensimmäisen kerran silmään escort.

Tavoitteena on että joka paivälle jotain uutta Kiitos paljon hyvistä ravintolavinkeistä ja vinkeistä ostoksien teosta. Annat kyllä hienoja vinkkejä hyvistä naiskokemuksistakin. Lähden Prahaan seuraavalla kerralla taas hieman uusin silmin. Mukavinta kuitenkin on se, että postauksistasi huomaan, että nuorimies todellakin viihtyy Prahassa ja nauttii olemisestaan.

On Praha niin hieno kaupunki, että kyllä sitä haluaa jakaa kaikille muillekkin. En ole kyllä tosiaaankaan itse mikään himoshoppailija, mutta olen tietysti kierrellyt paikkoja. Parasta ja kalleinta shoppailuseutua on Namesti aukio ja siitä lähtevä Na Prikope- kävelykatu.

Sieltä löytyvät nekin merkkiliikkeet, joista Suomessa kokoomusnuoret vasta haaveilevat. Vanhankaupungin aukion laidalta lähtevällä Parizska- kadulla on sitten Louis Vuitton ja Prada, joihinka ei työväenliikkeen mies ole edes uskaltanut mennä sisään. Namesti Republika- aukio siinä aivan ydinkeskustasssa on mukava paikka.

Siinä on keskeinen metroasema ja mukava pieni tori ja suuria ostoskeskuksia. Palladium on hieno ostoskeskus jossa on noin liikettä ja runsaasti ravintoloita ja baareja. Sitten siinä on suuri Kotva- ostoskeskus, jonka alla on supermarket Albert elintarvikkeille. Asun siinä aika lähellä ja teen siellä ruokaostokseni. Republika aukio on muutenkin ihan mukavan pieni ja intiimi. Siinä torilla torilla on kioski, josta ostan aina postikortit ja julkisenliikenteen liput. Ja sitten jos alkaa yhtään hiukoa, niin siinä on hyviä makkarakojuja, joista saa aivan erinomaisia tsekkiläisiä villisian- tai saksanhirvimakkaroita.

Ne tarjoillaan pahvilautasella, jossa on pari leipäsiivua ja sinappia ja sitten tämä makkara, jolla kyllä pikkunälkä lähtee. Makkarat eivät ole sitten mitään jauhoa, vaan täyttä lihaa ja mausteita.

Vappupäivänä sattui sellainen mukavan piristävä "välikohtaus", tällä tasavaltalaisten aukiolla, kun oltiin menossa viereiseen hienoon Prahan kaupungintaloon kaupunginorkesterin vappukonserttiin, jossa solistina oli Karita Mattila. Niin Republica aukiolla esiintyi tällaiselta siirtolavalta joku todella huikea anarkistipunkbändi, joka Granadoa niin kiehtoi.

Huomasin kyllä että tyttäreni tarttui voimakkaammin ohjaten käsivarteeni ja niin sitä vanhaa punkkaria ja punikkia vietiin. Ehdin juuri ja juuri lähettää mielessäni vapputerveiset DeeDeelle, kun astuimme sisään barokkipalatsiin.

Karita Mattilan esiintyminen oli kyllä aivan huikea. Suuren konserttisalin yleisö osoitti ainakin kymmenen minuuttia esityksen jälkeen suosiotaan solistille.

Nokioita, Susijengejä, Huuhkajoita, Leijonia tulee ja menee, mutta kyllä tällaiset maailmanluokan laulajat, kuten Karita Mattila, ilmentävät sitä suomalaisten suurta sydäntä ja ainutlaatuisuutta herkkyyttä joka on meidän voimavaramme.

Suurista taiteilijoistaan Suomi kuitenkin maailmalla tunnetaan. Sitä arvoa eivät porvarien pörssikurssit ja indexit juuri hetkauta. Historian maisterina olen suuri kirjafriikki ja muutenkin.

Namesti aukion varrella on Prahan paras ja suurin kirjakuppa Neoluxor. Siellä olen tehnyt monia hyviä löytöjä. Se on tosi kiva paikka muutenkin kaikkine monine pikku butiikkeineen ja kahviloineen. Yksi on kyllä pakko nähdä myös aina, eli Lucerna- ostoskeskus. Se on tsekkien suuresti rakastaman presidentti Havelin perheen omistama ostos- ja kulttuurikeskus aivan keskustassa.

Sijaitsee siinä aivan ydinkeskustassa Namesti- aukion vieressä Vodickova kadulla. Viihtyisä paikka kaikkine kauppoineen ja kivoine kahviloineen. Se ylösalisin katosta oleva David Cernyn tekemä hevospatsas on minulle aivan must. En tiedä mitä Cerny patsaallaan tarkoittaa, mutta minulle se on suuri pacifistinen kannanotto kaikkien mannerheimilaisten sotapäälliköiden kouhkaamista ja heidän ihannoimistaan vastaan.

Paras paikka ostaa pieniä mukavia matkamuistoja ja tuliaisia on Havelskan markkinakatu. Sekin on aivan ydinkeskustassa. Na Prikopen ja Vaclavske Namestin kulmasta on sinne matkaa noin 50 metriä.

Siellä on sitten pitkät matkat kojuja, joissa on tarjolla hienoja käsityötuotteita ja ihan edulliseen hintaan. Itse ostelen sieltä marionettinukkkeja, käsinukkeja, puuleluja, tsekkiläisiä makeisia Ja itselleni jotain muistoiksi esim puna-armeijan aitoja tovereiden hiellä kyllästettyjä karvalakkeja: Suuri kiitos meidän kaikkien Prahan ystävien puolesta. Tai ainakin omasta puolestani.

Oli kyllä hienolla tyylillä ja antaumuksella kirjoitettua tekstiä. Tuntuvat nämä Prahan miehet kaikki olevan jotain vähintäänkin oman elämänsä Kafkoja. Tai Kunderoita tai Saarikoskija. Vierailusi Sweet Paradiseen oli kyllä hatunnoston arvoinen, koska se paikka jotenkin haluttiin lyödä niin maan alle ja siten dissata Piparimiehen ja Granadon kokemukset.

Ja mehän kumpikin olemme vain yrittäneet jakaa omaa kokemusta ja auttaa muita turskia näissä seksin nautinnoissa. Eli Sweet Paradise on vieläkin ihan hyvä paikka. Makuasioista ei tietenkään kannata kiistellä, mutta mielestäsi sitä voi sitten ilmeisesti suositella ihan kunnon paikkana. Kun kaikki eivät halua tai ei ole vaikka aikaa lähteä seikkailemaan privaatteihin sun muihin suuriin nautintoihin, niin Sweet Paradise on ihan hyvä vaihtoehto.

Ainakin rehellinen, selkeä ja siisti. Suurella mielenkiinnolla odottelen tulevia rapsoja ;. Ja tässäpä niitä tulee: Viime yönä kun rapsaamisen aloitin niin jatketaan samalla vauhdilla vielä kun virtaa riittää. Viime yönä ensimmäisen rapsani kirjoitin ja foorumille sen latasin mutta jostain syystä se ei mennyt joten laitoin sen tänään uusiksi. Hienoja naiskokemuksia on täälläkin aiemmalla reissulla ollut mutta tämän päivän kokemus löi laudalta kaikki aikaisemmat vaikka nyrkkipenetraatiota pidemmälle homma ei edennytkään.

Oli jopa sellainen kokemus että tekisi mieli jemmata itselle mutta kun ei kuulu tapoihin. Olen aina ollut myös hieronnan ja kunnon käsipelin ystävä ja näitä mm. Tallinassa olen kokeillut mutta aika ynseää ja tylsää on homma aina ollut. Nyt paikkana oli hieman Prahan keskustasta syrjässä oleva hieromo Praha 9 kaupunginosassa. Kilometrejä keskustaan taisi olla km luokkaa. Hieromo siis tämä, http: Pituus ja paino taisi molemmat olla yläkanttiin, niin lyhyeltä ja hoikalta tyttö vaikutti mutta tissit tasan niin suuret kuin kuvista saa kuvan.

Kasvoiltaan ja varsinkin silmiltään kauneimpia naisia joita koskaan olen nähnyt. Itse paikka oli varsin komea omakotitalo rauhallisella alueella. Sisältä siisti ja tyylikäs. Valuutan vaihdon jälkeen komennus suihkuun jonka jälkeen takaisin huoneeseen, jossa hieroja jo odotti. Patjalle naamalleen makuulle ja tyttö touhuamaan. Tunnelma oli rauhallinen ja rentouttava, hieronnassa tyttö käytti reilusti öljyä ja käsien lisäksi koko vartaloa apunaan. Suurimman osan jätän kaikkien kokeiltavaksi itse mutta hieronnan koen olleen jotain eroottisen hieronnan ja nuru-hieronnan väliltä.

Tyttö tosiaan käytti koko vartaloaan ja varsinkin suuria rintojaan apuna koko ajan. Jossain vaiheessa minut saateltiin hetkeksi alas taivaasta ja pyydettiin kääntymään selälleni ja seuraavaksi saman hoidon sai etupuoli. Itselleni ekstra kiihokkeen aiheuttaa tieto siitä ettei pidemmälle saa mennä vaikka päälläsi sinua vasten hieroo upea nainen öljyttyä vartaloaan ja kosketellen myös veitikkaa niin rinnoillaan kuin myös haarovälillään pitäen visusti huolta että kosketus ei mene liian pitkälle.

Loppuun homma hoidettiin käsin ja koko viimeistelyn ajan tyttö katsoi ihanilla silmillään syvälle omiini eikä pitkin seiniä niin kuin Tallinnan tytöillä on tapana. Hengen ahdistuksen jälkeen uudestaan suihkuun, reilu tippi tytölle ja ovesta pihalle. Vettä satoi niin perkeleesti mutta sitä en edes huomannut: Luulenpa ettei tänään enää tarvitse uusia hiekkalaatikoita leikeille etsiskellä.

Huomenna vuorossa Sexy sauna Club jos tästä päivästä on tarpeeksi palauduttu. Hieman tuohon DonkeyWankin edellisen viestin loppuun viitaten. Vaikka minulla nyt kerrankin olisi ollut mahdollisuus käyttää hupakkojen palveluita vaikka kerran päivässä 7 päivän ajan, ja vaikka tämä harrastus niin mukava onkin, niin ei minusta silti ole ja ollut palveluita käyttäväksi kuin joka toinen päivä.

To, la, ma ja ke. Varmaan se on osaksi alitajuntaista, että pysyy tietynlainen harvinaisuus ja jännitys hommassa mukana. Käsi nimittäin on käynyt hotellihuoneessa hupakoissa käymisen lisäksi normaalitahtiin eli kerran päivässä, jopa kaksi: Niin kuin Baal jossain minusta kommentoi, niin 'tosirunkkari' olen. Minulla kävi niin järkyttävä tuuri, kun päätin mennä viimeksi mainittuun. Olin siis menossa sinne siksi, että se oli ravintolalistallani ja siksi että Granadokin oli siitä maininnut.

Tänään siellä oli The Plastic People of The Universen konsertti ei pääsymaksua ja ~50 neliömetrin pubi. Ruoka oli pikaruokaa, porsasta ja ranskalaisia hintaan 2 euroa. Ei erikoista, mutta heti minulle selvisikin, että tuossa pubissa käydään tunnelman ja oluen takia.

Ja tuttujen näkemisen ja musiikin takia. Oli onnea, että minulle oli edes tilaa missään pöydässä ja vielä enemmän onnea oli, kun sain paikan pöydästä, jossa istui 44v. Jaromir Pohjois-Moraviasta ja hänen ystävänsä sekä ystävän naisystävä. Jaromirin englanti oli oikein hyvää, koska hän oli asunut aikoinaan vuoden Englannissa. Muuten hän ei ollut englantia päässyt käyttämään, ja olikin selvästi iloinen kun pääsi sitä minulle puhumaan.

Hän kertoi paljon bändin historiasta, eli myös Vaclav Havelista ja kommunismin loppumisesta, omasta perhetilanteestaan, ystävän naistilanteesta, ja mm. Uskonnosta hän ei olisi halunnut edes puhua, mutta tuli sen maininneeksi, kun kertoi eräästä Prahan torista, jossa vietnamilaiset myyvät T-paitaa, jossa on ristiinnaulittu Kristus ja alla lukee, "Kill your idols" googlella Selvisi, että hän on ateisti, kuin myös allekirjoittanut. Itse selvitin fatkoja Suomesta ja mm.

Olihan vain niin mukava pubikokemus, että ei paremmasta väliä. Tämä jos mikä varmisti, että seuraava Prahan reissu on viimeistään vuoden päästä. Ja tämä on paljon luvattu, koska harrastan matkailua yleensä kerran vuodessa ja aina eri paikkaan maahan. Mutta Praha on jotain muuta kuin Las Vegas. En tiedä vetääkö mikään vertoja Prahalle, minun kiinnostukseni kohteet huomioonottaen: Huomenna Klaudie Top Privat: Nyt on tuoretta rapsaa.

Tulin 30 min sitten pois Top Privatista ja istun nyt lähimmässä pivnicessa, josta löysin free Wi-Fin El Paso - hyvä netti! Alku meni hyvin, koska olihan tämä jo juttu privaatti minulle.

Klaudie tuli ovelta hakemaan ja muita hupakoita en tällä vierailulla nähnytkään. Heti minulle tuli jälleen selväksi, että Klaudien paras osaaminen kielissä on tsekissä ja saksassa, ei englannissa. Loppujen lopuksi kaikki meni kuitenkin ihan hyvin, elekieli kun on myös kätevä kieli.

Tallinna bordelli jeppe porn